sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Love and Marriage
Häät olivat kauniit, tunnelmalliset ja ihanat. Nauroimme, pyyhimme silmäkulmiamme (minäkin, elegantisti), tanssimme, söimme ja joimme.


En ollut ainoa, joka oli valinnut nudet korot juhliin.Mitään alkuräjähdysitkua ei tullut, keskittyminen kameraan taisi pelastaa siltä. Kuvat tosin olivat etupäässä aika huonoja. Onnistuin valaistuksen, zoomauksen ja tarkennuksen puitteissa luomaan itselleni josjonkinlaisia objektiivitarpeita. Tämän kesän tai alkusyksyn ostoslistalla on ehdottomasti toinen objektiivi. Nykyinen kiinteä 50mm on tosi hyvä moneen tilanteeseen, mutta kaipaan laajempaa kulmaa ja zoomausmahdollisuutta. Lasiasiaa on luvassa vielä lisääkin ennen kuin lähdemme kesälomapurjehdukselle. Olisiko teillä vinkkejä?

Nyt alan kostaa omaa pahaa oloani (kaksi viimeistä siideriä olisi voinut jättää väliin) pihamme vallanneille voikukille. Armahdan myös naapureitamme ja siivoan etupihankin plänttimme rikkaruohoista ja laitan tilalle kesäkukkia. Ehkä raitis ilma ja ulkona touhuilu sulattavat jäisen päänkin.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Mistähän tuon liila-asuisen naisen laukku mahtaa olla? Pystytkö kysymään häneltä? :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mä käytän tosi paljon myös sitä 50mm kiinteää, mutta käytin eilen häissä 24 - 100mm ja osottautui tosi hyväks vaihtoehdoksi. Voi ottaa kuvia vaikka kuinka läheltä ja myös zoomata ihan tarpeeksi. Nimi. alotteleva amatööri ;-)

  VastaaPoista
 3. Anu: Joo, pystyn! Palaan asiaan, kunhan saan tietää. :)

  Maria: Hei kiitos vinkistä, pitääpäs tutustua tuohonkin linssiin. :) Nyt mä kokeilen laajakulmaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!