maanantai 28. toukokuuta 2012

Matkaan, Myrskytuuli! Tai ihan mieluiten tuuli vain...

Tänään olen tehnyt kaikenlaisia kivoja valmisteluja kesälomapurjehdusta varten. Mies joutui tekemään ne ällöt valmistelut eli vaihtamaan vessan pumpun. Minä olen siivonnut kodin, että tänne olisi mukavaa tulla sitten kolmen viikon päästä takaisin. Olen nostanut pihakalusteiden tyynyt sisälle, heivannut laventelin ruukkuineen pihalle (ja elän siinä toivossa, että joku naapuri kastelee sitä ohimennessään, jos se meinaa kupsahtaa) ja käynyt ruokakaupassa ja Alkossa. Pessyt tsiljoona koneellista pyykkiä.


Olen alustavasti pakannutkin vähäsen. Kumpparit taitavat päästä heti käyttöön. Eivät ole muuten yhtään liukkaat märällä kannella. Testasin tänään, kun katsastutin veneen. Ja kyllä, ensimmäisen persoonan yksikkö, minä katsastutin. Ja sain tarran. :) Mies oli maisemanavigointikurssilla, tämä oli ainoa vapaa katsastusilta ja mietin, että miksen minäkin muka osaisi hoitaa hommaa. 


Fiinimmät vaatteet ja asusteet jäävät kotiin odottelemaan toisenlaisia kesärientoja. Nyt tiedossa on kolme viikkoa meikittömyyttä, tennareita, raitapaitoja, rentoja sortseja (toivottavasti) ja bikineitä (vielä enemmän toivottavasti).


Mukaan reissuun lähtee myös tämä kaveri, jonka sain lainaksi Canonilta. En voisi olla enempää fiiliksissä! Olen intoa täynnä kuin ilmapallo, kun pääsen kokeilemaan vähän erilaisten kuvien ottamista. 


Pakko oli vähän kokeilla heti, miltä se laajakulma tuntuu. Miten paljon kuvaan mahtuukaan! Taidan saada kerrankin purjeetkin kokonaan kuvaan. Ehkä jopa spinnun (olisipa spinnutuulia)...


Nyt Casa Norppa vaikenee ja siirtää taajuuden Båtille. Seuraava postaus tuleekin sitten "tien päältä". Jipiiiiiiii!

14 kommenttia:

 1. Jeiii. ihanaa, nauttikaa rakkaat <3
  Krisse

  VastaaPoista
 2. Pistetään korvan taakse nuo Crocks-kumpparit, nyt kun ne on söpöyden lisäksi kliinisesti testattu toimiviksi. Pro-kuvausvermeet olet varmasti ansainnut! Jään odottamaan entistä hienompia tunnelmakuvia (pikkuriikkisen paineita sinne... ;)

  Oikein ihanaa reissua teille! Me suhaamme huomenna poijuja ympäri pikkuveneellä ja lauantaina luuhaamme toivottavasti perheveneellä saaristossa pitkän päiväretken. Halvat on huvit, kun olen ihan fiiliksistä niistäkin :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa! Me tehtiin lauantaina ensimmäinen veneretki. 2-vuotias muru oli innokas pikkukippari ja viihtyi veneessä hurjan paljon paremmin kuin uskalsin toivoa! Mekin vietetään siis osa lomasta purjehtien

  VastaaPoista
 4. Ihanaa reissua vähän pilvisemmältä näyttävistä ilmoista huolimatta!

  Mielettömän kiva lainalahja Canonilta! Odotan jo kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa teille!! :) Hankitko muuten ne ripset?

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa!

  Ootan innolla sun kokemuksia tosta objektiivista. Se on jotain mitä ostaisin miehelle 30-vuotislahjaksi, jos olisi yhtään ylimääräistä rahaa. Ajattelin kuitenkin ehdottaa sitä kimppalahjaksi appivanhemmille!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa reissua ja lomaa! :) Täällä jäädään odottamaan kauniita kuvia ja ihania matkatarinoita!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa lomaa teille ja hyviä tuulia!

  Minäkin jään innolla odottamaan kokemuksia uudesta objektiivista, nimittäin itseäkin polttelisi uuden hankinta.

  VastaaPoista
 9. Oi ihanaa! Mitä parhainta lomaa teille sinne aaltojen päälle. Hei, sinähän olet vannoutunut jouluradiofani, eikö niin ollutkin?! Tiesitkö, että jouluradiopoppoolta tulee myös suviradio? http://www.suviradio.fi/
  Niin kivaa! Toivottavasti saatte taajuuden merelläkin kuulumaan.:)

  VastaaPoista
 10. Hyviä purjehduksia! Muista haasteesi pinnaan tarttumisesta rantautuessa. Minä otin haasteen vastaan ja olen nyt rantautunut 2x (tosin molemmilla kerroilla samaan rantaan ja tuulta ei juuri ollut) lisäksi ajoin samaisesta laiturista pois. Jostain se kuitenkin pitää aloittaa. Ainakin se 10x pitäsi saada tänä kesänä kasaan. Nyt alkukesästä on tosi hyvä harjoitella, kun satamat eivät ole niin täysiä.
  Me olemme myös lähdössä viikon purjehdukselle ensi sunnuntaina saaristomerelle, joten saas nähdä näemmekö siellä toisemme treenaamassa rantautumista.
  -Meritara

  VastaaPoista
 11. Nyt se mimmi sitten läksi merille! Saatte melkoisen rauhassa varmaan vendailla ja nauttia pitkistä löylyistä satamissa.

  Rentouttavaa lomaa ja hyviä otoksia uudella objektiivillä!

  VastaaPoista
 12. Heippa kaikki ja kiitos ihanista kommenteistanne!

  Objektiivi on ollut tosi hyvä. Olen vaihdellut sen ja viiskytmillisen kanssa ja saanut omasta mielestäni kivan monipuolisesti kuvia - lasit kun ovat tavallaan ihan päinvastaisia toistensa kanssa. Nelli, onko teillä jo tuo 50mm? Sehän on tosi paljon edullisempi ja miehesi puhui myös siitä. :)

  Anu, en ehtinyt millään ripsiä laitattamaan, joten ihan au naturel täällä suihkitaan. Harmittaa vähän, mutta aika vain kertakaikkiaan loppui kesken.

  Alma, joo tiesin! En ole kyllä kuunnellut vielä, mutta täytyy tutustua.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!