lauantai 19. toukokuuta 2012

Mekkolähtölaskenta

Yritän nyt keksiä hyviä puolia sairaslomastani ja yksi on se, että nyt ehdin sovittelemaan mekkoja. Ystäväni häät häämöttävät viikon päässä ja minulla ei edelleenkään ole mitään päällepantavaa. Lisbet postasi aiemmin täydellisen vaatekaapin sisällöstä. Aina, kun käyn läpi The One Hundred tai Lauren Conradin Style -kirjoja, huomaan, että kaapistani löytyvät melko lailla niissä mainitut vaatteet. Miksi minulla ei siis koskaan tunnu olevan mitään sopivaa vaatetta? Ei arkeen eikä juhlaan. Pukeutumishetkeni muistuttaa usein Raatteen tietä, kun hyljeksittyjä vaatteenriepuja on heitelty ympäri makuuhuonetta ja epätoivo raastaa hiuksia päästäni.

Jos voittaisin tänään lotossa, mekkovalintani olisi itsestäänselvä. Ostaisin tämän.  Ihan silmää räpäyttämättä.


Valitettavasti veneen venähtänyt keväthuolto sai aikaan sen, että rahatilanne on jokseenkin sama kuin Kreikalla ja on mietittävä pikkuisen eri hintaluokan juttuja. I hate reality!

Näitä ajattelin sovittaa:


Pinkki mekko on mielestäni malliltaan todella kiva ja varmaan aika lailla omalle vartalotyypilleni sopiva. Hauikseni on jokseenkin, eh, kehittynyt ja mitkään t-paitamittaiset hihat eivät tule kuuloonkaan. (Minulle on oikeasti tultu baarissa joskus kommentoimaan hauistani!) Spagettiolkaimet saavat minut näyttämään bodarilta. (Joku entinen poikaystävä taas kehotti, etten treenaisi enää ojentajiani.)


Tähän mekkoon voisin yhdistää keltaisen huivini tai sitten roikkuvat ja värikkäät korvikset. 


Bandoleran mekko kolkuttelee budjettini ylärajoja, mutta olisi varmasti joka pennin arvoinen. Sen helma pyörisi varmasti ihanasti tanssiessa! Tanssiminen häissä on muutenkin ihanaa, varsinkin sellainen rakkausnojailu. 


Gantin mekko on auttamatta yli budjetin, mutta aion silti sovittaa sitä. Ihan vain nopeiden peliliikkeiden varalle alennusmyyntejä ajatellen. ;)

Lisäksi käyn läpi Mangon mekot, joista postasin aiemmin. Huomiseen asti saisi vielä 20 % alennusta kaikista mekoista Stockalla (pätee myös verkkokauppaan). Hmmm...

Kuvat Stockmann.com


5 kommenttia:

 1. Toi on ihana toi mustavalkonen! :)

  VastaaPoista
 2. Mekot <3! Kaikki ihanan kesäisiä, mutta punainen kellohelmainen rusettiunelma oli omaan silmään kaunein. Siinä oli sitä jotain tyylikästä vallattomuutta. Onneksi omaankin suht juhlattomaan kesään tuli yhdet valmistujaiset jolloin saan pukeutua juhlavaan mekkoon.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo kaikki mekot! Ylin on kyllä ihan unelma, mutta on tuo pinkki ja punainen Bandolerakin aivan ihanat!

  VastaaPoista
 4. kelly: Se oli kyllä kiva! Ei ihan mun juttu sitten kuitenkaan, mutta ehdottomasti kiva. :)

  Janina: Se on eniten munkin mieleen noista. Tyylikäs vallattomuus, hyvin sanottu. Sitä pitäisi varmaan tavoitella! :)

  Emppu: Kivoja kaikki tyynni, mutta päädyin sitten kuitenkin johonkin ihan muuhun. :D

  VastaaPoista
 5. Mutta sitten kun ottaa tehtäväkseen etsiä mekkoa, niin ei sitä todellakaan löydä. :)

  Kaikkina muina aikoina vastaan tulee kyllä mitä ihanampia luomuksia...

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!