sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Samiksina


Jos olemme mieheni kanssa joskus hieman samispukeutujia, niin välillä huomaan olevani myös joidenkin ystävieni kanssa vähän samasta muotista. Vai mitäs sanotte tästä koordinoidusta asuyhdistelmästä, joka oli täydellinen sattuma...

Toivottavasti teillä on ollut kiva ja rentouttava viikonloppu. Itse olen juossut tukka taipuen meikkaajan ja kampaajan tuoleista tulevan kirjan promokuvausten kautta ystäväni polttareihin, siitä isäni 60-vuotisjuhliin ja nyt vielä juhlalounaalle. Viikonloppu on siis ollut hulina, mutta ihana. Ei sitä usein saa ympättyä yhtä montaa tärkeää ja rakasta ihmistä saman vuorokauden sisään. 

5 kommenttia:

 1. Olenkohan nyt missannut jotain todella oleellista - siis tuleeko sulta kirja? Tell me more!
  / Veera

  VastaaPoista
 2. Oikein tyylisiskokset :). Mahtoi hymyilyttää nähdessänne toisenne?

  Siis tuleva kirja, whaaaat?? Nyt kerrot kyllä lisää, täällä tuhat hullua jännityksessä!

  VastaaPoista
 3. Minkä merkkinen takkisi on? Todella kiva, voisin kuvitella myös itselleni tuollaisen.

  VastaaPoista
 4. Veera: Joo, olen yhtenä kirjoittajana kirjassa, joka ilmestyy syksyllä. Kerron siitä sitten enemmän, kun aihe on ajankohtaisempi. :)

  Tickler: Me ymmärrettiin asujemme samankaltaisuus vasta, kun kuvaa alettiin ottaa. Mutta nauratti, kyllä! :D

  Vähän aikaa joutuvat hullut nyt pysymään jännityksessä, koska haluan jotenkin lykätä kirjasta kertomista siihen saakka, että se ilmestyy. Eli syksyllä sitten. :)

  Anonyymi: Takki on Henkkamaukan, mutta on varmasti ainakin viisi tai kuusi vuotta vanha. Tästä ei siis taida olla hirveästi hyötyä... :)

  VastaaPoista
 5. Oho, wow ihan mielettömät onnittelut tulevan kirjan johdosta!! Voi vitsi nyt jäi mietityttämään... kerro sitten heti kun vaan voit joohan?

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!