keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Sopiva palkinto

Silloin kun pääsee tavoitteisiinsa, kuuluu saada palkinto. Törmäsin Tiffanyn FB-sivuilla mitä erinomaisimpaan palkintoideaan. Mikä voisi olla purjehduskesän ja toivottavasti niiden kymmenen tyylikkään rantautumisen jälkeen asiaankuuluvampi loppukaneetti kuin purjehdusaiheinen charm bracelet?


Kuva Tiffany

Tiffanyn versio vain on aika arvokas - yksi tuollainen killutin maksaa reilusti yli sata dollaria, joten ehkä juuri tuo kyseinen koru sopii enemmän "pelastin jonkun merihädästä" -henkisiin tilanteisiin. Kymmenen rantautumista alkoi yhtäkkiä tuntua aika laimealta. :D

Aloin siis kehitellä budjettiversiota. Thomas Sabon koru minulta jo löytyykin (niin kuin varmasti monelta muultakin). Jospa hankkisin pari kikotinta Sabolta...


 Kuvat Thomas Sabo

... ja vain yhden Tiffanylta? Purjevenettä Sabolla ei nimittäin ollut. Ei kai se mikään pyhäinhäväistys olisi ripustaa Tiffanyn charmia Sabon ketjuun.

Kuva Tiffany

Yhden charmin hankkimisessa Tiffanylta olisi sekin pyörryttävän hyvä puoli, että saisi yhden himoitun turkoosin laatikon lisää. Miten ihanalta tuntuukaan, kun saa kantaa kaunista pakettia valkoisine satiininauhoineen kauniissa turkoosissa paperipussissa. Turtuukohan sellaiseen ikinä?

P.S. Kaitaliina, löysin nyt vasta sut (taas) roskiksesta! Täytyypäs tsekkailla sitä useammin. Ai teidän isä oli Suursaaressa! Pääsivätkö maaliin asti? Siellä olikin kai aika meiningit!

5 kommenttia:

 1. Merihätäpalkinto nauratti :D

  Hyvä idea. Koskaan ei ole huono asia hankkia a.) koruja, b.) palkintoja tai c.) Tiffanylta ihan mitä vain. Itse asiassa muutama päivä sitten katselin Sabon charm-valikoimaa eräässä liikkeessä ja ajattelin ostaa muistoksi tulevasta kesälomamatkasta pullukan simpukkariipuksen. :)

  VastaaPoista
 2. En usko että Tiffany panisi pahakseen Sabojen seurassa olemista, joten hankintaan vaan! :) Kokonaisuus olisi varmasti tyylikäs.

  VastaaPoista
 3. Loistoidea tuo palkinto. Minusta tuo 10 rantautumista ei ole yhtään laimeaa. Ilman muuta vaatii hyvää palkintoa, jotta motivaatio säilyy myös jatkossa. Tiffany's on varmasti ansaittua :)

  VastaaPoista
 4. Emppu: No eihän se tietenkään koskaan huono idea ole... Charm-ostoksille siis sinä ja minä!

  Jona: Lupaatko? Kokonaisuus olisi kyllä varmasti ihana...

  Vellamo: Hihii, hyvä että palkitseminen saa kannatusta!

  VastaaPoista
 5. Tää ei varmasti korvaa tuota sun suosikkia, mutta osui silmään Espritin alesta:

  http://www.esprit.fi/fi/sale/women/SHOES_ACC/sekalaista/C15530_046

  Tykkäätkö? Hintakin ruhtinaalliset 7.50 e :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!