keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Merelliset kuviot


Amerikkaan matkaavien shoppaajaseiloreiden kannattaa Joe Freshin lisäksi piipahtaa myös J.Crewlla. J.Crew on ketjuliike, jonka tyyli on aavistuksen aikuisempi ja itärannikkomaisempi kuin vaikkapa Joe Freshin tai Abercrombien. Hintataso on mielestäni amerikkalaiseksi ketjuliikkeeksi kalliihko, raitapaidat ovat hinnaltaan kaikkea 45 dollarin ja 200 dollarin väliltä. Toisaalta perusvaatteet saattavat välillä olla hyvissä tarjouksissa, kaksi puuvillatoppia maksoi 20 taalaa. Vaatteiden laatu on hyvä. Sijoittaisinkin J.Crewn samaan kastiin Hilfigerin ja Polo Ralph Laurenin kanssa, jos pitää muihin jenkkimerkkeihin verrata. 

Itse menin ihan villiksi kaikkien ankkurikuvioisten vaatteiden luona. Sinivalkoista raitaa kaapistani löytyy varmaan loppuelämän tarpeiksi ja joskus on kiva kokeilla jotain ihan uutta. Sinivalkoinen väripari tuntuu kuitenkin omalta pukeutumisessa ja sitä sorttia löytyi pilvin pimein. Ja kyllä minä niitä raitavaatteitakin hipelöin, niin kauniita ja mieluisia olivat. Köysirannekoruista tuli heti mieleen Classy Girls Wear Pearls -blogi. Sen kirjoittajalla tuntuu usein olevan ranteessaan erilaisia koruja kasattuna ja osa on juuri tämäntapaisia köysijuttuja. 


Varsinaisesti J.Crew tunnetaan kuitenkin kasmirpuseroistaan ja siitä, että Michelle Obamakin shoppaa siellä. Neuleita löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä. En taida tällä hetkellä omistaa yhtäkään kasmirneuletta (tai ehkä yhden, jos oikein pinnistelen muistiani), joten itse aloittaisin hankinnat hillitystä harmaasta ja jättäisin sateenkaaret odottelemaan sitä, että perusvärit ovat ensin kasassa. Mustat neuleet ovat valitettavasti minulta täysin poissuljettuja niin kauan kuin meillä on valkoinen koira. Tummansinisen kanssa on melko lailla sama juttu. Harmaaseen sen sijaan parsoninkarvat varmasti maastoutuisivatkin. Haavelistalle pääsevät siis seuraavat paidat.


Haavelistalla on myös eräs salainen asia. Minulla ei ole tapana piilotella ostoksia mieheltäni, mutta tämän kyllä joutuisin jemmaamaan. Mies on nimittäin ilmoittanut painokkaasti, että avioliitto ei ole voimassa, jos päällä on leo-kuosia. Olin tulkitsevinani, että kuosi ei kuulu hänen suosikkeihinsa. :D


Kaikki lainatut kuvat J.Crew

5 kommenttia:

 1. Oih, oon niin kateellinen noista sun shoppailuista! Ja Central Parkin lenkeistä. Ja J.Crewstä. Ja Abercrombiesta....:) Mut pakko sanoa, että leo-kuosin suhteen oon ihan samoilla linjoilla miehesi kanssa.;) Hillitön Nykki-ikävä!

  VastaaPoista
 2. Oii kiitos tuosta blogilinkistä, aivan ihana blogi! En ollut edes aiemmin kyseiseen törmännyt:)

  VastaaPoista
 3. Köysirannekoruja löytyy täältä: kieljamespatrick.com, tekisi mieli melkein tilata niitä! Tai jos pääsis pian jenkkeihin paikan päälle ostamaan :) kiitos muuten huippublogista! Tykkään kans purjehduksesta, shoppailusta (erityisesti Jenkeissä) sekä toiveena oisi joku päivä hankkia oma jackrusseli laivakoiraksi.

  VastaaPoista
 4. Kristiina K.: Se Nykki-ikävä on kyllä paha! ja sehän iskee heti, kun sieltä on tullut. Mäkin siis jaksan haikaille sinne hela tiden, vaikka ramppaan siellä harva se kuukausi. :D

  lili: Eipä mitään! Se on mustakin aivan ihana ja niiiiiin kaunis blogi. :)

  Anonyymi: Kiitos kivasta kommentista ja ihanaa, jos viihdyt täällä. :) Ja kiitos vinkistä kanssa, pitääpäs tutustua tohon merkkiin vähän tarkemmin...

  VastaaPoista
 5. Vai ei olisi voimassa :D ...mutta eikös tuohon voi esittää vastakommentin jostakin miehen ei-toivotusta, JO olemassaolevasta vaatekappaleesta?

  Nimimerkillä joku, joka tuntee oudon vahvaa inhoa eräitä (miehen) verkkarihousuja kohtaan

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!