maanantai 23. heinäkuuta 2012

Samppanjanhuuruinen kameratesti


Tapasin eilen ystäviäni dinner and drinksien merkeissä ja otin mukaan Canonilta lainaan saamani pikkupokkarin. Canon 510 HS pääsi käyttöön. Kaikki loput tämän postauksen kuvat on otettu lainakameralla.

Päivällinen nautittiin Teatterin Grillissä, joka on yksi suosikkiravintoloitani Helsingissä. En ole tosin koskaan syönyt siellä mitään muuta kuin Teatterin salaattia. Siinä on tonnikalan lisäksi wasabiherneitä, wasabimajoneesia ja mangoa. Annos on superhyvä, joten päädyn aina tilaamaan samaa. Olimme jo Lontoon Loppasuiden kanssa aiemmin todenneet, että aina kannattaa ottaa samppanjaa, jos se on vaihtoehtona ja niinpä lasiini päätyi mustaa Lansonia. Nam. Musta Lanson on yksi suosikkisamppanjoistani.


 

Teatterista jatkoimme vielä Kappelin terassille. Enpäs ollutkaan ollut Kappelissa sitten lakkiaispäiväni!

Varsinkin ulkona, hyvässä valossa, pikkupokkarilla sai oivallisia kuvia. Kokeilin tässä kameran erilaisia ohjelmia. Ylin kuva on ihan tavallisella P-asetuksella, AV +1/3:lla otettu. Toinen on kalansilmäohjelmalla ja alin miniatyyri-asetuksella kuvattu. 
Ystäväni oli ostanut kerrassaan ihastuttavat Celinen aurinkolasit. Mallailimme niitä päähämme koko porukka ja pokat jäivät pyörimään ainakin minun mieleeni. Ihanat!


Rouva lempipuuhassaan... Kappelin terassilla oli vastustamaton tarjous. S-Etukortilla sai pullon Piperiä 39 eurolla. Ostimme monta. Pitäähän etuja hyödyntää, kun kerrankin sattuu kohdalle omanlainen. :D


Oli hyvä, että eilen tuli juopoteltua hiukkasen, niin tämänpäiväiset bileet menevät sitten rutiinilla. Ystäväni Laura käyttää termiä "suojakänni". Suojakänni tarkoittaa sitä, että ennen isoja ja merkittäviä juhlia kannattaa edellisenä iltana juoda jonkun verran, ettei käy hassusti seuraavana päivänä. Se oikeasti toimii! Ei sillä, että tässä nyt kannustaisin kaikkia dokailemaan aina monta päivää putkeen. Itse vain juhlimalla juhlin niin harvoin, että helposti tulee sitten juotua liian paljon liian äkkiä ja siinä se ilta sitten olikin. Seli seli.

6 kommenttia:

 1. Kiva paita, mistä tuollaisen vois löytää :)

  VastaaPoista
 2. Nam Piperia!! Pitänee kerätä kasaan lauma naisia ja kipaista hyödyntämään tarjous.

  VastaaPoista
 3. "Suojakänni" :D Ilmankos esim. elettyään viikon Ranskassa ranskalaisen tiiviissä aperitiivi- ja viinirytmissä juhlasamppanjoineen ei enää ainankaan itse koe olevansa missään vaiheessa humalassa...

  VastaaPoista
 4. Ah, samppanjaa! :)
  Tyytyväinen torkkupeittojen uusi omistaja kiittää vielä kerran ja toivottaa lämpimiä kesäpäiviä!
  Laivakoiralle rapsutukset!

  VastaaPoista
 5. Hehe, hauskat noi kuvat skumppalaseista! Vaikuttaa ihan pätevältä kameralta, hyvän näköisiä kuvia. Vähän polttelisi uusi kamera itsellekin... Ja suojakänni todellakin on hyväksi todettu keino ;) Toivottavasti pääsette vielä vesille tänä kesänä (edelliseen postaukseen viitaten!), Tampereella ainakin parhaillaan sataa ja lämmintä näyttäisi olevan +9 :/
  -SuviAnni

  VastaaPoista
 6. Anu: Paita on J.Crewlta. Heidän nettikauppansa taitaa nykyään toimittaa Suomeenkin, jos en ihan väärässä ole. :)

  Maisie: Ehdottomasti! Hyvää samppanjaa ja hyvää seuraa, what's not to like!

  Merenneito: Hehee! Noinhan se just on! :D

  Titti: Kivaa, jos peitot ovat teille hyvät! :) Laivakoira kiittää. :)

  SuviAnni: Voi ei, mikä keli Tampereella! Tää kesä on kyllä ollut ihan luokattoman huono. :(

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!