keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Uudet lelut, tutut maisemat

Jos hurahdin Pinterestiin, niin Instagram vasta tuleekin olemaan paras ystäväni. Pääsin viimeinkin eroon luokattoman huonosta nokialaisestani ja liityin iPhonen onnellisten omistajien joukkoon.

Leikin uudella lelullani mitä kauneimmissa maisemissa. Retkikohteena on tällä kertaa Helsingin helmi, Suomenlinna.

5 kommenttia:

 1. Instagram on niiin kiva, mäkin oon siihen ihan tolkuttoman koukussa!;) Ja onnea uuden puhelimen johdosta!:D

  VastaaPoista
 2. Mikä Nokia sulla oli?

  VastaaPoista
 3. lili: Kiitti! Mä en noin yleisesti ole mitenkään gadgetien perään, mutta noi Omena-tuotteet yllättää mut kerta toisensa perään. :) Ja Instagram on ihan paras, hipsterivalokuvia vaan lisää!

  Anonyymi: Mulla oli C6, jolla oli valitettavana tapana jymähtää aina silloin kun sitä eniten tarvitsi. Esimerkiksi kesken lenkin meni jumiin sekä Spotify että Sportstracker ja sitten ei auttanut kuin ottaa akku irti. Tämä kävi miljoona kertaa. MUn äidille on sama puhelin ja siihenkin on vaihdettu sisukset jo kai pariin kertaan vuoden aikana...

  VastaaPoista
 4. Minulla oli myös ennen C6 ja se teki ihan samaa. Nyt on sitten ollut hetken iPhone, mutta vielä on vähän opettelua. Hmm, miten tuo Instagram toimii? Pitääkin selvitellä. :D

  VastaaPoista
 5. Riina: Eikä! Mä en ole kuullut C6:sta vielä keneltäkään ikinä mitään hyvää. Se on kyllä varsinainen susi puhelimeksi! Instagram on kamera-apps, tosi helppokäyttöinen. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!