tiistai 17. heinäkuuta 2012

Väärä vuodenaika

"Taas sataa."


Liekö se tämä sateinen, kylmä ja masentava sää vai se, että heinäkuun puolivälin jälkeen tummat sävyt alkavat jostain syystä taas viehättää, mutta tuli yhtäkkiä pakko heivata huitulan tuuttiin valkoiset, pellavaiset kesäverhot.Toinen laventeleistakin siirtyi ajasta ikuisuuteen kuin merkiksi siitä, että kynttilät saisi taas kaivaa esiin.


Sadepäivä ajoi myös siivoamaan, sademyysaus peittojen kera kun on onnistunutta vain, jos koti on siisti. Toivottavasti siivosin nyt viimeistä kertaa itse. Ruokakaupassa toljailin pitkän tovin ja haksahdin törkykalliiseen mysliin, kun paketti oli niin houkutteleva.Kävin myös teettämässä paperiversioiksi muutaman tämän kesän kuvan. Kehykset olin ostanut jo aiemmin, joten pääsin heti nakuttelemaan kuvat seinälle. En lyönyt vasaralla sormeen kertaakaan. (Risti seinään.)

Makkariinkin vaihdoin tummat verhot takaisin. Pitkästä aikaa katsoin telkkaria sängyssä. Ulkona satoi ja oli pimeää. Minulla oli punaviinilasi kädessä. Ei tämän näin kuulunut mennä! Ei vielä!

Ihan marraskuukamaa, sanoisin. Onneksi nyt aamulla paistoi hetken aikaan. Taidanpa vetää lenkkarit jalkaan ennen kuin sadepilvet taas valtaavat taivaan.

7 kommenttia:

 1. Niin totta! Tosin olen saanut itseni johonkin iloiseen kesätunnelmaan, etten ole edes ajatellut jatkuvaa sadetta niin paljoa. Multa voi kysyä kolmen viikon päästä kuinka iloinen olen, jos lomalla on satanut joka päivä...

  Mä haluaisin kanssa tuollaiset verhot olkkariin! Muihin huoneisiin verhot eivät oikein mahdu ikkunoiden sijainnin takia :(.

  Toivottavasti sade lakkaa nyt vaikka pariksi viikoksi :D!

  VastaaPoista
 2. Vielä en ole villamattoja vaihtanut lattialle, mutta vaatekaapista haen vaan mustaa päälle! Ja olis niitä vaaleita kesävermeitäkin vaikka kuinka..... Laivakoira se osaa söpöstellä aina!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! Mitä teidän tulevalle keittiörempalle kuuluu?

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kuvat mitä olet laittanut seinälle! Ihan ammattilaiskamaa :) Niin kaunis koti näyttää teillä olevan myös! Laivakoira raasua, ku ei pääse nauttimaan kesästä täysin rinnoin, uiden ja leikiten :(

  VastaaPoista
 5. Teillä on kaunista. Joo, täälläkin on kynttilät kaivettu esiin.

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis valokuvaseinä. Mua alkoi kiinnostaa toi kattolamppu, oletko löytänyt sen valmiina vai tuunannut. Se on tosi hauska ja norppamainen.

  VastaaPoista
 7. Miss P: Toivottavasti sade nyt tosiaan lakkaisi! Sulla onkin vaikka mitä ihania sisustushommeleita mietittvänä. :)

  Tarumarja: Laivakoira tosiaan tietää, miten ollaa söpönä. :)

  iukku: Kiitti! Voisinpa sanoa, että se etenee, mutta edes yläkerran remontti, joka tehdään ensin, ei ole vielä alkanut... Kuolettavan, tylsistyttävän hitaasti siis edetään, olen jo ihan lannistunut!

  kelly: Voi kiitos paljon! Ja Laivakoira-ressu ei tosiaan ole tänä vuonna päässyt kesäkekkuloimaan ollenkaan niin paljon kuin yleensä. :( Mäkään en ole tarvinnut bikineitä vielä kertaakaan tänä vuonna!

  lisbet: Kiitti! Masentavaa, vaikka kynttilät sinänsä ovat ihan kivoja. Masentavaa se, että kesä on tässä vaiheessa. :(

  Ronja: Kiitti! Varsinainen lamppu on mun salaisesta suosikkikaupasta eli Clas Ohlsonilta ja johto on ihan vain jonkun entisen valaisimen johto. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!