torstai 18. lokakuuta 2012

Hienovaraisia vihjeitä...

Siinä ne nyt ovat. Talvivalot. Ensimmäiset laitoin ulos jo viime viikolla, nyt nakkasin yhdet lyhtyyn makuuhuoneessa. Jos teette saman, niin muistakaa nyt korostaa, että nämä ovat talvivalot. Eivät jouluvalot. Ei tule sitten sanomista. Miehillä on usein jotain ihmeellisiä päähänpinttymiä ajoista, joina joulujuttuja voi laittaa.  Tätä sen sijaan ei voi oikein naamioida muuksi kuin mitä se oikeasti on. Ikeasta, jossa olin ihan muilla asioilla, löytyi niin mainiota lahjapaperia, että pakkohan sitä oli ostaa. Minulla ei ole yhtään lahjaa vielä hankittuna, eikä varmaan olekaan ainakaan kuukauteen, mutta tiedän kyllä hyvinkin, miten lahjat pakataan tänä vuonna. Tuoksukynttilä on myös jouluhiminöinnin esiaste. Sellainen karamellin ja paahtovanukkaan välimuoto tuoksussa enteilee tunnelmallisia iltoja, mutta ei ole liian nissepolkka lokakuuhun. 


Ikeasta löytyi myös uusi koirakaveri Laivakoiralle. 


Aamulla töihin ajaessani jo melkein kuuntelin joululauluja. Melkein. 

15 kommenttia:

 1. Talvivalot! Just tänään viritin sellaiset olkkariin. Harmaita pahvisia tähtiä, joissa kullanvärisiä sipaisuja siellä täällä. Alkaa olla jo aika pimeää...

  Mitäs Laivakoira tykkäsi kaverista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee sunkin talvivaloille!

   Laivakoira tykkäsi kaverista hieman, krhm , eri tavalla kuin olin ajatellut. Sanotaanko näin, että kaverista tuli Laivakoiralle enemmän kuin platoninen ystävä... :D

   Poista
 2. Mä en ole mikään joulufriikki, mutta sinä, kun olet sellainen tunnelmanluoja niin haha ostin tänään kaupasta klementiinejä ja ne maistui joululle :). Käytiin miehen kanssa lasillisilla ja samalla luin lehden, missä näytit samperin hyvälle!!

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, niin se kuules alkaa salakavalasti se joulusekoilu... :D Ja kiitos kaunnista sanoistasi. :)

   Poista
  2. Mekin muuten käytiin pari päivää sitten Ikeassa, huomasin, että jouluosasto oli avattu jo. Sujuvasti kävelin ohi kassoille :-). Mut tänään hankin kyllä jo ensimmäisen joululahjan.

   Poista
 3. minä polttelen vasta kahvin ja toffeen tuoksuisia kynttilöitä, mutta voisi ehkä pian siirtyä spiced appleen... jouluista hengähdystä muttei liian.
  kiinnostaa myös, mitä laivakoira pitää koirakaverista? kuinka pitkään kaveri säilyy ehjänä??
  -kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä tuollaisten pehmolelujen eliniänodote on vuorokausi tai pari, Laivakoira riepottelee ne tohjoksi aika pikaisesti. Tämä lelu onkin yllättäen saanut osakseen hieman erilaista riepotusta... Vähän sensorttista, että en oikein tiedä, pitäisikö lelu ottaa pois vai ei. :D

   Poista
  2. Nääh. Toinen tykkää! :)

   Poista
  3. Nääh. Kun toinen tykkää :)

   Poista
 4. Oijoi! Meidän Cotton-tytöllä on sama koirakaveri, sillä on jopa nimikin, lasten antama Toffee! Ja kyllä sitä on retuutettu ja on oikeasti kestänytkin, koko 8kk ajan kun koira on meillä ollut.

  Ja hei, kun ilma on näin takamuksesta, miksi ei saisi iloa ja valoa ja lämpöä luoda ympärilleen luoda!
  Terkuin Glögiä juova Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Toffee! Söpö nimi. :)

   Glögi on kyllä erittäin jees, taitaa kuulua munkin viikonloppuun. :)

   Poista
 5. Ihana blogi, ensimmäistä mutta tuskin viimeistä kertaa vierailulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja oikein paljon tervetuloa! :)

   Poista
 6. Moi, ihania juttuja - mistä nuo tähtivalot on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtivalot on kans Ikeasta, mutta muutaman vuoden takaa. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!