lauantai 20. lokakuuta 2012

Himinöintiä, osa 1

Joulun suunnitelmat ovat vielä auki. Voi olla, että vietämme joulua kotona - voi olla, että emme. Yksi juttu on kuitenkin varmaa. Koristeluiden kanssa karkaa mopo. Viime vuonna olimme päättäneet, että koska aattoa ja joulupäivää vietetään kyläillen, ei ehkä kannata hankkia kuusta. Sitten lähdin pari päivää myöhemmin Laivakoiran kanssa kävelylle. Palasin takaisin kuusta raahaten. 

Suosikkikoristeitani ovat erilaiset pallot ja kävyt. Molemmissa saa mieluusti olla kimallusta. 

 


Rusettifani jatkaa hyväksi havaitsemallaan tyylillä myös jouluna. Viime jouluna korvasin latvatähdenkin satiinirusetilla. Joulukukkia tykkään laittaa esille laseihin, koreihin, samppanjacoolereihin, kristallikupposiin ja kangaspussukoihin. Oikeastaan mikä tahansa ei ihan tyypillinen kukka-astia käy. Sekoittelen myös ihan surutta kristallia ja rottinkia keskenään. Minimalismi on joulun vihollinen. :DPalloja saa olla myös muualla kuin kuusessa. Ostan joka vuosi pari palloa lisää, joten niitä liikenee ripusteltavaksi vähän sinne sun tänne. Olen saanut palloja ja koristeita myös lahjaksi. Ystäväni tuntevat tapani. 

Tänä vuonna haluaisin nauttia kuusesta hieman pidempään kuin ne muutamat päivät. Haluaisin kuusen jo joulukuun alussa. Toleranssini (tai lähinnä sen puute) variseville neulasille ei oikein tue tätä skenaariota. Sellainen pieni huonekuusi voisikin olla kiinnostava vaihtoehto. Haluaisin kuusen juuri tuolla tapaa rottinkikoriin.

Koreja minulla on runsaasti entuudestaan. 

Myös havuja laitan mielelläni koristeeksi. Ulko-ovella havut saavat olla aitoja, mutta sisällä olen hyväksynyt tosiasiat ja käyttänyt muovisia. Onneksi niitä saa aika hyvännäköisiä!Ajattelin sinnitellä tämän kuun loppuun ilman ja alkaa sitten ujuttaa pienenpieniä jouluviitteitä sisustukseen. Ensimmäinen tekoni on varmasti amarylliksen hankinta. Valkoiset ovat mielestäni kauneimpia ja pari paikkaakin on jo pedattuna. Marraskuussa on myös kivaa katsoa sekä Love Actually että The Holiday. Marraskuun vakiopähkinöitä pureskeltavaksi ovat seuraavat asiat: Mitä joululahjaksi kenellekin? Onko Jude Law (The Holidayn katsomisen jälkeen) ihan kauhea nilkki elostelija vai supermegaihana? Mihin paikkaan sitä menisi bestisten kanssa joululounaalle? Ostaisiko jonkun uuden tingelitangelitopin tai jonkun korun pikkujoulukaudeksi? Mun mielestä marraskuu alkaa itse asiassa kuulostaa nyt tosi hyvältä... Bring it on!

5 kommenttia:

 1. Marraskuu ei tunnu tosiaan enää niin pahalta ajatukselta, kun katselee näitä ihania kuvia! Noi leffat kuuluu mun himinöinteihin myös <3 ja Jude Law on yksi elämän suurista kysymyksistä! Leppoisaa loppuviikonloppua.

  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, Jude Law, sitä on tullut kyllä pohdittua. :D

   Mä melkein salaa tykkään marraskuusta. :)

   Poista
 2. Himihimi ja lisää himihimiä vaan! Vaikka niin kovasti intoilin suuresta joulukuusesta tänne uuteen kotiin, olen sittenkin kallistumassa pöytäkuusen tai jonkinlaisen muun pienemmän kuusen kannalle. Olisi kiva viettää joulua meillä, mutta koko köörin kokoontuessa rajallinen tila tulee kuitenkin vastaan. Kuusi tulee kuitenkin, siitä en tingi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, ymmärrän. Pikkukuusessa on tosiaan se hyvä puoli, että siitä voi nauttia kauemmin. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Mistä olet hankkinut kuuseesi ihanaiset tähti valot? Todella kivat.. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!