keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Juhlapäivän tuliaiset

 Meidän perheessämme isänpäivää vietettiin pari päivää jälkeen päin. Samalla juhlittiin myös äitini synttäriä. Pienet lahjat löytyivät Nykistä. 
 

 Kauniit paperikassit toimivat jo itsessään hyvinä paketteina, mutta kortit tein itse. Isäni on myös innokas valokuvaaja, joten hänen korttiinsa tuli kamera. 


 Äidin korttiin taas tuli se kynttiläpakkauksen ihana lause. Viininpunainen satiininauha on samaa, jota käytin kattauksessa edellisessä kuussa. Minulla on tapana laittaa kaikki nauhanpätkät ja kauniit pakkaukset talteen juuri tätä tarkoitusta varten. Myös pienet pahvinpalaset pakkausten sisältä pääsevät usein hyötykäyttöön. Esimerkiksi isäni korttiin tarvittiin toiselle puolelle tukipahvi, johon voisi kirjoittaa oman tervehdyksensä. Äidin paketista löytyi sesongin värisiä kynsilakkoja ja laadukasta käsirasvaa.  Isäni taas sai matkapäiväkirjan, joka oli tosi mainio ja kekseliäs. Siellä on kaikenlaisia erilaisia ja persoonallisia vinkkejä matkamuistojen tallentamiseen ja dokumentoimiseen. Heillä on äitini kanssa reissu tulossa tänä talvena, joten kirja päässee käyttöön aika pian. Asuni oli erittäin casual. Päähäni oli jäänyt pyörimään tämä J.Crew'n neule. En raaskinut ostaa sitä, koska se on hassunhauskaksi jutuksi kallis ja juuri sellainen, josta saattaisi vuoden päästä tulla sama fiilis kuin Bridget Jonesilla, kun hän näkee Mark Darcyn joulupäivällisillä. Niinpä tyydyin ostamaan Gapista söpöt sukat ja olemaan salaisesti hassunhauska. Kaulaan heitin vielä kuvan ottamisen jälkeen paljettikaulahuivini, josta on taas monen vuoden jälkeen tullut ihan suosikki. Myös muut paljetit kelpaisivat tällä hetkellä vähän joka toiseen asuun. Joulun alla on kiva kimallella. 

15 kommenttia:

 1. Ihania kortteja olet tehnyt! Äitisi lahja kelpaisi mullekin. Onko toi kimaltava lakka Sephorasta siis? Asun nimittäin maassa, jossa on Sephora joka kulmalla ja voisin käydä hakemassa samanlaisen piristämään tätä harmautta.

  Amelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on Sephorasta! :) Eli mun taivaasta. Olen siis huippukade kotiseutusi Sephora-tiheydestä! :D

   Poista
  2. Sephora on kyllä huippu. Tykkään ennen kaikkea niitten omista tuoteista, hinta/laatusuhde on ihan mahtava.

   Poista
 2. Ihanat lahjat, ihanat kortit!

  Mama L

  VastaaPoista
 3. Mahtavat lahjat, ihanaa kun jaksoit panostaa myös paketointiin.

  VastaaPoista
 4. Vitsit toi kamerajoulupallo on ihana!! :)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivalta! Annoin sulle muuten tunnustuksen.:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kortit!! Ja nuo sukat <3 Osaatko sanoa, saako Gapin sukkia mistään nettiputiikista? Mulla on sukkalaatikossa lovi, tosi monet on kuluneet viimeaikoina puhki ja pitäisi investoida uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tiedä, kannattaa katsoa Gapin omilta sivuilta. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!