lauantai 10. marraskuuta 2012

The last one on Mulberry

Ihan vain yksi juttu vielä... Jos vaikkapa näissä maisemissa kävelee tällaista reittiä. Ja astuu ihan sisäänkin, ihailee ja sokaistuu loistosta.Höylää kenties kivusta parahtavaa korttia ja keskittää ajatukset harvinaisen kauniiseen turkoosin sävyyn. Voi saada alle Bayswaterin hinnalla muun muassa mojovia timantteja. Halusin vain sanoa, että jos minulla pyörisi ylimääräinen tuhatlappunen nurkissa, en miettisi kahta kertaa. Diamonds are forever. 

Madeleinelle toki vinkkasin näistä, olisivat aika kivoja lahjoja kaasolle jokainen. Varsinkin tuo alin Infinity-rannekoru. Se viestittäisi mukavasti, että olisimme vähän niin kuin BFF. Best friends forever. 

11 kommenttia:

 1. Oi mitä maisemia, kivoja kuvia sinusta ja Tiffanyn paketit ovat aina upeita ja mieluisia :). Minä haaveilen siitä yksinkertaisesta 3 timanttisesta ketjusta, mutta sitä ei ikävä kyllä vielä Mulberryn hinnalla saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä Tiffanylta löytyy paljon sellaistakin, mitä ei meinaa saada edes kivitalon hinnalla. :D

   Poista
 2. Ihania kuvia ja totta, timantit ovat ikuisia. :D Kyllä se Mulberryn hinnankorotukset hieman närästää, kävin minäkin katsastamassa sivuilla ja lähes "järkytyin" että oma Daria Satchel maksaa nykyään 1000 euroa.. huhheijaa. Jatkossa täytyy varmasti katsastaa Mulberry myös second handina, onneksi niitä helmiä löytyy sitäkin kautta. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan second handinakin voi ostaa. Tykkään ehkä jopa muutenkin vähän enemmän tehdä niin. :)

   Toivottavasti sun viikonloppu oli myös kiva!

   Poista
 3. Kyllä mä noista koruista ottaisin minä vaan!

  Mama L

  VastaaPoista
 4. Turkoosit paketit on niin ihania! <3 timantit ei kyllä tosiaan koskaan vanhene. Ihania kuvia. :) Itse suuntaan keväällä samanlaisiin maisemiin. Sitä odotellessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3

   Voi, sulle tulee varmasti ihana reissu. Kivaa odottelua! :)

   Poista
 5. Turkoosit paketit olisi kyllä minunkin mieleeni... Pitääkin ensi viikolla poiketa vähän ikkunaostoksille sinne, eihän sitä koskaan tiedä jos jokin ihana juttu löytäisi tiensä kotiin sieltä... :-).

  Mutta tuo Mulberryn hinnankorotus kaikkea muuta kuin mieleeni! Täytyy ruveta varmaankin tosiaan selvittämään mistä kautta saisi ostettua luotettavasti aitoja second hand-Mulberryjä. Olisiko sulla antaa vinkkiä?

  -Krista-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä koskaan tiedä... :)

   Mä en tiedä muita kuin Bag Boudoirin ja Love Handbagsin, mutta varmasti on muitakin. Tietäisiköhän joku muu?

   Poista
 6. Iih, heppakenkä mulle. Voi kun mun spouse lukis tätä sun blogia ja tämän kommentin ja ja ja....Hyvin epätodennäköistä, mut ens kerralla kun on riita, niin mä ystävällisesti vihjaan hänelle, että paha mieli häipyy nopeiten kera turkoosin lahjapussukan. Ihana blogi. Oon sun uusin lukijasi, moi. Tervetuloa vastavierailulle.

  :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!