lauantai 1. joulukuuta 2012

This girl is on fireVaikka vihaan vihaan vihaankin lumitöitä, niin onhan se myönnettävä, että lumi tuli vuodenaikaan nähden kuin tilauksesta. Über-himinöintiä! Koristeita joka paikkaan! Osa koristeluista on käytännön sanelemia. Amaryllis oli nuupahtaa kukinnon painosta, joten tuin sen syömäpuikoilla ja kieputtelin satiininauhaa pitämään puikot paikoillaan. 


Palloja, palloja, lisää palloja!

Lumisade on tauonnut, aurinko on tullut esiin. Valo voittaa! Vuoden paras aika! Huomenna aloittaa jouluradio! Himi himi himi! Huutomerkki!


Tämän hetken fiilikseen sopii parhaiten tämä biisi, vaikkei joululaulu olekaan. 

16 kommenttia:

 1. Voi miten söpö pikkukuusi!:) Meillä on vieläkin vähän pienempi (kataja tosin), että siihen ei kyllä valitettavasti palloja saa yhyy:((

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen amaryllis ostettu!

  Mama L

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija täällä ihastelee kuviasi. Jos voi toivoa, niin laittaisitko kuvia Laivakoirasta ja lumesta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja oikein paljon tervetuloa! Voi toivoa ja yritän ottaa lähiaikoina. :)

   Poista
 4. Kuusikuume pahenee! Huomisen pyhitänkin loppujen koristeiden esiin kaivamiselle, Jouluradion korkkaamiselle ja piparkakkutalosuunnittelulle. Ah tätä onnea!

  PS. Ihania joulupalloja sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa! Todellakin, oi tätä onnea! :)

   Kiitti! :)

   Poista
 5. Parhautta! Pystyisitkö mitenkään tulemaan meille laittamaan joulun käyntiin? Nimim. Jumissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kyllä se siitä lähtee. Odottelee vain sitä motivaationpuuskaa :)

   Poista
 6. Ihania tunnelmakuvia täällä! :) harmi kun meillä ei voi ihan noin irrotella koristeiden kanssa, pienin ipana juurikin kaivelee ainoasta lasipurkista koristepalloja... huoh.

  Jouluradion avasin heti herättyäni, ihanaa aikaa!

  -Tanza-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on varmaan pienen mieleen niin ihanan houkuttelevan kimaltelevia... I kind of understand. :D

   Poista
 7. Täytyy kyllä sanoa että joulun alus on kyllä paras aika vierailla Norpan blogissa. Kiitos aivan ihanasta joulu hekumoinnista, pääsin itsekin eilen viimein vauhtiin. Tänään jatkan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, että luet ja lietsot. :D

   Poista
 8. Mä olen ostanut kaikki joululahjat paitsi ne mitkä tilaan netistä vielä tänään. Kaikki on silläkin saralla valmiiksi mietitty, tilauksen lähettämistä vaille valmiina. Kerrankin ajoissa. Meillä mies on kuunnellut jouluradiota, pyysin laittamaan pienemmälle :-D. Niitä kanavia on kuulemma viisi ja hän sattui innostumaan siitä mistä varoitetaan, että ohjelmisto on demotasoa. Ihan kamalaa ja niin siirappista! Mies on myös virittänyt jouluvalot ja tähdet ikkunoihin, sekä koristellut muuten... Itse kävin eilen katsomassa pöytäliinaa ja maljakkoa joulukattaukseen, mutta täytyy miettiä jos sille sataselle olisi parempaakin käyttöä. Maljakoita ja liinoja on omasta takaa. Ei jaks innostua, vaikka täytyykin sanoa, että kyllä täällä näyttää nyt paljon nätimmältä. Jos mies ei olisi koristellut niin olis varmaan jäänyt tekemättä. Kun muutimme yhteen mulla oli kolma pientä koristetta, kaikki lahjaksi saatuja. -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaiks, mä en ole ostanut vielä yhtään lahjaa! En ole edes miettinyt niitä vielä...

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!