lauantai 30. maaliskuuta 2013

Keltsit


 
Jostain syystä meillä ei ole muodostunut pääsiäiselle mitään perinteitä. Minulla ei ole edes pääsiäismunasuosikkia. Mies ei välitä lampaasta, itse en piittaa pashasta (minut lähetettiin kerran lapsena pääsiäispöydästä pois, kun sanoin, että pasha maistuu pissalle) ja mämmistäkään ei ole tässä taloudessa kukaan koskaan oikein innostunut. Niinpä täällä ihan vain ollaan, käydään töissä ja nautitaan aurinkoisista juoksulenkeistä. Pienet skedepojat olivat siivonneet asfalttiakin omiin tarpeisiinsa ja nautin täysillä sileästä alustasta. 

Lenkkarini alkavat olla aika tavalla lyttyyn juostut. Jos vain suinkin töiltä ennätän, taidan ostaa nyt viikonloppuna uudet. Löytyisiköhän keltaisia?

Nauttikaa te muut pitkistä vapaista ja relatkaa!

Translation: Happy Easter! I'm not doing much, pretty much just working, running and seeing yellow. 

16 kommenttia:

 1. Sama juttu, pääsiäinen ei herätä sen suurempia intohimoja. Mutta ihanaa vain olla ja naattia elämästä ja auringosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, nautiskelu on aina jees! :)

   Poista
 2. mäkään en ole mikään pääsiäisfani. mun mielestä se on lähinnä koristeineen aika mauton (uskonnollinen kun en ole). edes nyt lasten myötä en jotenkin vain jaksa innostua. muutenhan tällainen aurinkoinen pitkä viikonloppu on aika ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan jaksaisin innostua vähän, jos olisi lapsia. Ehkä. :D

   Poista
 3. Ihania keväisiä kuvia. Palattiin juuri lomalta lämpimästä ja hankien alkaessa ahdistaa oli pakko täyttää koti keväisillä kukilla. Tule jo kesä!

  Mukavaa pääsiäistä!

  Inka

  VastaaPoista
 4. Itselle pääsiäinen ei kanssa herätä mitään suuria tunteita. Pääsiäiskoristeet jäi laittamatta, mämmi ja muut ostamatta. On sentään keltaisia kukkia (narsissi on ainoa poikkeus, muuten en osta keltaisia kukkia), mutta siinäpä se. Keltaisen vihaajana olen yllättänyt itseni katselemasta keltaisia urheilutoppeja. Urheiluvermeet on kyllä kummallinen poikkeus, niissä voi vetää väreissä vähän överiksi. Keltaiset lenkkarit kuulostaa hurjalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään urkkakamoissa ihan hurjista väreistä, sellaisista, joita en välttämättä muuten käyttäisi. Mikähän siinäkin on? :)

   Poista
 5. Ei ole meilläkään mitään ihmeempiä, poikien vuoksi virvotaan ja huomenna pupu on piilottanut suklaamunia etsintöjä varten. Siinäpä se, ei ole lammasta tai mämmiä täälläkään näkynyt. Ajattelin kyllä käydä ostamassa oikein värikkään tulppaanikimpun tuohon pöydälle, kun kevät kerran tulee. Pashasta tuli vielä mieleen, tehtiin sitä kerran parikymmentä vuotta takaperin ja söin sitä tekovaiheessa kulhosta niin paljon, että valmiina ei uponnut lusikallistakaan. Eikä ole uponnut sen jälkeen, sen verran paha olo tuli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasha on aika tuhtia, mä luulen, että voisin ehkä nyt aikuisena tykätäkin, mutta en ole kuitenkaan sitten ollut aiheesta tarpeeksi kiinnostunut. Mä kanssa piilottaisin suklaamunia, jos meillä olisi muksuja. :)

   Poista
 6. En yhtään muista tuota pasha-tapausta, mutta olisikohan tekijä loukkaantunut kovasta kriitikistä?

  Ihanaa pääsiäistä ja hyviä juoksukelejä teille kaikille!

  Mama L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kritiikki oli kieltämättä aika jäätävää. Mä olin ehkä 5 tai 6, alle kouluikäinen kuitenkin. Muistelen, että ne olisi olleey ne sukaatit vai mitkä lie, jotka aiheuttivat tämän mielleyhtymän. :D

   Kiitos! On ollut kyllä hyvät kelit. :)

   Poista
 7. Hyvää pääsiäistä ja hyviä työpäiviä!

  Aika ihana keli Suomessa. Täällä sataa vettä kuin ties mistä ja on kaamean kylmä. :P Mies kävi lenkillä ja tuli takaisin 5min päästä, kun oli jo ihan litimärkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Koko Euroopassa tuntuu olevan säät ihan sekaisin. Kävin pariin otteeseen Pariisissa tällä viikolla ja sielläkin oli ihan sairaan kylmä.

   Poista
 8. Eipä mullekaan pääsiäinen itsessään herätä mitään sen suurempia tunteita. Lapset ovat jo aikuisia, joten kotia ei enää koristella, eikä suklaamunia ostella, mutta neljän päivän aurinkoinen vapaaputki kelpaa kyllä! Tulppaanikimput ja yksi kukka-asetelma narsisseineen tuli hankittua, kun ilman kukkia ei saa luotua kotiin sitä oikeaa kevätfiilistä.
  Ihania kuvia täällä taas kerran!! Oikein hyviä pääsiäispyhien jatkoja ja työniloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että pitkä vapaa on monelle se pääsiäisen The Juttu. Aika moni tuntuu myös avaavan mökkikauden. :)

   Kiitti ja kiitti! :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!