perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pastelliset beibisynttärit


Suloinen pikkuprinsessa Estelle täytti vuoden ja sitä juhlistettiin asiaankuuluvin menoin. Estelle oli pukeutunut äitinsä vanhaan juhlamekkoon, mikä oli jotenkin erityisen söpöä. Että kuninkaallisetkin säilyttävät vanhoja lastenvaatteita.

Synttärikuvissa oli ihanan pastellinen tunnelma ja muistelin vanhoista kuvista, että Estellen äitiä ja tätiäkin pukevat hempeät värit. Olisihan sitä voinut itsekin vetää päälleen pastellia kakkukahveja varten.  Voiko pienen ihmisen yksivuotissynttäreille edes pukeutua muuhun kuin pastelliin?

Estelle

Kaasosoppa sen kuin jatkuu vain. Nyt huhutaan, että Carl Philip olisi tahtonut tyttöystävänsä Sofian kaasojen joukkoon ja että hän olisi pahoittanut mielensä siitä, että Madeleinen sydänystäviin edelleen kuuluva ex, Emma Pernald, olisi ollut kaasoiksi valittujen joukossa. Madeleine taas ei olisi Sofiaa kaasokseen halunnut ja päätyi sitten lopulta olemaan ilman kaasoja kokonaan. Oli niin tai näin, aika kurjaa, jos ei saa järjestää omia häitään oman mielensä mukaan! Buu! Mutta arvatkaa, kuka olisi just sopivan neutraali kaaso, ei kenenkään kuninkaallisen ex. ;)

13 kommenttia:

 1. Kiitos - prinsessa perjantai ei petä koskaan !!
  -regina-

  VastaaPoista
 2. Voi, sormet ristiin, että Madeleine tajuaa oman parhaansa ja valitsee neutraalin kaason! Päästäis tosi aitiopaikalle hääjärjestelyiden seuraamisessa. Ei tosin paha nytkään, ihan kivasti ollaan pysytty ajan tasalla ;) Kiitokset sulle siitä!

  Ripi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaankin sormet ristiin! Pahoin pelkään kyllä, että peli alkaa olla menetetty. :D

   Poista
 3. Estellen kuva on kyllä tosi liikkis!
  Itse en muuten ainakaan tällä hetkellä aio pukeutua pastelliin, juhlakalun sen sijaan ajattelin vaaleansinisävyin pukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estelle on kyllä ihan supersöpö vauva. :) Tullaankohan hänestä koskaan näkemään kuvaa, joss vetää oikein kunnon itkuraivarit... Tai ehkä kuninkaalliset ei harrasta niitä. :D

   Poista
 4. Mä olen pukeutunut pastellisävyihin vaan molempien lasten ristiäisissä, pikkumatruusin 1-vuotissynttäreillä mulla sen sijaan oli mustavalkoinen maksimekko, ja teemaväritkin oli pinkki/liila/oranssi/keltainen/turkoosi/vihreä. Päivänsankari itse halusi ehdottomasti pukeutua synttärilahjaksi saamaansa räikeän pinkkiin pyöräilykypärään, ei olisi varmaan ollut ihan hovin protokollan mukainen asu :)

  /Gitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on yhdet ristiäiset tiedossa kesällä, mutta niihin ajattelin laittaa jotain violettia.

   Ja voi ihanuus tuota päivänsankarin toiveasua! :D

   Poista
 5. Miksi haluat olla niin kovasti prinsessan kaveri? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi kukaan EI haluaisi olla prinsessan kaveri??? No tietty siksi, kun sitten pääsisi kaikkiin cooleihin kuninkaallisiin shindigseihin. Plus, että meillä on melkein samanlaiset koirat. :D

   Poista
 6. Tuo kokoamasi asu on upea, juuri se oikea. Noin voisin kuvitella ristiäisiinkin pukeutuvani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miellytti kyllä muakin kovasti. :)

   Poista
 7. OOn kahden lapsen kummi ja olen pukeutunut ristiäispäivänä hempeästi ja myös omien poikien juhlissa minulta on löytynyt vaaleansinistä:)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!