torstai 21. maaliskuuta 2013

Tupla-asuTaipuu se kesämekko talveenkin, kun oikein yrittää. Ilman jakkua tai huivia mekko tuntui jotenkin 10 pakkasasteen päivään liian heppoiselta, mutta pienillä lisäyksillä siitä tuli ihan kelpo asu. Kävin eräässä palaverissa, olin auton kanssa jumissa aamuruuhkassa ja luukutin Bassoradiota. Tällaistako se olisi, jos olisi toimistossa? En kyllä tiedä, laittaisinko eläinkuosia toimistoon. 


Takki on ikivanha ja veikkaan sen uutta tulemista ensi syksynä. Sen pituus nimittäin natsaisi aika hyvin nyt tuloillaan oleviin hameenpituuksiin. Nyt halusin vain kääriytyä johonkin lämpimään.


Iltapäivällä oli pakko lähteä vielä asioille. Vaihdoin astetta rennompaan. 


Ja nyt taas takaisin tämän viikon käytetyimpään asuun, verkkareihin, ja takaisin sohvalle. Köh köh. Laukkusivuja ei parane tänään katsella. Voi vaikka käydä hassusti. 

14 kommenttia:

 1. Voi toi mekko on täydellisen ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on kyllä munkin mieelstä kiva. Ehkä noi raidat tekee siitä vähän sellaisen omannäköisen. :)

   Poista
 2. Ihanat väriltään nuo housusi! On pitänyt jo aiemmin kehua niitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Pipsa! Niitä muuten oli Zarassa nytkin, kun kävin. :)

   Poista
 3. Mekko on niin superihana! Ja aivan hyvin voisit laittaa toimistoonkin leopardia noin stylessä muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Mä itse miellän eläinkuosit jotenkin työpaikan ulkopuolella käytettäviksi, mutta sehän taitaa riippua ihan työpaikasta. :)

   Poista
 4. Ihanat asut ja professionaaliset asukuvat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tosi professionaaliset, joo. :D

   Poista
 5. Tyylikäs takki ja nuo nilkkurit on kyllä aivan ihanat! :) Uuh, meinaatko todella, että polvi/midimitta hameissa ja mekoissa olisi tulossa kunnolla muotiin?? Onhan sitä jo vähän näkynyt, mutta ei tarpeeksi minulle. Minulla on todella suuria vaikeuksia löytää riittävän pitkiä hameita ja mekkoja, en tykkää näistä puoleen reiteen ulottuvista itselläni yhtään. Eikä töissä nyt voikaan lyhyitä helmoja pitää, eivätkä reiteni ole sen näköiset, että haluaisin niitä kesällä vapaa-ajallakaan paljaana julkisesti esitellä. Pituus (173cm) ja pitkät jalat eivät helpota asiaa yhtään. Niinpä tämän kesän bermuda-muoti lämmittää mieltä ja pitenevät helmat vielä enemmän, jos niitä kauppoihin saadaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No musta niitä on näkynyt nyt todella paljon sellaisia midi-mittaisia kynähameita. Ihan kuin sellainen 90-luvun CBK-tyyli olisi taas tulossa. :)

   Poista
 6. Kaikki näytti hyvältä. Parane pian!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!