torstai 18. huhtikuuta 2013

Voita hotelliyö Sunnuntaissa!Kiitos kaikille ihanista, kannustavista ja kaikin puolin mieltä lämmittävistä kommenteista! Olin aistivinani, että joku teistä saattaisi haluta viettää yön Sunnuntaissa. Kesäkausi on juuri sopivasti alkamassa, ehkäpä olet tulossa häihin Helsinkiin ja tarvitset majapaikkaa? Tai et jaksa seistä taksijonossa baari-illan jälkeen? Tai haluat muuten vain pienen irtioton kotiympyröistä?Arvon teidän kaikkien huipputyyppien, jotka kommentoitte tähän postaukseen, kesken yhden yön Sokos Hotel Aleksanterissa, minun stailaamassani kahden hengen Sunnuntai-huoneessa (sängyt saa muuten myös työnnettyä yhteen ;)). Siellä pääsee maistamaan sitä Kanniston superhyvää Luomuruissydäntä, keittämään herkkukahvit, nukkumaan maailman parhaalla Hästens-tyynyllä ja tuijottelemaan Norpalle niin mieluista urbaanimaisemaa ikkunasta. 

Toimi näin: Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa, mitä itse kaipaat hotellihuoneelta. Vastausaikaa on tiistaihin 23.4. klo 23:59 asti ja arvon voittajan heti seuraavana päivänä. 


Tässä kuvassa muuten paljastuu eräs synkkä salaisuuteni. Vaikka kotona tykkään, että on siistiä ja kuljettelen jatkuvasti hajalleen jääneitä tavaroita paikalleen, niin jostain syystä hotellihuoneeni ovat aina ihan räjähtäneitä. Yksi mieluisimmista jutuista tässä yhteistyössä oli aivan sattumalta esille tullut asia. Sokos Hotel Aleksanteri tekee yhteistyötä Helsinki Mission kanssa. Helsinki Missio on oma suosikkini kotimaisista hyväntekeväisyyskohteista. Remu Aaltosen Aleksanteriin suunnittelemasta Rock n' Rose -huoneen tuotosta lahjoitetaan heille vuosittain useita tuhansia euroja. Jos sinäkin haluat lahjoittajaksi, pääset tekemään sen täällä

Translation: If you want to win a night in my hotel room (which is called Sunday) in Sokos Hotel Aleksanteri in Helsinki, Finland, please leave your comment in this post and tell me what you value in a hotel room. The ballot ends April 23rd at 23:59. I'll announce the winner the next day. 

301 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! Mahtoi olla hauskaa ottaa tuota sängyllähyppimiskuvaa :D

  -Hanna

  VastaaPoista
 2. Iih, tämä tulisi niiin tarpeeseen ulkomailta tulon yhteyteen, kun kotiin on vielä 600km :D Minä pidän hotellihuoneessa siitä, että olisi eri tyynyvaihtoehtoja. Kovaa, pehmeää, jämäkkää, korkeaa, matalaa jne.

  VastaaPoista
 3. Huomenta, itse odotan hotellihuoneelta pientä luksusta, irtiottoa arjesta.
  -Susanne

  VastaaPoista
 4. Minulle on hotellihuoneessa tärkeintä siisteys ja hiljaisuus + kylpyamme :)

  VastaaPoista
 5. Arvontaan mukaan! Juuri nyt olisi maailman parasta päästä viettämään yö hotellissa, hiljaisuudessa ja rauhassa (lapsi on ollut sairaana ja hänen huoneessaan on tullut hypättyä melkein kolmen viikon ajan lähes joka yö.

  Hotellihuoneessa parasta on ihanan pehmeät, valkoiset lakanat :)
  -Miia-

  VastaaPoista
 6. Hesan keskusta, hyvä sänky ja mielellään avomerimaisema!

  t.Susse

  VastaaPoista
 7. Sängyllä hyppiminen on ihanaa, en muista koska olisin viimeksi päässyt tekemään niin :)

  Hotellihuoneelta haluaisin kauniit maisemat (ei näkymiä takapihan roskiksille), mielellään hyviä kosmetiikkatuotteita ja tietysti mukavan tyynyn.

  VastaaPoista
 8. Hotellihuoneessa täytyy olla täydellinen sänky ihanilla pehmeillä lakanoilla ja tyylikäs kylpyhuone.

  VastaaPoista
 9. Hotellihuoneessa parasta on pieni luksus: sileät lakanat, kaunis sisustus pienine yksityiskohtineen, yllätyksellisyys. :)

  VastaaPoista
 10. Arvonnassa mukana ehdottomasti! Hotellihuoneessa on parasta hiljaisuus ja ihanat, puhtaat lakanat ja pieni luksus.

  Pia S

  VastaaPoista
 11. Osallistun :) Mä kaipaan hotellihuoneelta pientä luksusta. Tunnetta, että ollaan muualla kuin kotona. Ja tyyny on todella iso juttu, koska nukkuminen on kaiken a ja o.

  VastaaPoista
 12. Tärkeintä hotellihuoneessa on puhtaat, vaaleat lakanat, jotka tuovat hieman luksuksen tuntua :)
  -hrh

  VastaaPoista
 13. Osallistun! Kyllä tekisi kesällä terää päästä hieman Helsingin humuun täältä pohjoisemmasta. :) Hotellihuoneessa arvostan itse raikkautta ja rauhallisuutta, siisteyttä unohtamatta. Parasta on, kun hotellihuoneessa huomaat joitain pieniä asioita, joilla vieras on otettu huomioon. :)

  - Minna P-K -

  VastaaPoista
 14. Stailaamasi huone näyttää tosi tyylikkäältä ja ajattomalta. Tykkään kovasti!

  Itse arvostan hotellihuoneessa hyvää Olensänkyä, kunnon tyynyä ja puhtaita lakanoita. Lisäksi toivoisin, että kotimaisissakin hotelleissa olisi kahvin/teenkeittomahdollisuus, sekä pieni jääkaappi.

  Olen työn ja perheen arjen pyörittämisen ohessa saattanut loppuun opintojani ja kirjoittanut graduani. Olen aivan kuitti! Niin on armas siippanikin, joka on venynyt tämän ruuhkavuoden aikana aivan uskomattomalla tavalla. Pako arjesta olisi siis hetkeksi paikallaan. :)

  VastaaPoista
 15. Minusta hotellihuoneessa on parasta valkoiset, pehmeät vuodenvaatteet ja se pieni irtiotto arjesta! Ja ihana aamiainen...
  -P-

  VastaaPoista
 16. Osallistun arvontaan :) Mulle on tärkeää siisteys, puhtaus, muhkea sänky ja erilaiset tyynyvaihtoehdot. Ja hiljaisuus!

  Laura Espoosta

  VastaaPoista
 17. Oivoi, minulle kelpaa yö sunnuntaissa! Hotellihuoneen fiiliksen on oltava sellainen, että aika katoaa ja voi vain hölläillä. Tuolla huoneessa viettäisi kovin mielellään yhden jos toisenkin sunnuntain. :)Todella onnistunut ja leppoisa sisustus!

  VastaaPoista
 18. Osallistun! Arvostan hotellihuoneessa sitä että saan nukuttua hyvin eli hyvä sänky, peitto ja tyyny ovat tärkeät. Nautin myös mielelläni maisemista eli huone ylhäällä mistä näkee kauemmas kuin vastapäisen talon tai vieressä olevan kadun.

  VastaaPoista
 19. Tärkeintä hotellihuoneessa on sänky! Pehmeät lakanat ja sopiva tyyny. Valitettavasti vieläkin joissakin hotelleissa on vain se yksi lirutyyny tarjolla. Myös äänieristys ja pimennysverhot ovat tärkeät :)

  -KatiLeena

  VastaaPoista
 20. Ehdottomasti mukana! Mulle hotellihuoneessa tärkeintä on siisteys ja viihtyisyys. Ja ne ihanat pehmeät, valkoiset lakanat tietty:)

  VastaaPoista
 21. Ystäväni on lähdössä vuodeksi pois Suomesta kesällä ja olen luvannut viedä hänet lentokentälle ja mietin, että mikäs olisi sen hienompi läksiäislahja kun humputtelupäivä Helsingissä, majoittuminen Norpan Sunnuntaissa, suomalaista ruisleipää viimeistä kertaa pitkään aikaan ja kunnon aamupala ennen lähtöä? Henna

  VastaaPoista
 22. Sunnuntai-huone näyttää aivan ihanalta, tykkään kovasti!

  Hotellihuoneessa tärkeää on ihana sänky ja valkoiset lakanat, harmoninen tunnelma ja rauhallinen sijainti. Hotelliyöpymisen kruunaa tietty runsas aamiainen.
  Pienten lasten kotiäitinä ottaisin hotelliyön ilomielin vastaan :).

  VastaaPoista
 23. Muhkea peitto, laadukkaat lakanat, siisti kylppäri ja kunnon suihku :) Kiva arvonta, mukana ollaan.

  -Jaana o.

  VastaaPoista
 24. Mahtava tuo sängyllä hyppimiskuva! Ja huone näyttää todella houkuttelevalta.

  Hyvä sänky ja tyyny ovat hotellihuoneessa tärkeintä, mutta pieni arjen luksus; laadukkaat suihkutuotteet sekä kaunis sisustus tekevät hotellikäynnistä täydellisen.

  -Anna C

  VastaaPoista
 25. Mää niin osallistun, ja tanssin ja lahjon kaikki jumalat puolelleni, että voitan. Kaipaan hotellihuoneelta siisteyttä, hyvää sijaintia, kodikkuutta ja tyylikästä harmonista sisustusta. Lisäksi kaipaan raikkautta - tunkkaiset periamerikkalaiset ja -brittiläiset hotellihuoneet raskaine verhoiluineen ja rypytettyine verhoineen ovat todella ahdistavia skandinaaviselle ihmiselle. Tärkein yksittäinen asia on sänky. Miten hotellien sängyissä ja petivaatteissa aina nukkuukin miljoona kertaa paremmin.

  VastaaPoista
 26. Ihania kuvia! Hyppykyva aivan loistava ja saa hyvälle mielelle!

  Mama L

  VastaaPoista
 27. Todella houkuttelevan näköinen huone ja arvostan panostusta tyynyihin ja tuo NAULAKKO sänkyjen välillä on erittäin hyvä huomio! :-D Itse tykkään kantaa matkoilla mukana kevyttä aamutakkia ja naulakkoa olen kaivannut sängyn läheisyyteen. Tietysti tärkeitä asioita ovat myös hyvä muhkea sänky ja TARPEEKSI tyynyjä ja varapeittoja. Muistilappuseinä on juttu, jonka aion muistaa ja ehkä toteuttaa kotonakin.

  – Sanna E –

  VastaaPoista
 28. Niin houkutteleva huone! Itse arvostan hotellihuoneessa kaunista sisustusta, siisteyttä, hiljaisuutta ja hyvää sänkyä. Mahdollisuus mielimusan kuunteluun ja ihanat suihkutuotteet ovat tietysti plussaa.

  Lina L.

  VastaaPoista
 29. Mäkin osallistun!! Ihania kuvia, tää koko proggis on jotenkin sun näköinen. Mitä jos perustaisitte B&B:n jonnekin saaristoon, jos nykyinen työ alkaa joskus nyppiä? ;)

  VastaaPoista
 30. Odotan hotellihuoneelta sitä,että siellä mikään ei häritse silmään, on puhdasta, siistiä ja HILJAISTA!

  VastaaPoista
 31. Ihaninta hotelliyöpymisissä on ne puhtaat, pehmeät ja valkoiset lakanat ja hyvä aamupala. Arvostan myös siisteyttä, kypyhuoneessa puhtaat saumat ja ehjät silikonisaumat:)

  VastaaPoista
 32. Kaipaan kauneutta, rauhaa ja kotoisuutta. Jääkaappi ja kahvikone/vedenkeitin on iso plussa. Kylpyynkin olisi ihana päästä. Sunnuntai näyttää täydelliseltä paikalta levähtää. Ongelmana varmaan se, että haluaako sieltä lähteä pois...
  Mukana ihastuttavassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 33. Mukana ollaan! Parasta hotellihuoneessa on laadukkaat lakanat, tyynyt, peitot. Ja maiseman on oltava kunnossa myös :).

  VastaaPoista
 34. Parasta hotellissa on päästä puhtaisiin lakanoihin, siistiin huoneeseen ja valmiiseen aamiaispöytään. Ei kodinhoitovelvollisuuksia!

  VastaaPoista
 35. Mukana! Hotellihuoneelta kaipaan rauhallisuutta ja niitä ihania pehmoisia lakanoita<3

  -janinaaap-

  VastaaPoista
 36. Hei! Kaunis huone ja ajatuksella tehty! Itse kaipaan hotellihuoneelta puhtautta, valoa, hyvän sängyn ( paljon tyynyjä)ja rauhallisen ympäristön. Amme olisi iso plussa..mikä onkaan ihanampaa kuin loikoilla rankan päivän jälkeen vaahtokylvyssä :)

  Mukana arvonnassa!
  Kevätterveisin Mari Susanna

  VastaaPoista
 37. Mukana! Kaipaan hotelliyöpymiseltä ennen kaikkea hiljaisuutta - se kun on luksusta kotioloihin verrattuna :) Ja kiireetön, rauhassa nautittu aamiainen myös ihana asia!

  Ulla

  VastaaPoista
 38. Yhdyn monen edellisen kommenttiin, että parasta on ehdottomasti nuo puuvillasatiiniset valkoiset vuodevaatteet sekä hyvä sänky! Lisäksi olisi tietysti kiva, että huone olisi rauhallinen (hiljainen), että saisi nukuttua. Ja hyvin nukutun yön jälkeen maistuu hyvä aamupala! :-)

  VastaaPoista
 39. Ihana huone! Todellista luksusta olis yöpyä tuollaisessa huoneessa! Osallistun ehdottomasti kilpailuun :)

  Arvostan hotellihuoneessa eniten laadukasta ja jämäkkää patjaa sekä hyviä tyynyjä! Toki on tärkeää, että huoneessa on hiljaista, jotta saa nukkua rauhassa. Huoneen kaunis ja käytönnöllinen sistus vaikuttaa myös paljon viihtyvyyteen.

  -Meri.M

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa! Arvostan hotellissa hiljaisuutta, hyvää sänkyä ja monipuolista aamiaista.
  -Marjut

  VastaaPoista
 41. Rauhalliset värit, hyvä sänky ja tyyny ja laadukkaat tarvikkeet ovat kaiken a ja o! Eipä tuo yön ruisleipäsnackikaan haittaisi ;)

  VastaaPoista
 42. Hyvää on helppo kehua =) Irtiotto arjesta kiinnostaa kovasti, joten mukana arvonnassa, tottakai!

  VastaaPoista
 43. Hyvää sänkyä ja muhkeaa tyynyä, seesteistä tunnelmaa ja kivaa kylppäriä. Sadesuihku on aina plussaa.: ) Ihana tämä projektisi, huikea juttu!

  VastaaPoista
 44. Hotellihuoneessa arvostan ehdottomasti puhtautta, kunnon sänkyä, tyynyä ja peittoa ja puulattiaa ;)

  Olet kyllä ehdottomasti onnistunut sisustuksessa!

  Papu

  VastaaPoista
 45. Minä kysyn aina, että saako huoneen, jossa ei ole kokolattiamattoa. Umpipölyisissä huoneissa useasti nukkuneena sitä arvostaa,että herää aamulla röörit ns. auki eikä nokka tukossa. Ja Sunnuntaissahan näköjään on tämäKIN asia kunnossa. Onnea mulle arvontaan ;)
  t Maria Mansesta (tais olla eka kommenttini ever?!)

  VastaaPoista
 46. Arvonnassa mukana.
  Työn puolesta tulle yövyttyä hotelleissa useampi yö vuodessa ja itse kaipaan juuri erilaisia tyynyjä. Tykkään nukkua littanalla tyynyllä, koska nukahdan mahalleni ja aika usein tyynyt liian paksuja. Autolla liikkuessa otankin välillä oman tyynyn mukaan.

  VastaaPoista
 47. Onpa ihana huone! Hotellihuoneessa tärkeää hyvä sänky ja siinä puhtaat ja pehmoiset petivaatteet. Mukavan lisän oleskeluun tuo mahdollisuus kahvitella omaan tahtiin ja ekstra herkut sen kanssa.
  Leena

  VastaaPoista
 48. Hotellihuoneelle on eri vaatimukset riippuen siitä, onko duunimatkalla vai lomalla. Koska duunimatkoja tulee valitettavasti enemmän, valitaan se. Tärkeysjärjestyksessä huoneessa tulee olla:
  1) Hyvä sänky
  2) Hiljaisuus
  3) Silitysrauta ja -lauta
  4) Hiustenkuivain
  5) Ilmainen ja riittävän nopea wlan

  VastaaPoista
 49. Mahtava huone, olet tehnyt hyvää työtä suunnittelussa ja toteutuksessa! Mietin vaan että mitenköhän käy noille petivaatteille, ei vissiin muissa huoneissa ole samanlaisia eli onko niitä useampi setti ja miten siivoojat aina muistavat että nämä kuuluvat juuri tähän huoneeseen :D

  Asterix

  VastaaPoista
 50. Hotellihuoneessa on parasta jos on puhdas raikas fiilis! Kahvittelu tietty ihan mahtava juttu, itsellä kun on yleensä oma minikeitin mukana ;-)-Mahina

  VastaaPoista
 51. On luksusta, jos hotellihuoneessa on kylpyamme! Ehkäpä kotonakin vielä joku päivä...?

  VastaaPoista
 52. Kaunis huone!
  Hotellissani pitää olla ripaus luxusta ja keskeinen sijainti.
  Arja

  VastaaPoista
 53. TYYNY sen tekee :) Mulla on (lähes) aina oma tyyny mukana, ja vain kerran en ole sitä joko kaivannut tai tarvinnut, kun hotellihuoneessa oli erikokoisia ja siis eriPAKSUISIA eli myös littanoita tyynyjä tarjolla. Terkut vaan Jyväksylän Paviljonkiin <3

  Eija Ü

  VastaaPoista
 54. Onpa onnistunut hotellihuone, hienoa. Hotellihuoneelta odotan tyylikkyyttä, puhtaita ja muhkeita petivaatteita, näin esimerkiksi :) mukana arvonnassa ollaan....
  -riikkis-

  VastaaPoista
 55. Tähän on pakko osallistua :) Huoneessa tärkeintä on hyvä sänky ja ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 56. Kaunista sisustusta, siisteyttä ja kylpyammetta.

  T: AnnaS

  VastaaPoista
 57. Kommentoin mutta saattoi livahtaa ilman nimeä..

  siis toivoin hotellihuoneeseen leveää sänkyä ja kylpyammetta, mielellään marmorista : )

  VastaaPoista
 58. Minun kärkisijalle hotellissa kiilaa myös hyvä tyyny ja patja. Se tunne kun kömmit mukavaan sänkyyn on vain niin ihana. Ehdottomasti arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 59. Hyvät tyynyt ja kahvia. Todella kaunis huone Noora <3

  T.Leit

  VastaaPoista
 60. Toivon niin ihanaa hotellihuonetta, että siellä voi tuntea olevansa todella irti arjesta ja mikä tärkeintä; keskittyä omaan matkakumppaniin ilman arvailuja sisustuksen vuosikymmenestä.

  T:Reeta R.

  VastaaPoista
 61. Kylpyamme on ihan ykkönen. Muuten riittää kun pääsee koatoa pois.

  VastaaPoista
 62. Mukana arvonnassa! Odotan hotellihuoneelta pientä luksusta, pehmeitä lakanoita ja upottavia tyynyjä...

  Amelie

  VastaaPoista
 63. Mukana arvonnassa! Hotellihuoneessa arvostan hyvää sänkyä ja rauhallista sijaintia.
  - Riitta K-

  VastaaPoista
 64. Kaipaan hotellihuoneelta rauhallista tunnelmaa, tahratonta siisteyttä sekä pehmeitä vuodenvaatteita. Niistä muodostuu se ihana huoleton tunnelma vailla tiskejä, pyykkejä ja ruuanlaittoa.

  VastaaPoista
 65. Ihana huone, tonne olisi kiva päästä oman kullan kanssa! Ja pääsisi samalla kokeilemaan Kanniston luomuruissydämiä, joita ei täältä päin saa. Hotellihuoneessa ehdottomasti tärkeintä on hyvät tyynyt, jossain kohtaa oli pakko roudata mukana omaa tyynyä mutta sekin on aika rasittavaa, joten kiva huomata että sä oit ottanu ihan kaikki näennäisesti pikkujutuilta vaikuttavatkin asiat huomioon! Toivottavasti muutenkin tällaiset yksilölliset huoneet yleistyisi, niitä massatuotantohuoneita on jo nähty ihan tarpeeksi...
  Kiki

  VastaaPoista
 66. Hotellihuoneelta kaipaan nimenomaan sitä kodikkuutta, lämpöä ja luksusta arjen keskelle! Tuo huone täyttää nämä kaikki kriteerit:)
  Iita

  VastaaPoista
 67. Siisti huone, jossa mukava, muhkea sänky sekä pehmeät lakanat! Muuta ei tarvita :)

  -TiinaM-

  VastaaPoista
 68. Kivalta näyttää! Arvostan mukavaa sänkyä ja ylellistä kylpyhuonetta kylpytakkeineen ja tohveleineen. Plussaa on kodikas ja toimiva sisustus sekä kivat näkymät ulos.

  Tea

  VastaaPoista
 69. Ihana toi eka kuva :)

  Hotellihuoneelta kaipaan kylpyammetta, pehmeää sänkyä ja tyynyä, rauhallisuutta (olen yöpynyt myös discon alapuolella, se ei ollut kivaa..), mukavaa näköalaa sekä punaviinilasillista :).

  VastaaPoista
 70. Voi miten upea tuo huone on!

  Ehdottomasti tärkeintä hotellihuoneessa on sänky kaikkineen! Miellyttävät, pehmeät lakanat, hyvät tyynyt, muhkeat peitot! Yleinen viihtyisyys on myöskin tärkeää, ei saa olla liian kliinistä.

  Nyt tekee mieli lähteä lomalle Helsinkiin! :)

  /Minnis

  VastaaPoista
 71. Sunnuntai täyttää jotakuinkin kaikki toiveeni hotellihuoneesta <3 Hyvä tyyny ja sänky sekä rauhallinen huone ovat varmasti ne tärkeimmät. Ehdottomana kakkosena tulee yleisesti aamiainen ja nuo Kanniston leivät ovat ihan superbonus! :)

  VastaaPoista
 72. Huoneelta kaipaan ammetta (mieluiten pore sellaista), pehmeää sänkyä ja monia tyynyjä laadukkailla lakanoila. Niin ja hyvää meikkauspaikkaa :) Myöskin laadukas ja monipuolinen aamupala huoneeseen tuotuna on tärkeä.

  -Annika O.

  VastaaPoista
 73. Mukana arvonnassa. Hyvät vuodevaateet, laadukkaat shamppoo + hoitoaine, hiljaisuutta ja ripaus luksusta. Unohtamatta hyvää kahvia - sitä on saatava mihin kellon aikaan hyvänsä.
  Silitysraudasta viis kuhan kaffeekeitin löytyy..
  -Regina-

  VastaaPoista
 74. Siis apua, multa on mennyt vallan ohi aiempi postauksesi samasta aiheesta! Aivan mahtava yhteistyöjuttu! Ja ihania kuvia.

  Ja siis mitä kaipaan hotellihuoneelta... tuo sinun Sunnuntaisi osuu juurikin meikäläisen mieltymykseen. Kaipaan rauhallista tunnelmaa, laadukkaita liinavaatteita, hyvää sänkyä, ylellistä kylpyhuonetta muhkeine kylpytakkeineen ja aamutossuineen... :) Huone saa olla suht simppeli, eikä sen edes tarvitse olla iso - kunhan on viihtyisä. Kotoisakaan sen ei välttämättä tarvitse olla sillä hotelliyö on kuitenkin minulle tietynlaista luksusta, pakoa arjesta.

  VastaaPoista
 75. Tämä hotellihuone on ehdottomasti makuuni ja tulisin sitä erittäin mieluusti testaamaan : )

  Hotellihuoneelta (raikkaalta ja tuuletulta sellaiselta) kaipaan ensijaisesti hyvää sänkyä, jonka muheviin peittoihin ja pehmoisiin lakanoihin on ihana kääriytyä. Hiustenkuivaajan (varsinkin jos se on kiinteästi seinässä) tulisi olla sijoitettu peilin läheisyyteen. Herkullisen tuoreuteen satsaavan aamiaisen nautin mieluiten kuitenkin huoneen sijasta viihtyisässä aamiaistilassa. Pieni luksuskin on aina toki poikaa : )

  Kaneli

  VastaaPoista
 76. Mielestäni hotellihuoneessa on tärkeintä se tunnelma, joka syntyy muhkeasta sängystä valkoisine lakanoineen sekä ylellisistä ja kauniista yksityiskohdista. Sinun huoneessasi on tätä luksusfiilistä!

  VastaaPoista
 77. Hotellihuoneelta kaipaan sitä pientä luksusta joka kotona puuttuu. Aamu-unet ja lapseton herääminen ovat aina tervetulleita lisiä näin kotiäidin näkökulmasta.

  VastaaPoista
 78. Hotellihuoneelta kaipaan siisteyttä, kodikkuutta ja luksusta :)

  t. Eiju

  VastaaPoista
 79. Hieno lopputulos, messissä arvonnassa, jee! Työreissaajan kokemuksella arvostan ehdottomasti hiljaisuutta & rauhallisuutta, puhtautta ja siistiä yleisilmettä (sisustustyylistä riippumatta) sekä hyvää ja jämäkkää patjaa + tyynyä. Mikään ei ole kamalampi paikka päästä yli jetlagista kuin hälisevä ja nuhjuinen, tupakalta haiseva hotellihuone, jossa herää aamulla selkä täysin jumissa...

  VastaaPoista
 80. Ompas ihania kuvia. <3 Olet kyllä niin kaunis! :)

  VastaaPoista
 81. hah hah, luin otsikon ja katsoin ekaa kuvaa, mietin: haluunko tuonne jos sängyt on erikseen!?!?!

  eli hotellihuoneelta toivon, isoa sänkyä, PUHTAUTTA/siisteyttä (ei mitään hilseitä jalkalistojen päällä... ja hiljaisuutta. Kaikki muu kiva on ihanaa extraa ja luksusta ;)

  - santtu

  VastaaPoista
 82. Aivan mahtava tuli huoneestasi! Se on ehdottomasti sitä mitä hotellihuoneelta kaipaan. ;) Osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 83. Itse kaipaan hyvää sänkyä, hyvää täkkiä ja tyynyä sekä ehdottomasti siisteyttä ja rauhallisuutta! ewekin(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Ihana ihana ihana!
  Onnistuit juuri niin hyvin kuin ajattelinkin. Tuo hotellihuone huokuu kodin lämpöä, vaikka reissussa oltaisiinkin. Hotellihuoneelta kaipaan juurikin ruisleipää ( ainakin ulkomailla ollessani). Ilman sitä elämästä ei vain tule mitään :)
  -Mili-

  VastaaPoista
 85. Hei,

  Ihana arvonta ja oi niin tyylikäs, mutta kuitenkin kodikkaan harmoninen huone. :) Kaipaan hotellihuoneelta pientä arjen luxusta ja sitä, että saa sujahtaa valmiiksi pedattuun puhtaaseen petiin ja puhtaisiin lakanoihin. Nyt ymmärrän todella mitä tarkoittaa kliseinen 'irti arjesta' kun ollaan oltu pitkälti kaksin pienen keskosvauvan kanssa kotona erityksissä talvi-influenssariskien vuoksi. Tehdään kovasti kesäsuunnitelmia, sillä silloin meidänkin pitäisi päästä jo enemmän liikenteeseen ihmisten ilmoille. Kaikkea hyvää kevääseen ja pian koittavaan kesään!

  Oona

  VastaaPoista
 86. Ihana arvonta. Olenkin viime aikoina miettinyt minilomaksi hotelliyötä ihan vaan Helsingissä! Silloin voisi hyvällä omalla tunnolla nauttia huoneesta koko rahan edestä :).

  Hyvältä hotellihuoneelta edellytän hyvää sänkyä ja yleistä raikkautta. Tunkkaisiin hotellihuoneisiin törmää aina välillä ja se ei ole kivaa!

  Sara

  VastaaPoista
 87. Ihan täydellinen huone!!
  -Anna-

  VastaaPoista
 88. hotellihuoneelta kaipaan 1.hyvää sänkyä 2. valmista aamupalaa 3. kylpyamme on plussaa t. Rida

  VastaaPoista
 89. Ihanaa irtiottoa arkeen. Siihen ei tarvita kuin ihana pehmyt sänky, jossa on puhtaat lakanat sekä putipuhdas huone.

  - Sirpa H

  VastaaPoista
 90. Hotellihuoneelta odotan että siellä on siistiä ja hyvä nukkua, jokin pieni luxus tietty plussaa, kuten esim. kylpyamme :) Olisi ihanaa päästä pienelle viikonloppu lomalle suureen kaupunkiin.. Kesällä kun ei rakkaan kanssa keretä töiden takia kuin vaan viikonloppuisin olemaan yhdessä, buu! :(
  -Petu

  VastaaPoista
 91. Hotellihuoneesta mieluusti tulisi löytyä ainakin hyvä sänky, pehmoinen mutta jykevä tyyny, toimiva ja miellyttävä suihku sekä vedenkeitin tee- ja kahvihampaan kolotusta varten. Esteetön näköala-ala ja itse hotellin sijainti eivät myöskään ole pahitteeksi.

  VastaaPoista
 92. Odotan sitä irtioton tunnetta arjesta, se on ihan paras!

  - Marru-

  VastaaPoista
 93. Kunnon sänky muhkeine peittoineen ja tyynyineen on hotellihuoneen a ja o. Hienolta näyttää Sunnuntaisi!

  VastaaPoista
 94. Kaipaan hotellihuoneelta jonkinlaista kodinomaisuutta ja pientä ylellisyyttä. Oma minijääkaappi on iso plussa etenkin ulkomailla. Ammeeseenkin olisi kiva pulahtaa päivän shoppailujen jälkeen.
  Arvonnassa mukansa :)
  Sofianeiti

  VastaaPoista
 95. Hotellihuoneelta kaipaan siisteyttä, rauhallisuutta, laatua ja pientä luksusta. Ja hienot maisemat ovat ehdottomasti suuri plussa! Ihana Sunnuntai :)

  VastaaPoista
 96. Tärkeintä on puhtaus. Kokolattia on no-no ja oudot hajut kammotus.

  VastaaPoista
 97. Hotellihuoneen tärkein tehtävä on tarjota pientä luksusta arkeen. Hyvä sänky hyvällä tyynyllä unia varten, kuten myös siisteys on ehdoton juttu! Matkustamme usein lasten kanssa, joten pieni, täyteen ahdettu huone on nounou.

  Anski

  VastaaPoista
 98. Ihanan kutsuva hotellihuone ja ihanan pehmeän näköiset tyynyt! Nukkuisin mielelläni tässä huoneessa yön ja pääsisin pitkästäaikaa Helsingin ihanaan sykkeeseen.Tärkeintä hotellihuoneessa on hyvä sänky ja ehdottomasti pehmeät vuodevaatteet. Arvostan myös että huone on suunniteltu niin että se on helppo pitää puhtaana. Toivotaan että minua onnistaa tässä arvonnassa.

  VastaaPoista
 99. Oh la laa, mikä ihana arvonta Norppa! :)
  Itse kaipaan hotellihuoneelta hiljaisuutta ja sitä ihanaa ylellisyydentuntua. Sinun stailauksesi on mielestäni todella onnistunut ja just sopiva projekti, mahtavaa että ahkerointiasi blogin parissa "palkitaan" kivoilla yhteistyöprojekteilla.
  Aurinkoa kevääseen ja toivottavasti jatkat hauskoja kirjoituksiasi vielä pitkään! :)

  VastaaPoista
 100. Hotelliin menossa odotan aina etenkin aamupalaa :) Myös ihanat valkeat lakanat ja kylpyamme ovat aina plussaa. Arvonnassa mukana, lapsen kanssa kotona ollessa välillä kaipaisi pientä irtiottoa arjesta!

  VastaaPoista
 101. Odotan hotellihuoneelta eniten siisteyttä, hiljaisuutta ja kaunista sisustusta. Mukana arvonnassa. :) -Alyssa-

  VastaaPoista
 102. Mukava sänky,rauhallisuus ja hyvä äänieristys ja hotelliaamiainen. Maisemat ja kylpyamme ovat myös iso plussa.

  -Iiris

  VastaaPoista
 103. Pehmeä sänky puhtailla valkeilla lakanoilla ja ripauksella luksusta... <3

  VastaaPoista
 104. Hyvässä hotellihuoneessa on laadukas vuode, vuodevaatteet, peitot ja tyynyt. Äänieristys erinomainen, jotta yöuni on laadukas. Kylppärissä amme kiva, hyvät vartalonhoitotuotteet ja sampoot & hoitoaineet myös ehdottomat. Joten arvonnassa mukana, pieni irtiotto keskustassa kelpaisi!
  t. Alissa-Amalia

  VastaaPoista
 105. Ooooh, mikä arvonta!

  Itse kaipaan hotellihuoneelta rauhaa ja hiljaisuutta. Pieni luksus ei ole pahitteeksi. ;)

  VastaaPoista
 106. Hotelliyöpymisissä eniten odotan aina kylpyammeessa rentoutumista ja ihania valkeita lakanoita. =)

  -Josefina

  VastaaPoista
 107. Kaikki edellä mainitut asiat ovat niitä mitä hotellihuoneelta kaipaa. Hyvä tyyny on kyllä ihan ehdoton edellytys! Hotelli voi olla kuinka loistava tahansa, mutta jos tyyny on huono ja hotellilla ei ole tarjota tyyny menuta ei mikään sitä pelasta! Aina yhtä ihanaa on jos hotelli osaa / pystyy jotenkin yllättämään asiakkaan jollakin uudella jutulla, kuten sinun huoneesi ruisleipä ja tarjotin.
  Näin Espoolaisena olisi kiva päästä "matkoille" sinun suunnitelemaasi hurmaavaan huoneeseen. Pidetään peukkuja! Kivaa loppuviikkoa kaikille!

  VastaaPoista
 108. Mukana arvonnassa! Ehdottomasti tärkein vaatimus (joka valitettavan usein jää toteutumatta) on hyvä sänky ja varsinkin tyynyt! :) Siksi olisi mahtavaa päästä testaamaan Sunnuntaita!

  VastaaPoista
 109. Luksusta, rauhaa ja hyvää mieltä. Sitä ylirasittunut kroppani nyt kaipaisi...

  VastaaPoista
 110. Hotellihuoneelta odotan siisteyttä, hyvää ja puhdasta sänkyä sekä kylpyammetta! Pääasia kuitenkin on, että pääsee irti arjesta ja saa mahdollisuuden vaihtaa maisemaa. Itse suosin kaupunkilomia, koska kaipaan kaupungin vilinää maalla asumisen vastapainoksi.

  Tiina A.

  VastaaPoista
 111. On kiva, jos huoneessa on jotain pientä ekstraa kuten vesipullo yöpöydällä tai tuoreita kukkia.
  Paula

  VastaaPoista
 112. Hyvä huone on hiljainen, puhdas ja raikkaan tuoksuinen. Siinä on kunnolliset pimennysverhot ja riittävästi pistorasioita. Suihkussa käynti on helppoa ja miellyttävää: vettä tulee riittävästi ja sen lämpötilaa on helppo säädellä, eikä kylppäriä tarvitse luututa suihkun jälkeen. Lisäpeittoja ja tyynyjä pitää olla käsillä, tilava jääkaappi on plussaa. Veden- ja kahvinkeitin on mukava lisä, vaikka ei ihan välttämätön. Laadukas, riittävän isokokoinen telkkarikin kiva. Huono telkkari on pahempi kuin ei telkkaria ollenkaan. Vähintään yksi hyvin valaistu kokovartalopeili ja pari muuta peiliä tarvitaan myös. Lisäksi vielä henkareita, tuoleja, ripustuspaikkoja vaatteille ja laukuille.

  Eritysmaininnan saa himmennettävistä lukuvaloista, jos vaikka uni tulee eri aikaan kuin vieruskaverilla. Plussaa ovat myös esitteet lähialueiden lenkkimaastoista ja vaellusreiteistä.

  Rosanna

  VastaaPoista
 113. Puhtautta, harmonisia sävyjä ja tietenkin laadukkaita aitoja materiaaleja. Kylppärin puolella hyvän tuoksuiset kylpytuotteet ja amme on valttia.
  Tanja
  Charm

  VastaaPoista
 114. Hotellihuoneen parhautta: siisti, raikas huone. Kylpyamme mahdollistaa täydellisen rentoutumisen, jonka jälkeen on ihana pujahtaa muhkean peiton alle, unohtamatta hyvää tyynyä.

  SannaL

  VastaaPoista
 115. Mukana arvontaan. Hyvä hotellihuone on siisti ja rauhallinen, ikkunasta on kivat näkymät, lakanat ovat kunnolliset, sänky tarpeeksi leveä ja patja on kunnollinen, tyynyt ovat hyviä ja niitä on riittävästi. Kylpytakki on must sekä isot ja muhkeat pyyhkeet.

  VastaaPoista
 116. Osallistun! Hotellihuoneessa tärkeintä on mielestäni hyvin äänieristetty ulko-ovi. Niin ettei jokainen askel tai ovenpamahdus käytävästä kuulu sisään huoneeseen.

  VastaaPoista
 117. Hyvässä huoneessa on rauhallinen värimaailma, valoisa ja se on ehdottoasti puhdas. Sadesuihku kruunaa pesulla käymisen ja sen jälkeen jalkaan on mukava pujauttaa kylpytossut ja päälle vetää pehmoinen kylpytakki.
  Sängyn ja tyynyn pitää olla hyvät ja varsinkin tyynistä olisi hyvä olla sekä pehmeämpää että jämäkämpää vaihtoehtoa tarjolla.
  Ikkunassa pimennysverhot ja hiljainen huone, aamulla on kiva herätä hyvin nukkuneena :)

  -TerhiS-

  VastaaPoista
 118. Hotellihuone on kelvollinen, kun se on siisti ja meluton. Hyvä se on jos se on kaunis ja tyylikäs. Paras se silloin kun siellä ei ole koti-ikävä ja siellä saa nukuttua. Sunnuntai-huone vaikuttaa vielä enemmältä...ihana...

  eMaarit

  VastaaPoista
 119. Mukana ollaan! Opiskelijana kun ei ole varaa olla tasokkaissa hotelleissa kovinkaan usein, mutta silloin kun päättää siihen panostaa, niin voi onni kuinka luksukselta se tuntuu<3 Hotellissa minulle on sänky tärkeintä. puhtaat valkoiset lakanat ja raikkaat petivaattet on vaan niin korvaamattomia. Sit tietty kaikesta muusta extraplussaa, kuten siisteys, kylpyamme, hiljaisuus.. Sisustamasi huone on todella kaunis ja tyylikäs:)

  VastaaPoista
 120. Huone on niin kiva :) kunnon tyynyt on must ja Se että on siustiä ja hyvä aamiainen!! sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 121. Minä tykkään myös siististä huoneesta, jossa on sellainen kutsuva pumpulimainen tunnelma. Muhkea sänky, jossa muhkea peitto ja muhkeat tyynyt, muhkeat verhot ja mitä vielä muhkeaa. :D T. Mariluu mariluu@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Arvostan siisteyttä, puhtautta ja hiljaisuutta. Kahvinkeitto/teenkeittomahdollisuus on plussaa. Samoin kylpyamme.

  VastaaPoista
 123. Siistiä, savutonta huonetta, (pientä) jääkaappia sekä rauhallisia värisävyjä. Loihtimasti huone on todella kutsuvan näköinen!

  VastaaPoista
 124. Siisteys ja laadukas sänky muhkeine tyynyineen ja peittoineen. Hieno näköala on tietysti plussaa aina.

  -Anno

  VastaaPoista
 125. Puhtaita, rapsakoita lakanoita ja kaikkea sitä tunnelmaa, mitä kotoota ei löydy. Voi, kun voittaisin! :D

  VastaaPoista
 126. Siisti, selkeästi ja kauniisti sisustettu, hyvä sänky, tyynyvaihtoehtoja, tarpeeksi jääkaapissa tilaa omille eväille ja GLOssa kerran ollut minikeittiö oli kiva lisä.

  VastaaPoista
 127. Minulle tärkeintä hotellihuoneessa on hyvä sänky ja tyyny ja huoneen rauhallinen tunnelma. Kylpyammeesta plussaa.
  Jolanda

  VastaaPoista
 128. Hyvä tyyny on ehdoton! Tyylikäs huone on aina plussaa, luksusta...
  -Suvitus

  VastaaPoista
 129. Arvostan SIISTEYTTÄ, puhtaita vuodevaatteita ja omaa rauhaa. Plussaa myös hyvä vuode ja vedenkeitin. InkeriML.

  VastaaPoista
 130. Arvostan siistiä ja tyylikästä huonetta, joka kuitenkin olisi mukava ja kotoisa! Yleensä mun budjetilla tosin on luksusta oma kylpyhuone, joten sitäkin arvostan tietenkin :)

  Heidi

  VastaaPoista
 131. Hotellihuoneessa pitäisi olla ihana sänky, jossa on hyvä nukkua, sekä kylpyamme. :)

  VastaaPoista
 132. Hiljainen ja kotoisa huone on hyvä reissun päällä. Hyvä ajatus lisätä ja huomioida evästyksen tarve. Ravintolasyöminen on pitkän päälle helposti epäterveellistä, joten kotoiset eväät auttavat tasapainottamaan reissuelämää.

  -EBL-

  VastaaPoista
 133. Ihana arvonta ja upea Sunnuntai! Mulle hotellihuoneessa tärkeintä on sänky ja tyyny, koska olen niin huono nukkuja. Näiden lisäksi toivon huoneelta rauhallisuutta, niin sisustukselta kuin sijainniltakin. Ei siis melua, eikä mitään turhaa härpäkettä.

  VastaaPoista
 134. Hei !
  Hotellihuoneelta kaipaan pientä luksusta ja hiukan ylellisyyttä :-).
  Tea H

  VastaaPoista
 135. Kylpyamme huonessa , sekä siisti huone. Aika usein on sänkyn alustat täynnä villakoiria:) En siis tahalla kyttää, mitä sänkyn lata löydyy, mutta kun matkustele pienen lapsen kanssa, niin leluja eksyy ja niitä sitten etitään:)
  Oh, olis mahtavaa päästä siihen huoneese nukkumaan....

  VastaaPoista
 136. Ihana huone, on ihan sun "näköinen". Itse ei ole tarvinnut paljonkaan hotelleissa majailla, mutta tyyny ja sänky on kyllä mulle ne ykköset. Varsinkin tyyny.

  VastaaPoista
 137. Hei!

  Tällä hetkellä tuntuu, että kaipaisin hotellihuoneelta juuri nyt eniten lapsivapautta! :)

  Niin ihania, kuin omat lapseni ovatkin, seitsenkuisen aamuöiset lallattelut alkavat jo hieman vaatia veronsa. Olen tietenkin kiitollinen (ja naapurit varmaan myös) että ei kuulu itkua, ei ole tarvetta ruokailulle, mutta ah - jospa olisi yö vain kahden kesken miehen kanssa ilman omituista höpöttäjää. Mummi jaksaisi kyllä yhden yön kuunnella höpötystä ihan ilolla!

  Ja kaupan päälle se, se että voisi herätä omaan tahtiin, ilman että meidän isompi nahkavekkari huhuilisi huoneestaan 6.30 (myös viikonloppuisin, siis aina, jo vuosia...) "Onko jo aamu???" "No EI ole. Ei! Äh, no jaa, johan tässä herättiin..." Mummi jaksaisi kyllä tämänkin yhtenä aamuna. :D

  Mutta yleisenä kommenttina, aina: rauhallinen, kaunis huone, hyvä sänky ja erinomainen aamiainen. Niistä on hyvä hotelli tehty!

  T: Johanna

  VastaaPoista
 138. Minun hotellihuoneeltani kaipaan ainoastaan hyviä,katkemattomia yöunia.Hyvä tyyny ja lämmin peitto,ehkäpä lasillinen punaviiniä olisi poikaa.Joku muu voisi minun nukkumayönäni pestä vatsatautisten lasten lakanoita ja kiikuttaa ämpäriä sängyn viereen..

  VastaaPoista
 139. Mukana arvonnassa. Tärkeintä on huoneen ja varsinkin sängyn puhtaus ja "nukkavieruttomuus". Mahdollisen hiljainen huone on myös hyvä juttu.

  VastaaPoista
 140. Siisti huone, valmiiksi pedatut sängyt muhkeilla tyynyillä ja pisteenä iin päälle herkullinen aamiainen!
  -iivie

  VastaaPoista
 141. Vietämme silloin tällöin miehen kanssa vapaailtaa ja yövymme Helsingissä. Nuorempana iltaan kuului baarikierros, joka mahdollisesti päättyi yökerhoon. Nykyisin väsymys painaa jo alkuillasta ja löhöily hotellihuoneen sängyssä ja telkkarin katsominen on se kaikkein houkuttelevin vaihtoehto. Tärkeitä on minustakin kunnon tyyny, vähän luksusta kylppärissä ja teenjuojana toivon ehdottomasti vedenkeitintä. Kaunis hotellihuone on varmasti ehdoton plussa.

  Tiitu

  VastaaPoista
 142. Kylpyamme jossa levätä käveltyään pitkin kaupunkia koko päivän, sekä hyvä sänky. Ne on tärkeimmät!

  VastaaPoista
 143. Hyvä sänky ja rauhallisuus ovat ykkösjutut hotellihuoneessa. T. Heidi

  VastaaPoista
 144. Ehdottomasti mukana! Minulle tärkeintä on siisteys ja tyylikkyys, sellainen luxury -fiilis. Yleensä hotellihuoneeseen eksyessä olen nimen omaan lomalla, nautiskelemassa :)

  VastaaPoista
 145. Mukana:). Kaipaan hotellihuoneelta raikkautta, pientä luksusta ja kodikkuutta. Tilavaa kaappia, jonne voi tunkea laukun vaikka kokonaan ilman että eteinen tukkeutuu. Pehmeää sohvaa, josta voi katsella kaunista maisemaa ikkunasta.

  VastaaPoista
 146. Koska tuo on ihanin koskaan näkemäni hotellihuone, olen mukana arvonnassa.
  Rauhallinen tunnelma ja hyvä sänky ovat must!

  Heidi.M.R

  VastaaPoista
 147. Ehdottomasti kokeilemassa arpaonnea, koska tulossa on Helsinkiin päin reissu ja hotellissa pitää joka tapauksessa yöpyä, joten tässä arvonnassa voitto tulisi niin tarpeeseen.
  Itse odotan huoneelta hyvää sänkyä, joka tietenkin sisältää hyvät peitot ja tyynyt. Aamutossut, kylpytakki, kylpytuotteita, ne on aina plussaa, sekä ehdoton odotus on rauhallinen sijainti ja tietenkin siisteys.

  VastaaPoista
 148. Hotellihuoneessa tärkeintä hyvä sänky, jääkaapissa/minibaarissa tilaa omille eväille ja siisti kylpyhuone.

  VastaaPoista
 149. Ihana, I'm in!! 20 v hääpäivä elokuussa. Tämä sopisi hyvin "juhlavuoden" teemaan.

  Hyvä hotellihuone on puhdas, siisti ja siellä on hyvät tyynyt ei "betonimöhkäleet". Siellä on myös hiljaista.

  Sanna

  VastaaPoista
 150. Tyylikkyys, hiljaisuus, mukava sänky. Siinä tärkeimmät ;) Ehkä myös kiva näköala...

  VastaaPoista
 151. Siistiä lattiaa. Kokolattiamatto on kauhistus. Lisäksi kaipaan hyvää tyynyä ja muhkeaa peittoa.
  t.Raila

  VastaaPoista
 152. Mahtava arvonta, mukana ollaan! :)

  Huoneelta odotan siisteyttä ja viihtyisyyttä. Kaikkein tärkein on kuitenkin pehmeä, mukava sänky ja ne valkoiset lakanat! :)

  VastaaPoista
 153. Pakko osallistua!
  Hyvä sänky ja tyyny, toimiva tilankäyttö, siisteys ja raikas ilma ovat jo yli puoli voittoa. Viihtyisyydestä, tyylikkyydestä ja pienistä ekstroista kuten hyvät tuotteet tulee sitten se lisäarvo - hyvä mieli ja halu palata.
  Elina

  VastaaPoista
 154. Mukana arvonnassa :) Edellytän hotellihuoneeltani kahta asiaa: Mukavaa sänkyä, jossa muhkea peitto sekä hiljaisuutta. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin jos yrittää nukkua ja viereisen huoneen äänet kantautuvat selvänä seinien läpi.

  VastaaPoista
 155. Siitä on ikuisuus kun olen ollut yötä hotellissa, tuo sinun huoneeksi on täydellinen. Tuollainen huone on ihana.Terveisin Leena

  VastaaPoista
 156. Hotellihuoneessa tärkeintä on hyvä sänky ja ylelliset petivaatteet. Pehmeä, upottava sänky, sellainen jonne voi melkein kadota jos siltä tuntuu. Ja ainakin meikäläisestä siltä useimmiten todellakin tuntuu. Jos siihen saa vielä kaveriksi avaruutta, korkealla olevan katon, palan jotain ihanaa kakkua ja hyvän dekkarin niin muuta en pyydä.

  N

  VastaaPoista
 157. Haluan hotellihuoneeltani sitä jotakin pientä extraa mitä kotoo ei löydy :) ja ihana harmoninen tunnelma on plussaa! Sijaintia unohtamatta.

  -Emma V.

  VastaaPoista
 158. Hauska tuo sängylle hyppäys -kuva. =D

  Kauniin huoneen tuoman ilon voi pilata huono patja sängyssä. Ilman tyynyä voin nukkua, mutta jos patja on esim. liian kova = ei jousta yhtään, ei levollisesta nukkumisesta voi kuin haaveilla. Toinen tärkeä asia on, että huoneen lämpötilaa saa säädettyä helposti ja ilmastointi toimii.

  VastaaPoista
 159. Hotellihuoneen tulisi olla sisään kutsuva, siisti, viihtyisä ja hiukan luxusta ei olisi pahitteeksi, koska useimmiten haluan matkalla unohtaa sen harmaan arjen kokonaan, oma rauha tulee olla taattu ettei naapurihuoneen melut kantaudu sisään, kaupungin äänet kuuluvat asiaan! HeidiS

  VastaaPoista
 160. Kodikasta luksusta ja kauneutta niin että viihtyy hyvin!

  VastaaPoista
 161. Minä arvostan kaikista eniten sitä tunnetta, kun saa valahtaa viileiden, puhtaiden ja raikkaan tuoksuisten hotellilakanoiden väliin. Aaah, autuutta.

  VastaaPoista
 162. Siisteyttä, raikkautta ja levollisia unia. Kaikki pieni extraluksus tekee myös hyvän fiiliksen. -Johanna L.

  VastaaPoista
 163. Ihana arvonta! :) Sen verran on tullut hotelleissa vietettyä aikaa että niitä hyviä juttuja osaa arvostaa todella. Niitä ovat: puhtaus, hyvä sänky, kunnon suihku sellaisella ratkaisulla että vettä ei ole joka paikassa, tarpeeksi tilava huone plus se että hotellissa ollessaan tietää olevansa vähän irti arjesta, vaikka olisikin pelkästään työmatkalla.

  VastaaPoista
 164. ripaus luksusta ja hyvä vuode takaa hyvän irtioton arjesta.
  -maija-

  VastaaPoista
 165. Hyvä äänieristys ja iso, muhkea sänky puhtain valkoisin lakanoin. - Kristiina

  VastaaPoista
 166. Minä haluan, että hotelli ja hotellihuone tuntuu selkeästi irtiotolta arjesta, eli pientä luksusta, hyvää sänkyä (peittoa!) & ehdottomasti valmista aamupalaa.

  VastaaPoista
 167. Viileä, raikas huone, jämäkkä patja, paksut froteepyyhkeet, kylpytakki. Rakas ihminen kaverina.

  - Elma -

  VastaaPoista
 168. Pientä kodinomaisuutta (joko siis persoonallisuutta tai jotain pientä "härpäkettä" ettei huone tunnu liian kliiniseltä), hyvää sänkyä ja petivaatteita, puhtautta ja kylpyammetta!

  VastaaPoista
 169. Kaipaan hotellihuoneelta etenkin siisteyttä ja hiljaisuutta. Lisäksi raikkautta sekä jotain pientä "sitä jotain". Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, maisema: on se sitten miljoonakaupungin sykettä maailmalla, merinäkymä rantalomakohteessa tai vanha rapistunut kivitalo Turussa, kunhan ikkunasta näkyy jotain, jota on mukava katsella. :)

  VastaaPoista
 170. Hyvä hotellihuone on puhdas, rauhallisin värein sisustettu ja hiljainen. Siellä on hyvä sänky, hyvä suihku ja bonusta saa kylpyammeesta. Huone saa mielellään olla myös avara ja sen verran tilava, että etenkin lyhyemmillä reissuilla laukku mahtuu olemaan jossakin nurkassa auki. Vapaa-ajan hotelliöissä parasta on rentoutuminen: se, että ihan sama, minne katseensa kohdistaa niin mikään ei muistuta odottavista kotitöistä tai nurkan takana odottavasta arjesta.

  VastaaPoista
 171. Huone mahdollismman ylhäältä, rauhalliselta paikalta. Muhkea sänky & tyynyt ja valkoiset sileät lakanat. Parkettilattia, kylpyamme, skandinaavista designea ja raikkautta. Hyvät lukuvalot, pehmeät pyyhkeet ja kylpytakki. Laadukkaat tuotteet kylpyihin ja hyvä fööni. Piccolopullo skumppaa ja suklaata :)
  Pitäisiköhän pian varata huone.....:) Sunnuntai näyttää ihanalta!

  Anna

  VastaaPoista
 172. Minun mielestäni tärkeimmät asiat hotellihuoneessa ovat ehdottomasti muhkea sänky ja kylpyhuoneen yleisilme. :) Tilaa tai valoa ei myöskään voi olla koskaan liikaa. :)

  -Janne

  VastaaPoista
 173. Peruslähtökohta on tietysti siisteys ja se, että lämpötilaa/ilmastointia oikeasti pystyy säätämään (ei mikään itsestäänselvyys...tykkään viileämmästä ja flunssaa välttääkseni suljen yöksi ilmastoinnin).
  Haluan hyvän sängyn, muutamia erilaisia tyynyjä, hyvän lukuvalon, modernin tv:n johon voi ostaa leffoja, langattoman netin ja kahvinkeitinkin on jees.

  Gloria

  VastaaPoista
 174. Mukana arvonnassa, olisi kiva viettää 17.6 Helsingissä :)
  t.Päivi

  VastaaPoista
 175. Odotan hotellilta hyviä yöunia! Vaikka oma sänky onkin se paras paikka maailmassa, niin silti nukun aivan äärimmäisen hyvin hotellin puhtaissa valkoisissa lakanoissa muhkealla tyynyllä! Jotenkin en siis osaa olla odottamatta jokaiselta hotelliyöltä superhyviä unia!

  Ja Sunnuntai näyttää kyllä tosi kotoisalta!! Alkoi heti tekemään mieli kunnon ruisleipää kunnon siivulla juustoa!

  VastaaPoista
 176. Puhtaat valkoiset lakanat ja amme on ihanat! Mukana arvonnassa! Anna

  VastaaPoista
 177. Tähän on ihan pakko osallistua.;) Hiljaisuus, hyvä sänky, kosmetiikka hotellin puolesta, vedenkeitin + kahvia ja teetä, jääkaappi, muhkeat tyynyt ja peitot, wlan.

  VastaaPoista
 178. Sunnuntai-huone on niin houkutteleva! Hienoa työtä :)

  Laadukas sänky, muhkea peitto, hiljainen ja seesteinen -niistä on hyvä huone tehty. Ilman kylpyammetta, mä kammoan niitä :D

  -meoHanna-

  VastaaPoista
 179. työmatkalaisena toivon rauhallista, vaaleaa, mutta kodikasta fiilistä ja hiljaisuutta. Suora yhteys sängystä televisioon on plussaa, mutta puhtaat, valkoiset, nypyttömät ja ehdottoman ei-sähköiset lakanat on must. Ja se, että helmalakanalla peitetty sängynaluskin on putipuhdas ;)

  VastaaPoista
 180. Itse odotan hyvässä hotellihuoneessa olevan ennenkaikkea hyvä (iso) vuode laadukkailla, puhtaan raikkailla vuodevaatteilla, kaikinpuolin siisti huone ja raikas tunnelma. Kenties jotain pientä luksusta, esimerkiksi juuri se hyvä kahvikone ja laadukkaat kahvit sekä tuoretta leipää. Aikamoista arjen luksusta :)

  VastaaPoista
 181. Olisi se aika ihanaa viettää kahden keskeistä aikaa...
  Kiku

  VastaaPoista
 182. Arvonnassa mukana! Itseasiassa kesäkuussa ois tarkoitus tullakin siihen suuntaan. Hyvässä hotellihuoneessa kaipaan ihania petivaatteita, satiinilakanat ois ou jee. Hotelli on mulle rentoutumisen paikka.

  VastaaPoista
 183. Harvoin pääsen hotelliin, mutta sanoisin että tärkeintä on hyvä sänky ja tyyny. Kylpyamme ois myös kivaa luksusta. Ja minibaari jossa jotain syötävää :)

  -Satu H.

  VastaaPoista
 184. Hyvä tyyny! Peittokin jos on hyvä, saa niillä paljon anteeksi, jos ei muuten sattuisi miellyttämään. Haaveilen kovasti matkasta johonkin ja tässä tapauksessa tuo hotellihuone olisi ihana reissukohde:)
  -leena

  VastaaPoista
 185. Ehdottomasti poikaystävän kanssa olisi mahtavaa päästä ottamaan pieni irtiotto arjesta! Parasta on hyvä sänky ja kunnon yöunien jälkeen hotelliaamiainen!!

  VastaaPoista
 186. Olisipa aina oma Sunnuntai! Toivoisin itse pääseväni sisustukseltaan moderniin ja tyylikkääseen hotellihuoneeseen, joka olisi niin tilava, että koko 5-henkinen perheeni mahtuisi samaan huoneeseen. Oma sauna ilahduttaa myös aina sekä kaunis näköala. Jotain pientä yllätystäkin olisi kiva löytää...

  Sunnuntaihin haluaisin tutustua ihan kahdestaan vain mieheni kanssa... Ihana huone!

  VastaaPoista
 187. Hotelleissa tulee vietettyä useinkin öitä, mutta lomaöissä on oma ihanuutensa. Tuo eväs huoneessa on ihan huippujuttu, nimittäin itse sorron aivan liian usein suklaapatukkaan paremman puutteessa. Arvostan myös todella paljon hyvää aamupalaa, wifiä ja kunnon tyynyjä. Lehdet ja hyvä sampoo on bonusta. Niin ja hyvä palvelu on ihan ehdoton!

  VastaaPoista
 188. Hotellissa ihaninta on huolettomuus - se, etteivät likaiset tiskit ja koirankarvapallerot kummittele mielessä hetkeäkään! Tykkään selkeä linjaisista huoneista, joihin on tuotu tekstiileillä pehmeyttä. Monen muun tavoin olen ihastunut hotellien petivaatteisiin ja pyyhkeisiin. Vaikka minulla on todella hyvät unenlahjat muutenkin, niin hyvässä hotellissa nukun aina parhaat uneni.

  HannaK

  VastaaPoista
 189. Juuri suunnitellaan hyvän ystävän kanssa irtiottoa suurperheiden arjen pyörityksestä hyvässä ja rauhallisessa hotellissa. Huoneessa arvostamme juuri sitä rauhallisuutta ja ihanuutta puhtaissa lakanoissa..tämä huone tarjoaa meille juuri sitä:)
  Arvonnassa ehdottomasti mukana! T. Sari ja Marjut

  VastaaPoista
 190. TYYNY!
  Mahallaan nukkuvalle tuo "säädettävä" tyyny on maailman paras juttu. Iso pallomainen tyyny kun ei vain toimi. Tästä syystä lomailut menevät usein kokonaan ilman tyynyä sillä jos tätä palloa käyttää on niska aivan jumissa.

  Iitukka

  VastaaPoista
 191. Kaipaan hotellihuoneelta pehmeää mutta napakan joustavaa patjaa (hyvä ja paksu petauspatja!) sekä laadukkaita petivaatteita ja lakanoita ennen kaikkea. Noiden lisäksi listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta hyvä vuode tuli ekana mieleen. P.S. Onpi aivan ihana tuo suunnittelemasi huone!

  VastaaPoista
 192. No niin, tää on just tätä. Mä en kaipaa enkä yleensä käytä kylpyammetta, vaikka monet täällä tuntuvat kaipaavan. Sauna sen sijaan on ihana, mutta se ei ole hotelleissa tavallisesti huonekohtainen asia.
  Siis jos ajatuksena on kerätä tästä ideoita yhteistyökumppanillesi, niin toivoisin (edellisen kommenttini lisäksi) huonetta varatessani selkeää tietoa siitä, sisältyykö varaukseen hyvä suihku ja suihkukaappi vaiko amme.

  Näin jokainen löytää itselleen mieluisimman huoneen. Ja ellei sitä ykkösvaihtoehtoa ole vapaana, mutta päättää silti varata, osaa asennoitua toiseksi parhaaseen.

  Vielä myös vahvistus ed. kommenttini telkkarista: huono telkkari oikeasti on paHempi kuin ei telkkaria ollenkaan. Tykkään katsoa paikallisuutisia ja -tapahtumia kaikkialla maailmassa. Pääsee sisään fiilikseen ja rytmiin. Jos hotellilla ei ole varaa/tahtoa kunnollisiin telkkareihin, fokustaa muuhun ja antaa vieraiden käyttää niitä ilmaisia nettiyhteyksiä. =)Rosanna

  VastaaPoista
 193. Itse nukun yleensä erinomaisen hyvin hotelleissa, jostain syystä. Tärkeintä on siisteyden ja puhtauden lisäksi rauha: ettei kovasti kuuluisi käytävämelua, yökerhometakasta puhumattakaan. Tietenkin viihtyisä sisustus, kuten Sunnuntaissa, on plussaa :)

  VastaaPoista
 194. Kaipaan hotellihuoneelta parisänkyä :D vaikkakin sängyt saa työnnettyä yhteen, jää aina ikävä rako siihen väliin ja ei pääse kullan kainaloon :)

  VastaaPoista
 195. Täällä ilmoittautuu myös yksi hotellipossu. Kotona pitää olla tavarat paikoillaan, mutta hotellihuoneeni on aina kuin pommin jäljiltä;)
  Hotellihuoneeltani kaipaan hyvää tyynyä ja kunnon peittoa! Inhoan yli kaiken niitä nukkainen vanha viltti/lakana yhdistelmiä. Kuka voi nukkua niin, että koko yö pitää olla paikoillaan, että lakana ei vaan lähde pois ja ällöttävä vanha huopa koskettaa sua, YÖK:)
  On muuten todella kaunis huone ja oikein mielelläni tuolla yöni nukkuisin!
  -Miia

  VastaaPoista
 196. Ihanan huoneen olet tehnyt! Kaipaan hotellihuoneelta pientä luksusta, rauhaa, raikkautta. Olisi kiva päästä testaamaan Sunnuntai.
  TeijaL

  VastaaPoista
 197. Ehdottomasti tärkeimpänä tulee siisteys! En halua löytää villakoiria nurkista (niitä löytyy kotonakin!) ja haluan tuoksun olevan puhtas. Tyyny menee arvostusasteikolla yhtäkorkealle.
  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Aina Helsinkiin löytyy asiaa :)

  Terv. vakituinen lukija :)

  VastaaPoista
 198. Hotelliyö sunnuntaissa olisi ihana, sillä sunnuntaihuoneesta löytyy kaikki mitä täydellisenä sunnuntaiaamuna voi kaivata (olettaen tietysti että isompi ja pienempi elämäni mies heräävät siellä kanssani). Ehdottoman tärkeää hotellihuoneessa ja raikas ja siisti yleisilme. Kokolattiamatto on ehdoton ei! Ihana sänky kutsuvine tyynyine ja peittoineen on tärkeää ja kaikki edellä mainitun lisäksi pelkkää plussaa. Oma ruisleipä hotellin toimesta jääkaapissa, nam <3. Jos olisin kahvinjuoja, epäilemättä arvostaisin sunnuntain kahvimasiinaa erittäin paljon ainaisten puikulapussi murujahvien sijaan. Eipä hätää, perheestämme löytyy myös tämän vekottimen arvostaja sekä testaaja.
  Olkoon hotelliyö meidän tulevana kesänä!

  Ansku

  VastaaPoista
 199. Hotellihuoneessa minulle tärkeintä on hemmetin hyvä aamiainen ja paksu, pehmeä ja muhkea valkoinen kylpytakki, jossa voi hengailla :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!