lauantai 1. kesäkuuta 2013

Minä ja Henri Lloyd


Ensikosketukseni Henri Lloydin kanssa tapahtui jo 80- ja 90-lukujen taitteessa, kun kansitakkeja alkoi ilmaantua vähän joka puolelle purkkareihin ja Leviksen 501:siin yhdistettynä. 10-vuotiaana tyylibongarina rekisteröin raikkaat vaatteet jo silloin, vaikka takki jäikin uupumaan ja sain tyytyä purkkareihin ja farkkuihin. Henri Lloyd on kuitenkin ollut kuvioissa vielä vähän pidempään, merkki täyttää tänä vuonna jo 50 vuotta. (Saman verran muuten kuin meidän venekerho!)


Ensi viikko onkin sitten varsinainen juhlaviikko Henri Lloyd Storessa Kasarminkadulla. Erilaisia tarjouksia ja arvontoja on luvassa koko viikolle. Arvonnoissa on palkintona esimerkiksi - tattadadaa - kansitakki! Lisäksi liikkeessä vierailee vieraita, joita käydä jututtamassa. Esimerkiksi torstaina paikalla on itse olympiapurjehtija Silja Lehtinen. Onkohan hänen veneessään tyynyjä? Perjantaina taas voi tulla tapaamaan minua, jos vaate- ja tyynyspekulointi merellisessä hengessä kiinnostaa. Olen paikalla perjantaina 7.6. klo 15-18. Lisätietoja tapahtumista löydätte Henri Lloyd Storen FB-sivuilta


Olisi tosi mukavaa tavata teitä lukijoita ja saada kasvoja nimimerkkien tilalle. Henri Lloydin vaatteet nyt ovat niin ihania, että niistä riittää pölistävää ja autan mielelläni halukkaita mätsäilemään niistä sopivia yhdistelmiä, mutta ihan yhtä lailla voi tulla vain moikkaamaan. Tämähän on muuten Madeleinen häitä edeltävä päivä, joten voimme vaihtaa myös viimeisimmät kuninkaallisjuorut. Ja jos joku harhautuu samalla reissulla tyynyostoksille, niin lupaan kirjoittaa kotona protestoiville puolisoille todistukset sitä, kuinka ehdottoman tarpeellisia tyynyt ovat. Kuvat Henri Lloyd

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi raitamaanikoiden Graalin maljaa ihastelemaan! Ja jos ei perjantaina, niin menkää torstaina. Silja Lehtisellä voi nimittäin olla muutama pikku nieppi purjehduksesta enemmän tiedossaan kuin allekirjoittaneella. Tai sitten mikä tahansa muu päivä ensi viikolla, koska kaikkina päivinä on ainakin alennuksia. Osoite on Kasarminkatu 46-48 Helsingissä.

P.S. Keskiyöhön asti voi vielä osallistua Beach House -arvontaan!

Translation: Henri Lloyd is a long time favorite brand of mine. This year is the 50th anniversary of Henri Lloyd and some celebrations are of course coming up. Next week will be very interesting in the Helsinki Flagship Store. There will be all kinds of special promotions and ballots so make sure you don't miss it if you are in town then. I'll be in the store on Friday from 3pm to 6pm and would be more than happy to meet you. 

10 kommenttia:

 1. Voi eiiii, mä oisin niin tullut, mutta tullaan Suomeen vasta juhannusviikolla :( iso höh!!!!

  Amelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, mutta joku toinen kerta sitten!

   Poista
 2. Voi hittojen hitto. Mä olen iltavuorossa. :((((( niin mielelläni olisin tullut tapaamaan. Ehkä vielä saamme kaikki yhdessä koossa jonnekkin :) Kuohuvaa ja mansikoita stadin kattojen yllä ;)

  Iitukka

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin tulossa, että siellähän sitä nähdään!
  -M

  VastaaPoista
 4. Voi Norppa! Näistä sun jutuista tulee aina niin hyvälle tuulelle. Tää on vuosisadan hyvän mielen blogi. Kiitos ihana!

  p.s. Kommentoisin useamminkin, mutta surffaan yleensä iPadilla ja sillä en saa tätä onnistumaan.

  p.p.s Mäkin olen tyynynostokiellossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superkivasta kommentista! :)

   P.S. Mä kumoan sun tyynynostokiellon.

   Poista
 5. Onpa sopiva ja kiva yhteistyöprojekti tämäkin! Kiva, että just sun tyyliin ja elämään sopivat tahot ovat huomioineet sut ja sun blogin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kyllä ollut kivoja yhteistyökavereita, ei voi muuta sanoa. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!