perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sailing in Stars and Stripes -arvonta


Keulapiikki odotti kutsuvana, kun New Yorkista palattuani kaaduin sinne nukkumaan ja odottelemaan miestä veneelle. Jossain vaiheessa hän olikin ilmestynyt paikalle ruokaostosten kanssa, tehnyt lähtövalmistelut, irroittanut köydet ja nostanut purjeet. Kun heräsin, ohitimme juuri Kytötä suloisen pehmoisessa tuulessa. Keitin itselleni kahvit, lakkasin varpaankynnet ja nautin meri-ilmasta. Sitten olimmekin jo perillä. Oli aika laittaa purjehdushanskat pussiin ja pussi naulaan. Hanskapussi ja pellavainen tähtityyny ovat By Pias'ilta.
Olimme perillä harvinaisen aikaisin, jo ennen iltakuutta. Saimme saunavuoron puoli kymmeneksi - oli siis aika kattaa illallispöytä. 

Grillasimme jenkkijuhlan kunniaksi pihvit. Jälkiruuaksi oli eilisen postauksen inspiroimia mansikka-suklaapallovartaita. Ne sopivat tahmeapäiselle aikaerolaiselle. Ei tarvinnut kuin pujotella. Olisin halunnut vartaisiin lisäksi vielä valkoisia vaahtokarkkeja, mutta niiden löytäminen osoittautui yllättävän vaikeaksi, jopa Nykissä. Suklaapallot olin ostanut etukäteen Suomesta, koska en ehtinyt leipomaan brownieseja. 
Laivakoira oli hyvin kiinnostunut kaikesta, mitä ruokapöydässä tapahtui. Se käänsi aina äkkiä katseensa muualle, kun vilkaisimme siihen päin. Kerjääminen kun on tässä taloudessa jyrkästi kiellettyä, mutta minkäs sitä pieni koira vaistoilleen pihvintuoksussa mahtaa. 
Minun kaulassani oleva huivi on By Pia's -merkin. By Pia'sin pellavavaatteet ovat varmaan aika monelle tuttuja, mutta myynnissä on myös kodin tuotteita ja asusteita. Kauppakauppa löytyy Espoon keskuksesta ja verkkokauppa täältä


Suklaapallot mansikoiden kera katosivat parempiin suihin, mutta pieni hengailija jäi vielä päivystämään, varmuuden vuoksi. 


Tänään miehellä oli työpäivä, joten kello herätti meidät aamulla ja lähdimme kipin kapin kohti kotisatamaa. Tuulettomassa aamussa tulimme perille konevoimin. Rutiineista pidetään kiinni maalla, merellä ja ilmassa. Aamuun kuuluvat siis kahvi, blogit ja lehti. Merellä ei niin haittaa, vaikka lehti olisi jo pari päivää vanha. 

Ja nyt, raitojen ja tähtien ystävät tarkkana! Sen lisäksi, että sain By Pia'silta tähtijuttuja itselleni, sain tähtityynyn myös arvottavaksi. Yksi tähän postaukseen kommentoinut voittaa siis haluamansa värisen pellavaisen tähtityynyn. Kerro kommenttiboksissa, mikä on parasta heinäkuussa ja olet mukana arvonnassa. Anonyymit, keksikää itsellenne nimimerkki. Arvonta päättyy lauantaina 13.7. klo 23:59, siihen saakka voit osallistua. Huomioithan kommenttia jättäessäsi, että minulla on kommenttien valvonta päällä - voi siis kestää aikaa ennen kuin vastauksesi tulee näkyviin. 

Laivakoiralla on myös oma yhteistyökuvionsa. Alekoodilla LAIVKOIRMAKKR saa nimittäin By Pia'sin verkkokaupasta 10% alennuksen koko ostoksesta maanantaihin 8.7. asti. Laivakoira pyytää saada huomauttaa, että kyseessä ei ole mainoslinkki ja että hän ei automaattisesti saa yhtään makkaraa klikkauksista. 

Translation: We went sailing on the 4th and had some appropriate decoration. 

154 kommenttia:

 1. Voi ei, äkkiä oma makkarasponssi Laivakoiralle! Lupaan klikata tosi monta kertaa, klikklikklik...!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastunut väreihin, tällä hetkellä minulla kun on menossa villitys siniseen...!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti arvonta oli 13.7 asti eikä 13.6...
  Parasta heinäkuussa - 2.7 mun nimpparit, 3.7 synttärit ja 31.7 toisen nimen nimpparit eli paitsi yleensä lomakuukausi, heinäkuu on myös henkilökohtainen juhlakuukausi! Onnellisten TÄHTIEN alla ja toivottavasti myös vierellä on hyvä juhlistaa merkkipäiviä eli toivottavasti onni suosii ja saan ihanan tähtityynyn itselleni!
  Marie

  VastaaPoista
 4. Heinäkuussa on parasta, että on vielä elokuu, joka on kesää.

  VastaaPoista
 5. Tähän mennessä parasta heinäkuussa on ollut eilinen aamujooga Hangossa juuri sopivassa auringonpaisteessa hiekkarannalla.

  VastaaPoista
 6. Heinäkuussa parasta on tietenkin loma! Tähtityynyllä olisi sopivasti paikka veneessä kahden Lexsingtonin välissä =D

  VastaaPoista
 7. Parasta heinäkuussa on se, että se vaan on suomen parasta aikaa! Parasta juuri tässä heinäkuussa on se, että sain tietää pääseväni opiskelemaan unelmieni alaa ja se, että loppukuusta pääsen viettämään aikaa ystävieni luokse Italiaan.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun tuntuu, että te suorastaan muutatte veneelle kesäksi. Noin tehokkaasti emme koskaan osanneet purjevenettä hyödyntää. :)

  VastaaPoista
 9. Heinäkuussa on parasta mansikka-valkosuklaakakku kahvin ja hyvien blogien kera! Haaveena olis pinkki tähtityyny, Pioni

  VastaaPoista
 10. Tähän on helppoakin helpompi vastata, nimittäin parastahan on ehdottomasti kesäloma, joka alkoi juuri tänään :)

  Kielo

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus. Mahtavinta heinäkuusa on LOMA LOMA LOMA. Koko kuukausi ihanaa loma-aikaa perheen kanssa. Kohta ollankin jo lähdössä Ahvenanmaalle missä vietämme osan lomastamme. Ei ole lomaa ilman Ahvenanmaata..

  VastaaPoista
 12. Heinäkuussa parhautta on heinäkuu, lämpö ja perhe.

  VastaaPoista
 13. hih hei, no tietysti loma ja meri, höh ;-)

  VastaaPoista
 14. Heinäkuussa on parasta mansikat ja lämpö!

  VastaaPoista
 15. Parasta heinäkuussa on omat synttärit 7.7., miehen synttärit 8.7. ja pitkä loma Alpeilla. Pellavainen tähtityyny sopisi muuten järkyttävän hyvin kuvitteelliseen omaan alppimajaani! -Kaisukki

  VastaaPoista
 16. Rrrakastan tähtiä ja raitoja :) Heinäkuussa on parasta, no kesäloma ja mansikat ja jäätelö ja kuohari ja järvimaisema ja kaikkea muutakin.

  VastaaPoista
 17. Heinäkuun huippukohta on vuotuinen lomareissu. Hyviä purjehduskelejä teillekin!

  VastaaPoista
 18. Heinäkuussa parasta on se, että uusi koti valmistuu nyt tosi kovalla vauhdilla.

  VastaaPoista
 19. Ihana meriaiheinen blogi <3 - R

  VastaaPoista
 20. Heinäkuussa on parasta alkava kesäloma joka vietetään taas veneellä :)

  VastaaPoista
 21. Parasta heinäkuussa on tietysti loma ja pienet puuhastelut saaressa :) ja mansikat tietty!
  -Tintti

  VastaaPoista
 22. Mansikat, kylmä skumppa ja loma!!!
  SirpaN.

  VastaaPoista
 23. Parasta heinäkuussa on auringossa kimmeltävä meri, valoisat illat ja kuumat päivät, makeat mansikat ja loma.

  Amelie

  VastaaPoista
 24. Heinäkuussa on parasta illat joissa yhdistyvät lämpö ja lisääntyvä hämäryys. Heinäkuun illat ovat siis kesäilloista tunnelmallisimpia.

  VastaaPoista
 25. Kauniita kuvia sinulla täällä. Kiitos.
  t. Sirpis

  VastaaPoista
 26. Heinäkuussa on parasta se, että kesäloma alkaa :)
  paivijj (at) gmail.com

  VastaaPoista
 27. Heinäkuussa parasta loma saaristossa oman rakkaan perheen kanssa! Voisin lisätä vielä ulkona siis taivasalla grilliherkkujen syöminen!
  Sanna N.

  VastaaPoista
 28. Heinäkuussa parasta on se että voi aamuisin lukea aamun lehdet ulkosalla:)

  VastaaPoista
 29. Heinäkuu on parasta aikaa lomailla. Siihen kuuluvat kiireetön yhdessäolo, kesäherkut ja auringon hyväily.

  SannaL

  VastaaPoista
 30. Heinäkuussa parasta on laineiden liplatus, purjeiden kahina, lämmin rantakallio, ulappa joka kimaltelee auringossa, lukuhetki kajuutassa illan päätteeksi ja juttutuokiot perheen kanssa.

  VastaaPoista
 31. Heinäkuussa parasta on kesäinen auringonpaiste (silloinkin kun sataa) ja kesäloman läheisyys.

  Kerubi

  VastaaPoista
 32. Heinäkuussa parasta on mansikat
  Ninni

  VastaaPoista
 33. Mun heinäkuussa parasta tänä vuonna on lomarahat :) Ja iloitsen myös pikku-ukkoni lomasta ja ensi viikolla alkavasta HesaCupista. Kesis vasta syyskuussa joten nautin vapailla sitten näistä helteistä ja iltojen valoisuudesta. Ihana kesä!
  -M

  VastaaPoista
 34. Heinäkuussa parasta on LOMA, kiireetön elämä, mansikat ja meri. "Ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysikuu. Kesäyön on onni omanani."

  Ihana blogi sinulla, olen tätä jo jonkin aikaa anonyymisti seurannut.

  -Ellis

  VastaaPoista
 35. Heinäkuussa parasta on torikahvit, rannalla loikoilu, kesäillat kera saunan, illanistujaiset ystävien ja perheen kesken, ja ylipäätänsä rento meininki! :)

  -I

  VastaaPoista
 36. Ihanat värit, jotka on tuotu kuvissa niin kauniisti esille. Hyviä purjehdusreissuja ja ihania tuoksuja kaikkien veneilijöiden neniin :-)

  Heinäkuussa parasta on lempeät illat, koivun lehtien välistä riippumattoon siivilöityvä auringonvalo, lämpimät vedet ja kuinkan huuto järvellä.

  Nimimerkki: Järven hengetär

  VastaaPoista
 37. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 38. Heinäkuun paras anti on kesä ja tunne siitä että vielä on kesää jäljellä. Ei ole väliä sataako vai paistaako, pääasia on se että on kesä ja silloin tuntee olevansa "elossa".

  VastaaPoista
 39. Heinäkuussa on isän syntymäpäivä ja oma nimipäivä - vieläpä samana päivänä !
  Rapsutuksia Laivakoiralle

  VastaaPoista
 40. Mukava postaus ja kauniita kuvia! Itselläni heinäkuussa parasta on loma ja retket, myös järvellä.

  VastaaPoista
 41. Niin paljon nimipäiviä mistä seuraa paljon mansikkakakkuja:)
  Marle123

  VastaaPoista
 42. Heinäkuu on hauska juhlakuu. Kahden siskon synttärit (joista toinen ei tosin niitä ikiniä vietä), kahden tyttären nimpparit, yhden tyttären synttärit sekä oma nimppari! Lisäksi lapsenlapsen veljen synttäri.

  Mama L

  VastaaPoista
 43. Parasta heinäkuussa: ahomansikan maku ja mesiangervon tuoksu.
  -Saimi

  VastaaPoista
 44. loma :).

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 45. heinäkuussa kokee kesän auringon ja sateisen rakkauden. Myös ilta alkaa hämärtyyn pienin määrin ja syksyn tuomat seikkailut odottavat. mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 46. heinäkuussa on parasta kun mies tuli eilen kotiin viikkojen työreissusta ja on nyt pari kuukautta kotona perheen kanssa! Tänään juhlimme myös tyttäremme yksivuotissyntymäpäivää lähisuvun kanssa ihanassa ilmassa mansikkakakulla. Heinäkuussa on parasta jokainen hetki! :)

  VastaaPoista
 47. loma ja mansikat :D

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 48. Heinäkuun tähdet ovat minulle meri, mansikat ja me mieheni kanssa yhdessä Hailuodossa, siinä heinäkuun parhaat, HeidiS

  VastaaPoista
 49. Valoisat, lämpimät aamut sekä jätski ja mansikat! <3
  -pauliina

  VastaaPoista
 50. mansikat, kesäillat, järvivesi, pionit, omat synttärit 4.7 ja yleensä vaan kesä!Heidi S.

  VastaaPoista
 51. Loman ansioista kiireettömät aamut, tuoreet kotimaiset kasvikset ja marjat sekä aurinko!
  Piiu

  VastaaPoista
 52. Kesäkeitto ja mansikkamarenkikakku;) -mape

  VastaaPoista
 53. Parasta: väliin meinaa tulla itku siitä nautinnon voimakkaasta tunteesta, kun heinäkuun iltana istuu rannalla ja katselee lomaattunnelmaisia ihmisiä lipuvan ohi hetkessä, jossa merellä on aurinko laskemassa ja vain aallot lyövät rantaan hiljalleen. Se rentous, joka näkyy ja tuntuu ihmisissä.
  -Sky

  VastaaPoista
 54. Heinäkuussa ehdottomasti parasta on loma ja lämpö ja se ettei lapsia tarvitse kiskoa hereille ja kouluun aikaisin aamulla :)
  Tyynyarvonnassa väritoiveena harmaa/musta.

  -Marjutti-

  VastaaPoista
 55. Parasta heinäkuussa ovat kaverit. Paikallinen rockfestari tuo monta tärkeää muualle muuttanutta kaveria kylään. Viikon päästä nähdään! T. Lisa

  VastaaPoista
 56. Heinäkuussa parasta loma ja lämpö!

  eMaarit

  VastaaPoista
 57. Heinäkuussa parasta on kesäloma ja nimenomaan sen kautta mahdollisuudet reissata pois kotoa. Ei tarvitse reissata edes kauas, kotimaan pienetkin pyrähdykset piristävä. Kaukaisiä ystäviä on myös ihana tavata lomalla ajan kanssa. Terv, mu84002@uta.fi

  VastaaPoista
 58. Parasta heinäkuussa on aurinko, lämpö ja mansu
  ikat, joita sain ooimittua 12 kg...myös lomareissut on pop. Terveisiä helteisestä Roomasta!!
  t.Laura

  VastaaPoista
 59. Parasta heinäkuussa ovat pojan syntymäpäivät, loma, yhdessäolo rakkaiden kanssa ja järvi, johon voi saunasta pulahtaa.
  Fanni
  ps. Mukava postaus jälleen!

  VastaaPoista
 60. Pian pellavat ovat ihania! :) Ja tähtiin olen vallan hullaantunut.
  Heinäkuussa ihaninta ovat kuopuksen synttärit ja lomapäivät mökillä. Silloin eletään pienessä kuplassa, eikä muistella talven pimeyttä ja tukalan kiireisiä aamuja tarharalleineen :)

  VastaaPoista
 61. Parasta heinäkuussa on se, että saadaan vihdoin koko talven ja kevään telakalla ollut purkkari veteen ison remontin jälkeen. Ensi viikolla on vihdoin THE day. Odotan jo innolla kaikkea sitä, mistä olen koko kesän haaveillut.. Högsåran Farmors cafe, Jurmon rannat, lämpimät illat sitlådassa.

  VastaaPoista
 62. Parasta heinäkuussa on mansikat ja lämpimät aamut ja synttärit.Naisen ikään tulen ja 25v. tulee täyteen saman siipan kanssakin.Kyllä Suomen suvi on ihanaa.

  VastaaPoista
 63. Oi nuo Pia's tuotteet on ihania!! Olen vaan maailman huonoin verkkokauppashoppailija. Haluaisin suosia aina oikeita kivijalkakauppoja.. ja taas Espoo - armottoman kaukana :(
  Parasta heinäkuussa on tietysti ainakin tänä vuonna Kuninkuusravit.
  Farkunsininen tähtityyny ois huippu!

  VastaaPoista
 64. Voi heinäkuussa on ihanaa pitkät hitaat aamuheräämiset ja torilla käynnit. Kun alkaa loppukuusta illat tummua niin taivaalle syttyy tähdet.
  Nimimerkki ruusunnuppu

  VastaaPoista
 65. Helle, herkut, hellyys, hiekkaranta ja hyvät ystävät

  VastaaPoista
 66. Iiiiikkkk, miten ihana tuo tähtihuivi on! Täytynee "marssia" ostoksille aivan samantien!

  Heinäkuussa parasta on kyllä mansikat! Namnamnam! Ja aurinko, joka ei täällä pohjoisessa laske vielä heinäkuussakaan laisinkaan. Kesä on ihana! Ja Laivakoira mainion oloinen tapaus ;)

  Ihania kesäpäiviä!

  Terkuin, Minnis

  VastaaPoista
 67. RokRok parasta on festareille pääsy ja varsinkin kun kotiseudulle rantautuu Ilosaarirock!

  eleelah@gmail.com

  VastaaPoista
 68. parasta heinäkuussa ovat uudet perunat, mansikat ja vanamot
  -iceblink

  VastaaPoista
 69. Parasta heinäkuussa... kesä-aamut, raikasta & hiljaista, kun kaikki vielä nukkuu niin ihana lähteä karvakorvan kanssa ulos ihastelemaan ja tuoksuttelemaan, aistimaan sitä hiljaisuutta mitä kaupungissa harvoin on :) Ja tietysti loman odotus, tykkään lomailla elokuussa kun muut jo palailevat töihin :)
  -solardust

  VastaaPoista
 70. Parasta heinäkuussa lehmät tyytyväisinä laitumella :D
  -maija-
  (sininen tähtityyny)

  VastaaPoista
 71. Ihania nuo pellavatyynyt! Jotenkin ihanan suomalaisia. Heinäkuussa ihaninta on herkulliset jäätelöt lähikahvilasta sekä tietenkin muutamaa päivää naapurimaata aiemmin juhlittava Kanada-päivä 1.7! Enää 15 viikkoa Suomen reissuun! :)

  VastaaPoista
 72. Ihaninta on se, että vielä on elokuu ennen syyskuuta. Touko- ja kesäkuu ovat parhaita.

  Eikä olisi tullut vähimmässäkään määrin mieleeni epäillä laivakoiran markkinointimoraalia. :)

  VastaaPoista
 73. Ihaninta heinäkuussa on lämpimät kesäillat, voi istuskella ulkosalla ja nauttia helteisen päivän jälkeen.

  VastaaPoista
 74. Parasta on aurinko, vapaa-aika ja spontaanit kesäretket veneellä tai autolla. Tänään kävimme Fiskarissa. Nim. Tyyni

  VastaaPoista
 75. Parasta on se, että miehellä on kohta loma ja sitten ollaan kimpassa kesätyyppejä koko perhe! :)

  VastaaPoista
 76. Parasta on oman pihan tomaatit :)

  VastaaPoista
 77. Ahven, kuha ja uudet perunat. Mansikat, mustikat ja jäätelö. Aurinko, lämpimät uitivedet ja vihreys.

  VastaaPoista
 78. Parasta on syntymäpäiväjuhlinta kaksoissiskoni kanssa ja aina keksitään jotain yllättävää tekemistä.Sallu

  VastaaPoista
 79. Parasta on meri ja kesä ja vielä valoisat illat. Ihania kuvia! Ja noi vartaat tulevat varmaan mun uneen :)

  VastaaPoista
 80. Olimme viime yön mökillä ja tänään löydettiin ihan kiva määrä kant(t)arellejä. Siinäpä tähän mennessä parhaat asiat heinäkuulta.

  Tare

  VastaaPoista
 81. Heinäkuussa parasta on kesä :) parasta parhautta on jos on vielä lämmintä, aurinkoista ja laiskaa :) grilliherkut ja mansikat.

  VastaaPoista
 82. Parasta heinäkuussa on Pori Jazz, Yyterin hiekkaranta joka jatkuu silmän kantamattomiin ja aurinko, pilvellä tai ilman : )

  VastaaPoista
 83. Upea loma rakkaani kanssa Firenzessä :)

  Jutta

  VastaaPoista
 84. Heinäkuusta tekee mukavan se että loman alkuun on enää hetki aikaa...eli elokuussa lomaillaan.Onhan se kivaa että aurinko paistaa ja on KESÄ.

  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 85. The best thing about July eating outside and long walks on the beach.

  VastaaPoista
 86. Heinäkuussa parasta on uusi sato, marjat ja vihannekset

  VastaaPoista
 87. Ihaninta heinäkuussa on se, että on heinäkuu.

  VastaaPoista
 88. Mukana! Parasta on miehen loma. Sen ansiosta saan venyttää yöuneni puoleen päivään ja se jos mikä on ihanaa.

  VastaaPoista
 89. Heinäkuussa parasta on lomaihmiset jotka ovat hyvällä tuulella.

  VastaaPoista
 90. Parasta on että löysin juuri ihanan blogisi ja elämänmuutoksen keskellä saattaa olla että heräilen itsekin tulevaisuudessa purjeveneestä useammin. Hui. Ihanaa. Ja kamalaa. Pelkään muutoksia ja tuulta. Turhaan - sanon itselleni.

  VastaaPoista
 91. Tähtifriikkinä on ihan pakko ottaa osaa arvontaan! ;)
  Heinäkuussa on tietysti parasta ALKAVA LOMA!!! :D

  -A-

  VastaaPoista
 92. Heinäkuussa parasta on sää, tieto siitä, että lomaa on melkein puolet jäljellä, tuoreet marjat, lisääntynyt valikoima ruokakaupoissa, retket lähiseudulle veneellä tai autolla ja kylmä viini parvekkeella tai terassilla :)

  VastaaPoista
 93. Heinäkuussa parasta on tuoreet mansikat, valoisat yöt ja kesäloma.

  -TerhiS

  VastaaPoista
 94. Pulahdus uimaan juoksulenkin lopuksi ja purjehdusretket! Kesälukemiset. Kesätaivas, jopa hassut ukkoskuurot. Ja tietenkin valo, vaikkei se kesäkuun veroinen enää olekaan.
  Ella

  VastaaPoista
 95. Heinäkuussa parasta on se, että on kesä. Ihania valoisia päiviä takana ja liuta vielä edessäkin. Janica S.

  VastaaPoista
 96. Heinäkuussa parasta on heinäkuun ensimmäinen kokonainen viikko, sillä poikkeuksetta se vietetään aina vesillä perheen kanssa. Juuri reissulta palanneena seuraavaan huippuviikkoon onkin taas vuosi... Taidan silti karata vielä takaisin aalloille!

  VastaaPoista
 97. Heinäkuussa parasta on ehdottomasti loma omalla mökillä merenrannassa.

  Anna.

  VastaaPoista
 98. Parasta tässä kuussa on kauan odotettu Loma! Se tarkoittaa pitkiä iltoja ystävien kanssa nautiskellen, purjehdusreissuja saaristossa, aamuisia torikahveja ja mansikoidenpoiminta reissua maalle. Aurinkoa ja merta sekä onnellisten hetkien varastointia, jotta jaksaa taas pitkän talven yli matkata kohti seuraavaa kesää!

  Saarppa

  VastaaPoista
 99. Loma +aurinko ja mansikat on parasta!!

  VastaaPoista
 100. Heinäkuussa parasta on loma, sekä erityisesti tämän vuoden heinäkuussa parasta on se, että vajaan kahden viikon päästä paras ystäväni menee naimisiin.
  -Mar

  VastaaPoista
 101. Heinäkuussa parasta on aurinko ! Kesää on takana ja sitä on vielä jäljellä !

  VastaaPoista
 102. Parasta heinäkuussa on M&M eli Meri ja Mansikat.

  VastaaPoista
 103. Heinäkuussa on parasta, että voi mennä keskellä yötäkin uimaan ja silti on lämmintä ja valoisaa.

  -TeijaP

  VastaaPoista
 104. Heissan, parasta tässä kuussa on se, että saan viikonloppuisin puuhastella, mitä mieli tekee :) Ei enää raksaprojektia päällä!

  VastaaPoista
 105. Heinäkuun eka paras asia on Hangon regatta (kyllä! Hyvät bileet, paljon kavereita ja parhaat shortsipurjehdukset), heinäkuussa on lisäksi aina ihana kesäfiilis - lämpöä ja aurinkoa, odotan myös TSR:n rantautumista Helsinkiin ja lopuksi parhaista paras, eli parin viikon purjehdusloma :)
  t. Tea

  VastaaPoista
 106. Parasta heinäkuusss on se, että kesää on vielä jäljellä. T. Minna S. = sininen tähtityyny
  Sposti : minna01@luukku.com

  VastaaPoista
 107. Heinäallergisena kiroan ja rakastan heinäkuuta samaan aikaan! Mutta ehdottomasti siinä on parasta se, että on loma ja ihmiset fiilistelevät kesää vielä ihan täysillä. Kaikki ovat rennoin mielin ja hymy huulilla. :) Mansikat ja mustikat alkavat myös olemaan valmiita poimittavaksi!

  VastaaPoista
 108. Heinäkuussa parasta on olla merellä. Istua Comfortinan kannella ja nauttia, myös kesäsateesta pidän, jos aurinko ei satu hellimään. Shokeeraava fakta: koko veneestä ei löydy kuin neljä (!!) koristetyynyä. Ne ovat samat kesästä toiseen ja alkavat olla parhaat päivänsä nähneet...! Toivottavasti arpaonni suosii ja asia korjaantuu. Terveisiä Itämeren Portista!

  VastaaPoista
 109. Parasta on ihmisten iloisuus ja rentous.
  -Emmi

  VastaaPoista
 110. Aivan ihana blogi sinulla :) heinäkuussa parasta on tuoreet itse poimimat mansikat ja perheen yhteinen aika lomailun merkeissä! ~ Sonja

  VastaaPoista
 111. Heinäkuussa parasta on aamukahvi ULKONA.
  Niitä parhaita Rocky Mountain Marshmallows (made in USA) saa Prismoista ainakin. -Regina-

  VastaaPoista
 112. Heinäkuu on vaan jotenkin kaikkein reinnoin kuukausi. On sitten töissä tai lomalla niin tuntuu, että kaikilla on ihana lomafiilis ja se tarttuu. Saa vaan olla ja nauttia :)

  VastaaPoista
 113. Heinäkuussa parasta on rauhalliset aamuhetket jolloin saa herätä rauhassa ja nauttia tulevasta päivästä.

  VastaaPoista
 114. Monta asiaa pystyisin luettelemaan helpostikin, mutta parasta heinäkuussa joka ikinen vuosi on kuitenkin ihmiset. En koskaan lakkaa ihmettelemästä kuinka meistä suomalaisista kuoriutuu heinäkuussa iloinen ja rento kansa. On aina ilo liikkua satamissa, kaupungeissa, kylissä ja puistoissa, kun vastaan tulee hymyileviä, avoimia kasvoja.

  VastaaPoista
 115. Iloiset kesälomalaiset joita on mukava palvella töissä :)

  VastaaPoista
 116. Heinäkuussa parasta on laiskat aamut, lämpimät päivät, lomareissut, mökkeily, synttärit, vuosipäivä, kylmä skumppa & makeat mansikat :)

  VastaaPoista
 117. Parasta heinäkuussa on kypsyvät marjat ja alkava satokausi.

  VastaaPoista
 118. Heinäkuussa parasta on jäätelö (niinkuin kaikkina muinakin kesäkuukausina), samoin se, että purjehdusloma on vielä edessäpäin (elokuusssa).

  VastaaPoista
 119. Parasta heinäkuussa tänä vuonna on hillasuot. Pääsimme jo oikeille apajille ja 5 litraa tuli suolta kannettua pakkaseen talven varalle tuoretta hillaa, nam <3

  VastaaPoista
 120. LomaLomaLomaLoma! :)

  -Hennika

  VastaaPoista
 121. Parasta on tuleva espanjan loma ja pääsee lomalla lukemaan taas kirjoja urakalla

  VastaaPoista
 122. Parasta heinäkuussa on se, että sain juuri tietää uuden perheenjäsenen saapumisesta 9kk:n päästä. :)

  Amppari

  VastaaPoista
 123. Parasta heinäkuussa on se, että tämä on viimeinen kuu kun ollaan kahden miehen kanssa -ensi kuussa meitä on jo kolme <3 Tähdet sopisivat hienosti esikoispojan huoneeseen.

  VastaaPoista
 124. Paras heinäkuussa: tämä giltsi, 28-vee, pääsee ekaa kertaa festareille. Here I come, Pori Jazz! :)

  VastaaPoista
 125. Hei,
  Heinäkuussa on parasta kahden koiruliinini synttärit, 5 v ja 13 v.
  Karlisa

  VastaaPoista
 126. Parasta heinäkuussa (ja sattumoisin juuri tänään) on eka rantautuminen vuoden tauon jälkeen veneellä Saimaalla luonnon helmaan ja tietää että venereissu kokonaan edessä! Huikea fiilis :)

  Tanja S.

  VastaaPoista
 127. Hei! Mansikat, shamppanja ja ystävät tekevät heinäkuustani loistavan, toivottavasti myös sinun! Kiitos ihanasta blogista ja eritoten NY jutuista, ainainen matkakuume sinne!! -Siru

  VastaaPoista
 128. Parasta heinäkuussa (tai ainakin paremmin verrattuna alkukesään) on kunnolla lämmenneet uimavedet.
  Mukana arvonnassa, ihana tähtityyny.

  VastaaPoista
 129. Heinäkuun parhautta on vielä edessä oleva loma, järvessä uiminen, aurinko, grilli ja veneily !!!
  -Petu

  VastaaPoista
 130. Heinäkuussa parasta tänä vuonna on kesäloma. Ja muuta ihanaa on Suomen kesä, ihana luonto, lämpimät uimavedet ja valoisuus.

  VastaaPoista
 131. Heinäkuun top one on aamuinen virkistävä uinti säässä kuin säässä mökkilaiturilta - pieni rajoittava tekijä on valitettavasti se, ettei AINA voi olla mökillä ;-). Kumpa arpaonni suosisi mua tällä kertaa!

  VastaaPoista
 132. Aurinko, mökki, maukas ruoka ja mansikat. Ja tietysti auringossa chillailevat valkoturkit. <3

  VastaaPoista
 133. Parasta heinäkuussa on tietenkin kesä ja aurinko :)
  -Sannakaisa

  VastaaPoista
 134. Kyllä tähän täytyy myös vastata, että loma! :)

  VastaaPoista
 135. Parasta heinäkuussa on ihana loma, joka on vielä edessäpäin :) - Saila

  VastaaPoista
 136. Heinäkuu itsessään on parasta kesä parhaimmillaan mutta kesää on vielä jäljelläkin.

  VastaaPoista
 137. Parasta on, että kerrankin on aikaa tehdämitä haluaa. Haaveena on salakuljettaa riippumatto Tervasaareen. -myhkyrä

  VastaaPoista
 138. Heinäkuussa on parasta se, että on loma ja saan vihdoin nauttia rauhallisista aamukahveista katsellen merelle. Tuo tähtityynykin pääsisi nimenomaan somistamaan merellistä parvekettani :)
  KirsiH.

  VastaaPoista
 139. Heinäkuiset yöt ovat vielä valoisia mutta lämpimämpiä ja lempeämpiä kuin alkukesän kirpeät yöt.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 140. Heinäkuussa on parasta loma Rhodokselle ja omat ja äidin nimpparit
  Rakastan kaikkea kaunista ja Piasin tuotteet ovat ihania
  Tiina L

  VastaaPoista
 141. Paras on, että kesä on heinäkuussa ehtinyt ihmisten mieliinkin! Omassa pikkukaupungissammekin on jotenkin ihanaa kansainvälistä rentoa fiilistä! Täysi vastakohta talvisille jurotukselle :)

  VastaaPoista
 142. Heinäkuussa parasta on ne lämpimät illat jolloin voi istua yksin parvekkeella sen jälkeen kun lapset ovat jo unten mailla.

  VastaaPoista
 143. Heinäkuussa oli parasta päätös vaihtaa työpaikkaa. Vanha ei ole enää pitkään aikaan tuntunut hyvältä, mutta uskallus päätökseen on puuttunut, kun riski muutoksesta on tuntunut niin isolta kun lapset pieniä ja iso laina. Nyt päätös ja ilmoitukset tehty, olo huojentunut ja luottavainen, vaikka syksyn uudet jutut yhä hiukan jännittää!
  Johanna P

  VastaaPoista
 144. Ehdottomasti parasta heinakuussa on "purjehtijan jalkiruoka" (sisaltaen mansikoita, kermavaahtoa ja hunajaa), toimii toki muuallakin, mutta veneessa maistuu kaikkein parhaimmalta ;) Lisaksi tietenkin, meri, mokki ja hyva dekkari, niista on tehty aurinkoinen heinakuu!
  Linda

  VastaaPoista
 145. Parasta on aurinkoinen, aikainen aamu, lokin kirkuminen ja meren tuoksu. Lasten äänet ja höyryävä aamukahvi. Ihaninta on aika oman perheen kanssa. :)

  -Pioni

  VastaaPoista
 146. Heinäkuussa parasta - lapsilla vielä reilusti kesälomaa jäljella, vuorotyöläisen vapaat arkiaamut & aamupala kotiterassilla, valoisuus, perheen yhteinen kiireettömyys, miehen synttärit, hääpäivä 15vee, meri, edessä oleva kesäloma elokuussa - yksinkertaisesti kesäinen Suomi-fiilis!

  VastaaPoista
 147. Heinäkuussa parasta lämpö, aurinko, oloilu, uudet perunat, mansikat, päiväkahvit terassilla jne jne :)

  Mariakuu

  VastaaPoista
 148. Heinäkuussa on parasta (elokuista loman alkua odotellessa) viimeiset työpäivät lähes tyhjässä toimistokolossissa, kun kerrankin voi tulla töihin ilman businessunivormua. Jalassa vanhat Sebagonruppanat, sillä yksi kesän hykerryttävimmistä äänistä on niiden pohjan narina vasta vahattua linoleumilattiaa vasten hiljaisessa byroossa hiippaillessa - knii knaa, knii knaa - melkein kuin lokin riemukas kiekaisu; vapaus ja loma, täältä tullaan! Ihan just kohta!

  - Kesäpäivystäjä-

  VastaaPoista
 149. Parasta heinäkuussa on loma, skumppa ja uudet ihanan väriset kynsilakat, joita voi nyt kesäloman aikaan käyttää hyvillä mielin!=)

  -Mirmi

  VastaaPoista
 150. Heinäkuussa parasta ovat kiireettömät aamut ja lämpimät, valoisat illat.

  VastaaPoista
 151. Parasta heinäkuussa on loma ja omat synttärit!

  VastaaPoista
 152. Parasta tässä heinäkuussa on 2.4mR-veneluokan kilpa purjehduskurssi (jihuu♥), mansikat ja lämpimät kesäillat. Ihanaa heinäkuuta!
  t. Sallamari

  VastaaPoista
 153. Parasta heinäkuussa on kiireettömyys, lämpimät kesäillat, vanhat ja uudet ystävät, oma kulta ja rakkaus <3 ja sokerina pohjalla purjehduskurssi :) Ihanaa kesää ja iso kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  Onnen kyyneleet

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!