sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikkokatsaus


Viime viikko päättyi juhlallisiin tunnelmiin. Ennen juhlia kävimme Laivakoiran kanssa reippaalla kävelyllä, kuten aina aamuisin. Paras koiranulkoilutusasu on sellainen, jossa on taskuja, joihin saa nameja. Sitten vaihdettiin urkkakamppeista kotelomekkoon ja nautittiin kivoista juhlista. Onneksi sattui vähän viileämpi päivä, koska tässäkin asussa hiki vain valui selkää pitkin, kun lämpöpatteri pötkötti sylissä toimituksen ajan. Puuh. 


Sunnuntai oli aikamoisen kiireinen päivä, koska ristiäisten jälkeen suuntasimme venevahtivuorollemme. Söimme Paviljongilla tukevasti ennen väijyn alkamista ja sittenhän se yö olikin hereillä pysyttelyä ja kävelyä. Oli todella rauhallista, hyvä niin. Laivakoira oli aivan ymmällään, kun pitkin yötä tehtiin kävelyitä.


Yö oli aika viileä, talvisemmille kamppeille oli käyttöä. 


Kun aamu tuli, lähdimme nukkumaan. 


Laivakoirakin oli aivan loppu urhean vahtimisen jäljiltä. 


Ehdimme viimeinkin hakemaan maton pesulasta, kylläpä tuntui taas olohuoneessa pehmoiselta jalkojen alla. Esitin Laivakoiralle toiveen, ettei se nyt vähään aikaan tuhoaisi mattoa millään omalla showllaan. 


Alkuviikosta tuli juhlittua vähän muutakin, kokoonnuimme erään vanhan työpaikan porukalla viettämään iltaa. Seuraava päivä oli hyvin rauhallinen ja jäätelö maistui. Katsoimme boksilta taas Siltaa. Olen nyt ihan koukussa siihen!


Aamuvuorolainen noudatti orjallisesti rutiineja pysyäkseen jollain lailla maailman menossa mukana. Kaurapuuroa ja kahvia aamupalaksi siis...


...ja lenkkiä työpäivän päälle energiaa tuomaan. Juoksen edelleen noilla ikivanhoilla tossuilla, kun en ole ennättänyt sovittelemaan uusia. Viimeistään loman jälkeen täytyy tsempata tässä asiassa, ennen sitä ei ole toivoakaan ehtiä. Soittolistaani kyselleet löytävät yhden tästä. 

 


Lempikampaukseni viime aikoina, varsinkin töissä, on ollut helppoakin helpompi sukkanuttura. Se peittää oivasti karmaisevassa kunnossa olevat hiusten latvat, joita pitäisi pätkiä, mutta jota en sitäkään todellakaan ehdi tekemään ennen lomaa. 


Haukkukävelyllä löytyi mustikoita. 


Haukun kanssa otettiin vähän läheisyystankkausta. 


Olin laiska ruuanlaittaja, taisin syödä koko viikon pelkästään salaatteja ja munakkaita. 


Onneksi minulla oli kutsu mökille mamman ruokapatojen ääreen, jonne suuntasin eilen nähdyssä asussa. 


Tarjolla oli muun muassa gazpachoa, nam! (Toim. huom. viinilasissa Cokista.) 


Laivakoira jäi pienelle kesäleirille mökille, kun me molemmat reissaamme viikonlopun. Siksipä viikonlopunkin kuulumiset puuttuvat nyt tästä katsauksesta, koska tämä on tehty etukäteen. Up to date -menoja voi seurata Instagramista. Mukavaa sunnuntaita kaikille ja energiaa alkavaan viikkoon! Moni varmaan palaa nyt töihin lomilta?

Translation: This week was very busy work wise. I didn't do much, just ate some pretty healthy food (and some ice cream) and hung out with my dog. 

7 kommenttia:

 1. Mitä stuolla vahtivuorolla niinkuin käytännössä vahditaan? Ettei rosmot ja ryövärit pääse rantautumaan saareen ja ryöstämään viattomien venekerholaisten veneitä tai tekemään muita tuhoja? Ei kyllä laisinkaan paha, jos kerran kaudessa sattuu yksi yö vahtivuoroon, vois olla jopa aika jänskää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just tota vahditaan. :) Ei saa tehdä tuhmuuksia meidän venekerholla! Ja joo, kerran kauteen on musta vähintäänkin kohtuullista, vaikka rehellisuuden nimissä yksi valvottu extrayö tuntuu kyllä taas...

   Poista
 2. Olipas kiva katsella pitkästä aikaa sun juttuja täältä! Sun arjesta ja juhlasta lueskelee niin mielellään <3 Kauniita asuja, suloisuus koira ja ihania arjen hetkiä <3 Muksaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita kuvia, ihana tunnelma! :)

  VastaaPoista
 4. Äitisi laittama ruoka näyttää hyvältä! En ole kuullutkaan tästä ruuasta, täytyypä googlata.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!