torstai 5. syyskuuta 2013

A very happy birthday


Mitä sieltä sohvalta pilkistää? Ettei vain olisi uusi tyyny?
Mikä hyvänsä tekosyy nyt kelpaa aina tyynyhankintoihin, mutta synttäri lienee ihan oikeasti kohtuullisen pätevä sellainen. Päädyin tyynyostoksille sittenkin White on Whiteen. Tyyny on merkiltään Grand Design, joka on ainakin minulle vähän vieraampi brändi. Arvannette, mikä tyynyssä viehätti värin lisäksi. Syntymäpäiväpukki toi myös jotain hyvin, hyvin mieluista. Muhkun harmaan huivin yli voi nyt vetää viivan syksyn ostoslistalta. Huivi on Acnen miesten mallistosta ja melkein peitto - siis juuri oikeanlainen. Toistan ehkä itseäni, mutta en voi julistaa tarpeeksi monta kertaa, kuinka vähän pidän liian laihoista huiveista. Båt nostetaan tänään, joten nyt voin jopa aidosti toivoa viileämpiä kelejä, jotta uutukaiseni pääsisi pian käyttöön. 

Translation: It was my birthday yesterday and I got a super duper lovely scarf from my hubby and a fab new cushion from me, myself and I. 

14 kommenttia:

 1. sanomattakin on tietty selvää, että kelpais kyllä meikäläisenkin huivikokoelmaan tuo harmaa kaunokainen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä synttäreiden kunniaksi saa hankkia tyynyn, jos toisenkin. Ihana huivikin! Ai niin, onnea ja iloista syntymäpäivää! :) On ollut kiva seurata teidän lomapurjehdusta, vaikka helpompi on kommentoida näihin "tavallisiin" postauksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pieta ja kiva kun kommentoit taas. :)

   Poista
 3. Kaunis tyyny ja houkutteleva tyynyvuoristo. Onnittelut vielä kerran nätin muhkun huiviin omistajalle! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä synttäritytölle!

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi ja tyyny on selvästi kuin kotonaan tiedän sohvalla! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea tänään ja aina! Ja Båtille hyviä päiviä talviteloilla täällä Villapuomin maisemissa. Tosi kaunis harmaa huivi! Ja laatu näkyy jo kauas! Kaunista alkanutta syyskuuta! T; Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villapuomi! Mulle tuli kyllä surku jättää se sinne... :D Ei siksi, ettei paikka olisi hyvä, mutta kun se on aina niin kamalan haikeaa.

   Poista
 7. Onnea synttärisankarille! Mahtava tyyny ja ihana huivi -taitava synttäripukki ;)
  ...huomista prinsessaperjantaita innolla odottaen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja prinsessaperjantai - You got it! :D

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!