keskiviikko 2. lokakuuta 2013

The last outfit of September


Lämpimät kiitokset kaikille eilisestä keskustelusta. Sain todellakin mitä halusin, toivottavasti myös te muut uusia ajatuksia ja näkemyksiä kaipaavat saitte niitä! Tänään palataan sitten takaisin normiaiheisiin eli tyynyjen tärkeyteen, päivän asuihin ja yleiseen fiilistelyyn. 

Syyskuun viimeisenä päivänä, joka oli oppikirjaesimerkki koleudesta, pääsi päälle uusi villapaita. Löysä malli toi mieleen teinivuodet, kun villapaitojen kuului olla kokoa XXXL. Silloin tosin sidottiin vielä yksi paita vyötärölle. Kiinnitän muuten kaupoissa aina huomiota vaatteisiin, joissa on kyynärpääpaikat. Ehkä se on merkki siitä, että minun pitäisi käyttää enemmän kyynärpäitäni. Olen pitänyt noita UGGin Dakota-kenkien ripoffeja niin paljon, että lienee aika satsata alkuperäisversioihin. Villapaita/sweater: J.Crew
Samettihousut/cords: American Eagle
Kengät/shoes: Kelsi Dagger
Korvikset/earrings: Gauhar (blogin kautta saatu / giveaway)Takki/jacket; J.Crew
Huivi/scarf: Gauhar (blogin kautta saatu / giveaway)
Laukku: Marc by Marc Jacobs


Kynsilakka/nailpolish: Essie Berry NaughtyOli selvästi myös vihoviimeisiä päiviä, kun pärjäsi ilman sukkia. (Minä vihaan sukkia.) Nyt pitää paatuneimmankin ja sitkeimmänkin pikkukenkäilijän myöntää, että saappaat on kaivettava esiin. 


Tässä asussa kävin muuten Huuman kirjoittajakokouksessa. Tästä aiheesta on tulossa vielä lisää tällä viikolla, pysykää kuulolla etenkin innokkaat sporttaajat!

Translation: This was an outfit worn on a cold day. The sweater is new and reminds me of my teenage style which was "as big as it gets".

16 kommenttia:

 1. Nauratti tuo villapaita vyötäröllä :D Mulla oli myös, kutsuin sitä tosin pe....npeittopaidaksi, ja käytin AINA. Koska mulla on aina ollut kompleksi isosta pe...stäni :) On edelleen mutta olen kuitenkin tajunnut luopua tuosta vyötärölle köytetystä neuleesta - käytän mieluummin riittävän pitkiä puseroita :)

  Ja mitä tulee paikkoihin kyynärpäissä niin mulla on ollut jo vuoden työnalla lisäillä itse paikkoja neuleiseen.. oikein ostin sitä varten jonkun alerekkiin jääneet paljettineuleen.. Siis aion siitä leikata ne paikat ja ommella kiinni. Saas nähdä milloin saan tuon toteutettua ;) Jos sitten niillä blinbling-kyynärpäillä saisi jotain aikaiseksikin ;D

  Ja kiitos vielä eilisestä postauksesta - osui ja upposi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaksi mä taisin sitä kutsua... :D Voi noita aikoja!

   Oho, kuulostaa ihanalta idealta. Tosin musta ei ikinä olisi siihen. Mulla ei hermo kestä mitään tekstiilitöitä.

   Poista
 2. Ei oo totta Norppa, mäki vihaan sukkia ylikaiken! Mun jalat haluu vapautta. Burlingtonin sukat oon kelpuuttanut siksi aikaa, kun on sukkapakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on ällöjä! Burlingtonit on ihan kivoja, mutta silti... Voisko vaan aina olla ilman? Se takia varman tykkään UGGeistakin niin paljon. :D

   Poista
 3. Ihana tuo lörppäneule. Olen sitä pyöritellyt ostoskoriin monta kertaa juuri noiden kyynärpaikkojen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se lörppäisyys miellytti yhtäkkiä tosi paljon! :)

   Poista
 4. Kiva asukuva taas. Mutta tunnustan, että aina etsin, missä se Laivakoira luuraa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, Laivakoiralla on tärkeä rooli asukuvissa. :D

   Poista
 5. Hei miten sieltä nykistä saa maybellinen kosmetiikkaa? En ole niinkään narsin ym sephorakaman perään, tuli vaan yhtäkkiä mieleen voisiko ripsaria ja kynsilakanpoistoainetta saada tuolta ihan ilmaiseksi. :D

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kaikista Duane Readeista. Ihan ilmaiseksi ehkä ei, mutta melkein. :D

   Poista
 6. Laivakoiralla on motivaatio kohdallaan. Vrt. neljäs kuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivakoira todellakin säntää aina paikalle, kun kamera kaivetaan esiin. :D

   Poista
 7. Laivakoiraa mäkin myönnän tulevani ihailemaan - liekö viitoskuvassa saatu poseerauspalkkaa, kun huulia pitää vielä nuoleskella ? :)

  Lueskelin eilistä keskustelua ja arvostin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivakoirasta on mulle niin paljon iloa joka päivä, ihanaa, että muillekin! :)

   Niin mäkin. :)

   Poista
 8. Huumaaaaaa odotellessa...

  Kävin eilen siellä teillä päin. Hiddo, että olin jäätyä! Meillä ei oo ollenkaan niin kylmä.
  Tulin vasta redeyella kotiin. Repesin, kun stuertti kysyi putken kiinnittyä kylkeen, että koskas Ouluun on tube tullut? Ei ollut vissiin pariin vuoteen sattunut kotimaan kyyti kohdalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on ollut tosi kylmä! Oulun lentoja muuten tulee jostain syystä tosi harvoin. En mäkään ole siellä ollut sataan vuoteen.

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!