keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Mo ho ho!


Marraskuu on jo puolessa välissä ja hassuimmat viiksenhaituvat ovat kaikki asteen verran uskottavampia. Viime vuonna meillä oli työkavereiden kanssa oma Movember-joukkue, joka pärjäsi todella hyvin. Olisimmekohan olleet jopa kolmansia Suomessa, jos en aivan väärin muista. Joukkueen nimi oli Move Love - rakkaudesta työkaveriin. Keräsimme rahaa ihan vain rehellisen ruinaamisen lisäksi Move Love -myyjäisillä. Osa leipoi viiksekkäitä keksejä, joku kauppasi hartiahierontoja, toinen taas villasukkia. Itse askartelin myyjäisiin joulukortteja. Maksu tapahtui omantunnon mukaan ja tuotto talletettiin joukkueemme tilille. Tempaus oli mukava ja siitä jäi hyvä fiilis. Tänä vuonna joukkueemme kapteeni on hyvin kiireinen, eikä päässyt piiskaamaan jengiään vastaavaan tempaukseen. Innostuin kuitenkin jo marraskuun alussa Mikon Movember-aiheisesta postauksesta ja päätin vinkata teille eräästä tietystä MoBrosta. En tunne Jukkaa mitenkään erityisesti, olemme olleet kerran samoissa juhannusjuhlissa. Minusta hänen nyt vain kuuluisi voittaa.Yhden ihmisen on vaikeaa parantaa koko maailmaa, mutta jokainen voi onneksi tehdä jotain. Oma panokseni Movemberiin olkoon siis tänä vuonna tämä postaus ja tietysti rahalahjoitus. Liketys-taloudessa kun on se ongelma, että pelkällä tykkäämisellä ei vielä tehdä mitään konkreettista. 

Lisätietoa Movember-kampanjasta voit lukea täältä. Samankaltaisilla ideoilla voi kerätä rahaa myös esimerkiksi Filippiineille, taifuunin uhreille. Ja saa näitä ideoita käyttää ihan muuten vain -joulukorttien askarteluun. Nauhanpätkät, jotka eivät riitä paketointiin, on helppo käyttää kortteihin.

Pyydän muuten myös saada huomauttaa, että viime vuonna tähän aikaan minulla oli jo joulukuusi. Nyt on vähän heikompi happi himinöissä, koska ponivalot eivät millään meinaa löytää paikkaansa tänä vuonna. Heikommalla tolalla on edelleen myös kommentteihin vastaaminen, se menee huomiselle. Huikkaan kuitenkin, että A&F:n mitoitus on ehkä ihan pikkuisen kittanampi kuin muiden merkkien. Käytän itse yleensä S:ää. T-paidan mallia minulla ei valitettavasti ole kertoa, mutta voin (sitten kun ehdin) yrittää tunnistaa omani sivuilta.

Translation: It's Movember, guys! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!