maanantai 25. marraskuuta 2013

There's a first time for everything


Täällä huidellaan mukavuusalueen ulkopuolella kuten vain parhaiten taidetaan. Aika on hiukan kortilla ja ajatuskapasiteetti on vielä hetken aikaa rajattu hieman muualle. Niinpä ajattelin, että nyt jos koskaan saa esittää postaustoiveita tulevia perjantaipäiviä varten. 


Voin myös toteuttaa ensimmäisen kysymyspostaukseni, jos sellaiselle on kysyntää. Kysymykset voi naputella tähän kommenttiboksiin ja jos niitä tulee niin paljon, että niistä on omaksi postauksekseen, kokoan sellaisenkin. Muuten vastailen niihin ihan tavalliseen tapaan. Yksityisasiat ja leipätyöhön liittyvät asiat rajaan luonnollisesti aiheista ulos, mutta muuten voi kysyä, mitä hyvän maun rajoissa sattuu huvittamaan. Tilulii, sanoi hän ja säntäsi jälleen ovesta ulos tietokone kainalossaan ja lempihuivi kaulassaan.


Translation: Any questions? Or do you want to read about something specific? There's no time like the present!

24 kommenttia:

 1. Miten olette miehesi kanssa tavanneet? Miten Laivakoira päätyi teille? Millaista toivoisit elämäsi olevan 5 vuoden päästä?

  VastaaPoista
 2. Lempi kohteesi maailmalla tiedämmeki jo ja siitä luen niin mielellään ja aina, koska vinkit omia matkoja varten täällä ovat parhaita. Postaukset lievittävät jopa vähän matkakuumetta ;) Nyt kiinnostaa lempikohteesi Euroopassa ja miksi? (Saa olla useampikin)

  VastaaPoista
 3. toka kysyi heti aihealueen ulkopuolelta eli eikö miehen kanssa tapaaminen ole juuri yksityisasia!!! muutenhan miekkosesta olisi kerrottu blogissa eiks je.

  VastaaPoista
 4. Minua kiinnostaisi joskus lukea lisää juoksujuttuja. Tossu- ja juoksuvaatevertailuja ja sen sellaista.

  VastaaPoista
 5. Onko Laivakoiran oikea nimi liian yksityinen asia? :)

  VastaaPoista
 6. Kun ei prinsessojen tingelintangeleista enää postauksia voikaan tehdä ( ymmärrettävistä syistä ) niin toivoisin postausta sun omista koruistasi ja siitä miten tykkäät niitä yhdistellä. Rojua ranteeseen siis ja kuvaamaan :)

  VastaaPoista
 7. Minä toivoisin postausta sun lempisisustusliikkeistä!
  -Laura

  VastaaPoista
 8. Oletko aina ollut jouluihminen? Olet tartuttanut jouluhimistelyn minullekkin :) joulufiilis on ollut kateissa vuosia..

  VastaaPoista
 9. Olisi kiva kuulla teidän veneenvaihtosuunnitelmista, muistaakseni jonkinasteisesta venekuumeesta on ollut puhetta... Mitä haette uudelta veneeltä? Onko Båt myynnissä...?

  VastaaPoista
 10. Mitkä ovat mielestäsi suomen kauneimmat kaupungit, miksi?
  Tunnistatko eri venemerkit/automerkit ja mitkä ovat lemppareitasi, miksi?

  VastaaPoista
 11. Jos eläisit opiskelija budjetilla (esim 100€ kuussa shoppailuun) niin miten ylläpitäisit ihanaa tyyliäsi ?

  VastaaPoista
 12. Tämä on niin koukuttava blogi, aamukahvilla aina tarkistan onko mitään uutta kirjoitettu:)
  Minä himoitsen itselle niitä ugg Dakota kenkiä, mutta maalla asuvana ne on netistä tilattava. Koko vain mietityttää, riittääkö normaali koko vain onko otettava yksi isompi, kun vuori on niin paksu?
  Purjehduksesta en ymmärrä mitään, mutta niitäkin luen mielelläni. Sisustus ja asukuvat kiinnostaa kylläkin.

  VastaaPoista
 13. Minkälaiset kasvonpiirteet ovat sinusta kauniit? Onko sellaisia esimerkiksi jollain prinsessalla? (:

  VastaaPoista
 14. Sinulla on tosi ihana blogi! Ja Laivakoiran kuvia esittelen aina miehellenikin. :)
  Ystävystytkö helposti?
  Millaisten ihmisten seurassa viihdyt?
  Millainen olet "uusien" ihmisten seurassa?

  Laura

  VastaaPoista
 15. Minua kiinnostaa myös Laivakoira:) Mutta on sun blogi (muutenkin) raikas, konstailematon ja varmaankin sellainen kuin olet.

  VastaaPoista
 16. Mooro! Laivis vetoaa suuresti täälläkin, hänestä ei voi olla liikaa kuvia ja juttuja :D Laivishan voisi vaikka "ihan itse" kertoa itsestään, lempipuuhistaan ja miten normi Laiviksen päivä kuluu. Laiviksen emäntä on joskus yrittänyt täällä väittää, että Laivis olisi ollut tuhma - mutta eihän se nyt voi mitenkään pitää paikkaansa...;) Ja eikös hänellä mahda olla jossain vaiheessa tulossa pyöreitä vuosia, vai muistanko ihan väärin?

  Muita postaustoiveita voisi olla nyt jo hyvin ajankohtainen The Arkun sisällön esittely, kaikkea kaunista kimaltavaa kiitos! :) Mitkä on ihanimmat/rakkaimmat koristeet ja niiden historia/alkuperä. Tietysti myös koru- ja vaateasiat kiinnostavat, jos rakkain vaatteesi on Famun LBD, niin mikä on esim. kallein vaatekappaleesi ja asusteesi? Entäs kaikki syys- ja talvitakit esittelyyn? Ja tottakai mun sydäntä on hyvin lähellä purjehdusjutut, vaikka ne ei ehkä suurinta osaa kansasta ainakaan näin talvisaikaan kiinnosta. Mutta esittely Båtista voisi olla mielenkiintoinen, sen hyvät ja huonot puolet, purjehdittavuus, sisätila"kierros" jne. Ja miksi aikanaan päädyitte ko. veneeseen, kiersittekö paljon katsomassa? Minkä vuotinen Båt muuten on? On tuon kokoluokan veneeksi kuitenkin aika mukavan tilava ja näppärä :)
  No mutta ohhoh, tulipas tekstiä ja ehdotuksia.. :D Mukavaa viikkoa sinne!
  t. Salla(mari)

  VastaaPoista
 17. Suosittelisitko kivoja hotelleja Manhattanilta? -T

  VastaaPoista
 18. Millaiseksi sinua kuvailisivat kolmella sanalla/adjektiivilla äitisi, aviomiehesi ja paras ystäväsi? Amelie

  VastaaPoista
 19. Millainen olisi unelmapäiväsi Nykissä jos viettäisit sen yksin? Entä miehesi kanssa?

  Miten pidät muun elämän tolkullisena kun työaikasi ovat niin vaihtelevat? (Tai näin ainakin olen ymmärtänyt.)

  VastaaPoista
 20. Mitä tuotteita käytät hiuksiesi hoitoon ja muotoiluun, kun ne näyttävät aina niin upeilta?

  VastaaPoista
 21. Kiitos kivasta blogistasi. Minua kiinnostaisi tietää millaisia astioita sinulla on ja mikä tarina niiden takana on.

  Johanna

  VastaaPoista
 22. Opastusta netti-shoppailuun postaus, olisi tervetullut. Ja vielä linkit lemppari-nettikauppoihin joista useimmiten teet ostoksesi. Ja joo, noi Ugg Dakotat on listan kärjessä, joten mistä ja miten saisi parhaiten hankittua?

  VastaaPoista
 23. Jos ei ole liian henkilökohtaista, niin kertoisitko vähän opiskeluhistoriastasi?

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!