tiistai 3. joulukuuta 2013

If not a pony...Jos nyt jostain syystä sattuisi käymään niin, että en saisi ponia joululahjaksi tänä(kään) vuonna, minulla on muutama muukin pienoinen toive. Olen ollut jotenkin erityisen viehättynyt siroihin koruihin viime aikoina. Massiiviset statement-jutut eivät tunnu aivan omalta. Sen sijaan ihastun aina nähdessäni kapeita ketjuja ja pieniä riipuksia etenkin ohuisiin neuleisiin yhdistettynä. Hopea tuntuu raikkaalta pitkän kultakauden jälkeen. Olen katsellut kaihoten Efva Attlingin Mini Peace -koruja jo jonkin aikaa. Sekä rannekoru että kaulakoru ovat todella kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Parasta olisi tietenkin saada sekä poni että koru.

Sitten on tietysti tämän vuoden The Joululahja - Huuma! Huuma on siis lehtiprojekti (lue lisää täältä), jossa olen mukana. Se on upean ja inspiroivan naisporukan yhdessä talkootyönä tekemä lehti, joka ilmestyy tammikuussa. Halusimme tehdä sellaisen positiivisuuden läpitunkeman lehden, jollaista ei vielä lehtihyllystä löydy. Huuman painaminen ja jakelu rahoitetaan yhteisörahoituksella, koska siihen ei myydä mainoksia. Yhteisörahoitus tarkoittaa myös sitä, että jos tarpeeksi moni ei halua ostaa Huumaa, niin sitten se ei ilmesty. Siksi kaikkien apua tarvitaan. Vaihtoehtoja on kaksi:

1) Pelkkä lehti. Se maksaa 10 euroa ja tähän hintaan saa 64-sivuisen, laadukkaalle paperille painetun lehden kotiin kannettuna. Tilaa tästä!

2) Lehti ja seminaari, 49 euroa. Lehden lisäksi toisena rahoitusvastikkeena toimii Huuma-seminaari. Seminaari järjestetään Savoy-teatterissa 10.1.2014 klo 16.30. Seminaari on ylistys tyypeille, jotka tekevät ja ajattelevat rohkeasti. Siksi olemme valinneet seminaariin puhujia, jotka mielestämme edustavat tätä ajattelua. Koko ohjelmaa emme vielä paljasta, mutta puhujien joukossa ovat Suomen karismaattisimpiin puhujiin lukeutuva Maaretta Tukiainen, designer, life coach sekä luovuuden, unelmoinnin ja paremman elämän sanansaattaja Saku Tuominen, luova johtaja, Idealist Group. Illan päättää Vuoden puhujaksi 2012 valittu André Noël Chaker, kandalaissyntyinen juristi ja kirjailija, joka on yksi elämyksellisimmistä puhujista Suomessa. Puheenvuorojen lisäksi seminaari tarjoaa huikean inspiroivaa viihdettä. Esiintyjistä mainittakoon tässä vaiheessa upea kabareemusiikkiyhtye Kitkerät Neitsyet. Seminaarin päättää cocktail-tilaisuus. Tilaa tästä!

Translation: If I can't have a pony for Christmas, a piece of jewelry would be nice, too. 

Photos via Tiffany&Co and Efva Attling

3 kommenttia:

 1. Aaapua hyvä kun muistutit, olen unohtanut tilata Huuman, mutta asia on nyt korjattu! :) Harmittavan paljon näyttää vielä tavoitteesta uupuvan, nyt vaan kaikki kipin kapin tilaamaan Huumaa! :D
  t. Salla

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Toimitetaanko lehti myos ulkomaille (Euroopaan)?
  Kyselee Kaisa L

  VastaaPoista
 3. En ole varma, joko kommentoin tätä - piti ainakin. Mesenoitu on! :) HIenoa ja inspiroivaa toimintaa pitää aina tukea. Jään toiveikkaana odottamaan, että lehti saataisiin painoon.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!