maanantai 30. joulukuuta 2013

One more on sequins - shop the lookTiedättekö, kuinka monta printtipaitaa minulla on ollut ostoskorissa erinäisissä nettikaupoissa? Aika monta. Olen melkein tilannut 90 euron t-paidan, koska siinä luki happy ja no, olenhan minä. Olin tosi lähellä tilata Zoe Karssenin paidan, joka oli sekin t-paidaksi aika hintava, koska siinä luki jotain sinne päin sopivaa (lue: ei törkeyksiä, eikä vihjailuja siitä, että olisin puuma/kuuma/muuvastaava). Päätin kuitenkin vähän surffailla vielä. Jospa jotain parempaa ja kohtuuhintaisempaa tulisi vastaan. Sitten tärppäsi. Minähän olen Madame K! Kookaïn paita löytyi Zalandon alepuolelta. Ah, Kookaï, siinäpä vasta ysärimuistojen merkki!Alepuolelta löytyi myös ihana paljetticollege, jollaisen perään olen haikaillut. Sitä tyydyin kuitenkin vain ihailemaan edelleen ja toteamaan, että jos moinen tulee livenä vastaan jossain, niin sitten se on kohtaloa ja ostan. Nyt jätin kuitenkin painamatta enteriä, koska......no koska päätin pistää töpinäksi ja laittaa laukun tilaukseen, jos meinasin saada sen käyttööni Huuma-seminaariin (johon voi muuten ostaa lippuja 2.1. saakka). Olisin varmaan voinut säästää muutamia kymmeniä euroja, jos olisin malttanut odottaa seuraavaa Nykin keikkaa, mutta koska siihen on vielä aikaa ja seminaari on ihan pian ja koska olen salaisesti ehkä itsekin parsonrusselinterrieri, piti tapahtua heti. Ei oo häpee olla nopee ja niin on Korsin Selma onnellisesti matkalla kohti minua. Toinen, edullisempi vaihtoehto, joka on sekin kiva, olisi ollut DKNY:n crossbody. Molempia oli muuten jäljellä vielä muutama kappale eilen. 

Translation: I bought myself a new bag. Oh, and a print tee, too!

Linkit mainoslinkkejä / the links are adlinks

6 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista, se on lempparini!

  Kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta heräsin kun mainitsit Nykin. Olen lähdössä sinne helmikuun lopulla ja olen miettinyt aika paljon matkabudjettia. Lento- ja asumiskustannukset ovat tietysti jo selvillä, mutta noin muuten minulla ei ole hajuakaan mitä siellä mikäkin maksaa tai millainen hintataso on Suomeen verrattuna. Olisikohan mahdollista saada jotain selvitystä omista kokemuksistasi vaikka jonkin tulevan NYC-aiheisen postauksen yhteydessä, asiantuntija kun olet? :) Tietysti, jos olet aiheesta jo joskus aikaisemmin kirjoittanut, luen sen mielelläni. En vain nopealla hakemisella löytänyt. Menemme myös Dallasiin, joten jos olet joskus käynyt, otan mielelläni vinkkejä vastaan siitäkin (kaikilta osa-alueilta, ei vain rahasta...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoistasi!

   Nykin hinnat ovat korkeammat kuin muualla USAssa, state tax on muistaakseni (korjatkaa, jos olen väärässä) isompi ja ravintolahinnat melkein Suomen luokkaa. Eli Nykki ei ole mikään edullisin paikka. Ostoksia voi toki tehdä halvallakin, mutta kaikki muu on sitten ihan normihintaista. Dallasissa en ole koskaan käynyt. :)

   Ihanaa matkaa teille!

   Poista
 2. Varsinaista verbaalista ilotulittelua :)
  Hyvää Uutta Vuotta Teille kaikille!

  R.

  VastaaPoista
 3. moikka Norppa, lainasin sunnuntaista tekstiäsi ja vähän lisäilin siihen omiani :-) Näin mennään yhdellä rintamalla hauvojen asiallla :-)
  Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2014!
  terkuin Riitta by http://www.nuppuhome.com/

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!