maanantai 20. tammikuuta 2014

Detail inspiration
Kuten eilen mainitsinkin, kävimme tämän armoitetun Pinterest-kuningattaren luona kuvaamassa viikonloppuna. Ihailen suunnattomasti Lauran silmää yksityiskohdille ja taitoa tehdä kauniita asetelmia tavaroista, joita itse en olisi osannut tulla ajatelleeksikaan sisustuselementteinä. Kaunis koti suorastaan kylpi auringonvalossa, kun saavuimme (anteeksi kliseinen ilmaus, mutta se nyt vain on tähän tilanteeseen paras). Mitä luksusta kaikkien pimeiden päivien jälkeen!


Ensin juotiin tietysti kahvit. 


Sitten kaivettiin kamerat esille. 


Sillä aikaa kun Roy opasti Lauraa kameran asetuksiin, objektiiveihin ja muihin olennaisuuksiin, minä bongailin asunnosta toinen toistaan viehättävämpiä näkymiä (ja toki kuuntelin samalla itsekin). Lämmintä puuta raikkaan valkoisen keskellä, yes please!


Välillä olin joutua itsekin kameran tielle. 


Great minds think alike - samppanjacooleri on paras kukkavaasi!Ihastelin tietysti myös Lauran uutta Gauharin muistitaulua


Kaikkialla, minne käänsin silmäni, bongasin jotain nättiä ja kuvaamisen arvoista. 
Kun pakkasin kameran kassiin kotiin lähteäkseni, minulla oli kaksi ajatusta mielessä. 1) Pakko päästä pian asumaan kerrostalokotiin. 2) Pakko päästä nykyisessä kodissa järjestelemään uusia asetelmia. 

Niistä sitten lisää huomenna! Kiitos inspiraatiosta, Laura!

Translation: I was lucky enough to get to visit this lovely lady. I was so inspired by the pretty details that I can't wait to create my own!

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, Lauralla on kyllä kaunis koti! Inspistä on kiva saada, mulla on aina nämä samat jutut joita pyörittelen ja olisi kiva joskus keksiä jotain uutta. Odotan siis innolla huomista;)
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Olisin voinut muuttaa sinne asumaan siltä istumalta! :)

   Poista
 2. Heippa!

  Onko tuo sun Selmasi musta vai tummansininen? Tää on aivan ihana blogi, hyvää mieltä tuottavat jutut ja kauniit kuvat. Kiitos! :)

  Rosepippuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissulivei! Se on ihan pikimusta. :)

   Kiitos kauniista sanoistasi! :)

   Poista
 3. Tuossa on opettelemista että kuvailisi vain "ilman kummempaa aihetta" sitä sun tätä kaunista. Omakin koti on täynnä kivoja pieniä ja suuriakin yksityiskohtia, paikkoja ja esineitä. Jotenkin vaan ei ole osannut ajatella pelkästään niitä kuvaavansa esim blogiin. Taidanpa ottaa uuden näkökulman siihen, ja yritän olla pitämättä nolona esitellä kaunista kotia....terveisin turhan vaatimaton... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa antaa mennä vain! :) Ihanat takit oli muuten sulla, lucky you! :)

   Poista
 4. Mulla on tuollainen New York -aiheinen juliste myös, mutta en ole vielä saanut kehystettyä sitä. Ihailin noita yksinkertaisia kehyksiä, mistähän ne mahtaa olla peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Laura kävi ihan kehystyttämässä sen jossain. Kysypäs täältä: homevialaura.com

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!