tiistai 14. tammikuuta 2014

For our new home


Emme ole myyneet vielä tätä kotia (emme ole itse asiassa edes vielä laittaneet sitä myyntiin), saati sitten hankkineet uutta, mutta ostoslistalla uuteen, tulevaan kaupunkikotiin on jo pari juttua. Bongasin ne ihanan Marjan blogista, nimittäin Sealoe-nettikaupan julisteet (ylläoleva screenshot on heidän sivuiltaan). 
Meillä ei ole yhtään tekstijulistetta, koska en ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt yhtään sellaista, jonka teksti olisi jotenkin juuri minulle ja meille sopiva. Vaan nytpä löysin. Varsinkin tuo alempi olisi parsonkodille mitä oivallisin. Etenkin, jos ihmisasukkailta löytyy hieman parsonmaisia luonteenpiirteitä...

No, kuten Huuma-seminaarissa opin (ja oikeastaan jo vähän tiesinkin), unelmat edellä! Jos julistevalinnat ovat jo tehtyinä, niin äkkiäkös ne muutkin muuttoon liittyvät asiat hoituvat.

Translation: I just love these prints from Sealoe!

Photos via Sealoe, too.

22 kommenttia:

 1. Hih, ei meilläkään ole, koska jotenkin ne on "imeliä" minun makuuni, mutta ärrieriperheeseen voisi kyllä kolahtaa tuo sama tekstitaulu meilläkin. Katselen juuri tässä, kun parson tyhjentää joululahjaksi saamaansa pehmolelua. Sen lelulaatikko on täynnä vähän laihanpuoleista pehmoötökkää, ja miten paljon yhden örkin sisältä tuleekaan tuota täytettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, naurattaa tuo lelulaatikko. :D Ja joo, toi on niiiiin terrieriperheen teksti!

   Poista
 2. Siis toi viimeisin sopisi meillekin aivan täydellisesti :D Lienee pakko laittaa tilaukseen... Itsekin olen etsinyt jotain tekstijulistetta pidemmän aikaa, mutta juuri samasta syystä jäänyt vielä uupumaan, että omasta mielestänikin sen tekstin pitää todella osua ja upota just sen kodin asukkaisiin.

  Ja peukut kaupunkikotiunelmalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on totta, että ne tekstit harvoin kolahtaa sanomaltaan. :)

   Kiitti!

   Poista
 3. Eli tuparit pääsiäisenä? ;)
  Tekstijulisteista on tosiaan vaikea löytää sellaisi, joissa koko teksti iskee täysillä ja on sellainen, jota haluaa tuijotella! Ehkä pitäisi asennoitua alunperinkin niin, että "tämä on ihan kiva, vaihdan kun kyllästyn". Eihän niitä tarvitse vuosia tuijottaa! Elämäntilanteet, kodit ja koko maailma muuttuu, miksi julistetta/taulua ostaessa aina tulee miettineeksi "mitä jos mä kyllästyn tähä kohta?". Mitä sitten, sit vaan kuva vaihtoon. Jotenkin jonkun seinälle ripustaminen vaan tuntuu kovin lopulliselta. Tämä on nyt tässä. Samalla tavalla mä jahkailen valokuvakollaasia (ihailen teidän!), kun en tiedä, missä olisi "täydellinen" paikka ja voisko niitä olla jopa parissa paikassa ja mitkä ihmeen kuvat siihen sitten valitsee.. Tollaset tauluhyllyt varmaan muuten tekee vaihtelun helpommaksi. Jo järjestystä vaihtamalla saattaa saada jotain kaivattua muutosta! En osaa ilmaista itseäni lyhyesti, mutta tässä pari ajatusta kun taas vaihteeksi koneelta eksyin lukemaan (hitsin iPhonekommentointi ei mulla toimi).. Aurinkoista viikon jatkoa!
  -tintti
  ps. mun Huuma ei oo vielä tullut!!!! ÄÄäääää, tule jo!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hope so!

   Toi on kyllä ihan totta, joku juliste nyt on niin helppo vaihtaa. :)

   Huuma on mun saaman tiedon mukaan tullut aika monelle tyypille tänään. :)

   Poista
 4. Onpa kivat. En itse hirveästi pidä tekstijulistekliseistä, mutta nuo toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mä pidän ajatuksesta, mutta tekstit harvoin iskee. :)

   Poista
 5. Mulla oli vähän sama että printit näytti kyllä hyviltä toisten kodeissa ja seinillä, mutta sitä itselle sopivaa sai ei heti meinannut löytyä. Kunnes tämä: http://society6.com/product/Eat-well-Travel-often_Print#1=45 oli sekä viestiltää että visuaaliselta ilmeeltään just oikea :) Ei turhan filosofinen eikä imelä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi sopisi kyllä mun elämään aika hyvin! :D

   Poista
 6. No just niin, unelmat edellä! Koti ja varsinkin uusi sellainen on aika pitkältä mielikuvia, joten miksi ei vois aloittaa jostain sinänsä pikkujutusta sitä työstämään... :) Onnea uuden kodin hankintaan! Amelie

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava toi toka teksti! TIsit juuri luoda uuden pakko saada-hitin ;)

  VastaaPoista
 8. Eiks vaan että tärkeimmät asiat ekana;) on muuten tyylikkäitä nuo!

  VastaaPoista
 9. Mahtavia printtejä, pitääpä mennä tutustumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ihmeessä, siellä oli vaikka mitä kivoja. :)

   Poista
 10. Joo, toi toka juliste on munkin mielestä aivan mahtava! Sopis myös meille, tai ainakin tämän kodin naispuoliselle henkilölle... Ja tuo unelmat edellä -periaate on ihan just hyvä, monestihan ne isotkin asiat lähtee ihan pienestä mielikuvasta tai ajatuksesta, haaveesta. Tuo pitäis muistaa myös silloin kun arki tökkii tikulla silmään, silloin unelmat helpottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai alkaa täältä löytyä muitakin, jotka ei oo yhtään "keep calm". :D

   Poista
 11. Mä en oo yhtään tekstijuliste tai seinätarratyyppi! Mutta tuon Hessun ideatekstin haluan kännykän suojakuoreen!

  Huuman humahduksessa elämääni miettiessä olen kypsynyt kaupunkikoti-tulokseen. Täällä keskustassa on niin helppo asua ja tarvittaessa voi paeta mökille. Siksi en yhtään oo yllättynyt tuosta sun uuden kodin ideasta. Mutta onko se Turku vai Helsinki...?

  VastaaPoista
 12. Nyt mä alan asennoitua meidänkin uuden kodin haaveiluun ihan uudella taktiikalla, kiitos vinkistä :) Unelmat ensin, tietenkin.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!