maanantai 3. helmikuuta 2014

Home Alone

Olemme Laiviksen kanssa olleet kaksin kotona tämän viikonlopun. Olen viettänyt omaa aikaa, ollut epäsosiaalinen, ympäröinyt itseni kukilla, leikkinyt lainakameralla (kaikki kuvat kukkakuvaa lukuun ottamatta ovat sillä otettuja), lukenut, katsonut Gilmoreja, roikkunut koneella aivan liikaa ja lenkkeillyt. Yleensä mies nukkuu minua pidempään, joten normaalisti yritän pitää aamut hiljaisina. Nyt olen jauhanut aamuisin kahvipapuja kovaäänisellä myllyllä ja kuunnellut Bassoradiota. Olen myös polttanut tuoksukynttilää, joka ei varsinaisesti ole hänen mieleensä. Olen kahvitellut kotona ja kaupungilla. Olen jo tehnyt kaikki jutut, jotka olivat rästissä. (Tai no, kypsyysnäytettä en sentään kirjoittanut.) Tarvitsin siis lisää tekemistä. 

 Yhdellä lenkeistä päätin aloittaa Pinterest-haasteen. Osittain tein sen uusien kuvausideoiden toivossa, mutta suurimmaksi osaksi keksin tämän siitä syystä, että se olisi hauskaa ja koska minulla on nyt tavallista enemmän aikaa. Perustin siis uuden Pinterest-kansion. Siinä itsessään nyt ei ole mitään uutta. Haasteeni liittyy siihen, että yritän helmikuun aikana ottaa samankaltaisia kuvia kuin kansiossani on, mutta omalla tyylilläni. Luvassa on siis sarja erinäisiä copycat-postauksia. 

Harkitsen myös sitä, että vastaisin jonkun postauksen kommentteihin ainostaan Pinterest-lainauksilla. Eräs kaverini nimittäin totesi, että voisin ilmeisesti käydä kokonaisia keskusteluja niiden avulla ja kieltämättä ajatus alkoi houkutella. Olkoon tämä siis myös Pinterest-kuukausi. 

Translation: I want to try something fun. So I'm starting a series of copycat posts based on inspiring images from Pinterest. 

10 kommenttia:

 1. Hei ethän sä oo yksin kun sulla on tuo Laivakoira nurkissa pyörimässä. :)

  Mut hauska ajatus tuo Pinterest-lainauksilla vastaus, jään mielenkiinnolla odottamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan totta. Oltiin tyttöporukalla. :)

   Poista
 2. Oi, ihana postaus (jälleen)!! Tuli huima, pökerryttävä sisustusinspraatio. Tarvitsen kipeästi tulppaaneja ja kynttilöitä!! Ou nouuu!! Onneks on sentään noi karvakorvat jo olemassa, koska muuten kävisin ehkä nappaamassa alakerran naapurin terrierin tänne :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Mia! :) Anna mennä vain, nehän on aika helposti toteutettavia juttuja. :) Sinne kans!

   Poista
 3. Tuollainen viikonloppu tekee terää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teki kyllä. Vähän univelkoja on vielä jäljellä. :)

   Poista
 4. Hei!
  Upeita kuvia jälleen. Kauniita tavaroita ja huonekaluja.Paras blogi.Blogistasi olen saanut monet inpiraatiot niin sisustukseen kuin vaatteidenkin osalta. New York postaukset aivan ihania. Oletko ikään kokeillut olohuoneessa laittaa isompaa sohvaa tummalle takaseinälle ja pienempää sohvaa isomman sohvan tilalle? Minusta se voisi sopia niinkin, toisi olohuoneeseen leveyttä.
  T.Minna Pohjanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Minna, tosi mukavaa kuulla. :) Olen kokeillut. Mallaan huonekalut uusiksi kerran parissa vuodessa vain todetakseni, että sillä lailla ne sopii parhaiten, kun ne alun perin olikin. :D Munkin ajatuksissa sohva olisi ihana just tuolla seinällä, mutta jostain syystä se ei vain jotenkin toimi oikeasti.

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!