lauantai 22. maaliskuuta 2014

Casual Friday


Peura Ajovaloissa Productions esittää teille palasia perjantain asusta. Mukanani kulkivat vielä mustat ballerinat sisätiloissa käytettäviksi. 


Hiukset ovat päässeet venähtämään vähän ylipitkiksi, enkä oikein ole saanut päätettyä, mitä niille tekisin. Perinteisesti olen tässä pituusvaiheessa pätkäissyt niitä aina reippaasti, sellaiseen long bob -malliin ja katunut kahden viikon päästä syvästi. Tällä kertaa en ajatellut tehdä mitään hätiköityä. Niinpä kuontalo saa useimmiten olla sotkunutturalla.


Kuten joku edellisen postauksen kommenttiboksissa sanoikin, monessa suomalaisessa toimistossa pukeutuminen on tosi rentoa. Omani ei tee poikkeusta, joten vähän kulutetut farkut eivät liene mikään faux pas. 


Tässä asussa ei ole mitään sellaista, mitä täällä ei olisi nähty miljoona kertaa ennenkin. Toisin sanoen viikon viimeisenä päivänä mielikuvitus loppui aivan täysin ja päädyin helppoon ja varmaan. Pahin jännitys on nyt taittunut ja kevätkin tehnyt comebackin, joten ehkä ensi viikolla pääsen pukeutumaan sellaisiin asuihin kuin olin alun perin ajatellut verhoutuvani. 

Aurinkoista viikonloppua!

Translation: This was what I wore on Friday.

17 kommenttia:

 1. Hieman on totinen ilme ;) ts. Vetää hieman vakavaksi hih! Mutta vihdoin asukuvaakin, olen koko viikon puolestasi jännittänyt miten sujuu ja tuleeko näitä postauksia ollenkaan... Sotkunuttura on kiva mutta oletko ajatellut repaista ihan totaalisesti, jotain uutta trendikästä jolla saat aikaan Wau huutoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vähän... :D

   Ja vastauksena kysymykseesi, en. :D Repäisy ei ole mun juttuni, ei sitten ollenkaan. Eikä trendikkyyskään. Mulle tarpeeksi raflaavaa on jakauksen paikan vaihtaminen. :D

   Poista
 2. Hehe, sun tektite on aina parhautta :D Ihana rento lookki, meilläkin saa toimistolla kyllä olla farkuissa, vaikka "tärkeinä" päivinä vedänkin päälle parempaa. Kivaa vaihtelua tällainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, nyt tuli kyllä itse inspiroiduttua kuvasta. :D

   Poista
 3. Usein ne helpot ja varmat asut ovatkin niitä parhaita, kun ei tarvitse niin miettiä. Mulla on onneksi sellainen työ, että oikeastaan mitkä tahansa siistit ja suht huolitellut vaatteet legginseistä ja tunikasta jakkupukuun ovat ok. Joskus laaja valinnanmahdollisuus kyllä aiheuttaa sen "mulla ei oo mitään päällepantavaa" -ilmiön, ja silloin toivon että olis vähän tiukempi pukukoodi tai sitten virka-asu, niin pääsis helpommalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä. Mutta olin ajatellut turvautuvani niihin vasta sitten joskus... :D

   Poista
 4. Peura ajovaloissa, hih. Ihana sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö se tule ekana mieleen tuosta kuvasta. :D

   Poista
 5. Olen etsinyt pitkään samantyylistä kelloa mitä sinulla on kuvissa ranteessa, oletko mistä sen hankkinut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut Triwan kellon heidän omasta nettikaupastaan. :)

   Poista
 6. Hiusten kanssa sama kuvio... nyt menossa juuri leikatut "ylikasvaneet long bob -vaihe...kampaajan mukaan muotia tänä kesänä(kin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Sähän oot sitten ihan aallonharjalla. :D

   Poista
  2. Ja niin piti vielä sanoa, että katumusvaihe jo käynnissä....

   Poista
 7. Minkä merkkiset kauniit kenkäsi ovat? Kiitos ihanasta blogistasi! :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!