keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Henri Lloyd -fanit, huomio!Terveiset remonttijärjestelykaaoksen alta! Koska tässä yritetään nyt ostamisen sijaan pyrkiä täysin päinvastaiseen eli kamasta eroon, niin itse passaan Hullarit ihan kokonaan. Harmi sinänsä, tänä vuonna valikoima oli minusta erityisen hyvä sekä sisustuksen että muodin osalta. 

Niille kaltaisilleni raitamekkofaneille, joilla taas sattuu olemaan kaapissa tilaa, vinkkaan, että huomenna torstaina myyntiin tulee superrrrrrraikas Henri Lloydin raitamekko. Sen hinta on 74,90 ja pääset katsomaan tästä.


No niin, raivaaminen jatkuu. Hammasta purren, unelmat kirkkaana mielessä pitäen... 

5 kommenttia:

 1. Raitaa totisesti on tänä keväänä tarjolla! Mitkä tuotteet susta on kivoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli aika monta kivaa juttua sisustuspuolella, mutta olen liian laiska muistelemaan, mitkä... :D Ainakin se Hay-pöytä taisi olla? Ja jotain kiinnostavia valaisimia muistaakseni.

   Poista
 2. Hei!
  Niille tiedoksi, jotka eivät hullareille ehtineet mekkoa saalistamaan, ette menettäneet mitään! Mekko oli ihan toista kuin Lloydin mekot yleensä, kumman ohut ja lörppä. Kokoja oli vielä klo 18.n aikaan hyvin tarjolla, jos jotakuta kuitenkin kiinnostaa.
  t. Tiina, Henri Lloyd mekkofani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä, ei yhtään eikä ollenkaan hl.n normi tasoa. Hinta ja laatu ei kyllä nyt tässä tuotteessa kohdanneet...
   t. Nina, myöskin Henri Lloydin mekkofani

   Poista
  2. No voi pöh, olipas harmi juttu. :/

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!