perjantai 4. huhtikuuta 2014

Weekend wearRennot farkut, lippis ja aurinkolasit. Vähän alistuneesti vielä kaulahuivikin. Mutta toisaalta trenssi. Sellaista se tasapainoilu vuodenaikojen välillä on. 

Viikonloppuasu viikon takaa oli juuri omiaan Kuja Bar&Bistron brunssille, jota kävimme kokeilemassa viime viikonloppuna. Hinta-laatusuhde oli minusta hyvä, 17 eurolla sai syödä oikein kunnolla. Suosittelen, siis. Eniten tykkäsin peruna-kukkakaalisalaatista, kaalisalaatista ja browniesta. Hauska kuriositeetti oli, että vohvelit sai paistaa itse. Pöydät ovat suomalaiseen makuun aika lähellä toisiaan, mutta jos tiivis tunnelma ei haittaa, niin kannattaa hurauttaa Hakaniemeen. 


Farkut/jeans: Lee
Trenssi / trench coat: Zara
Lippis/cap: H&M
Kaulahuivi/scarf: Barbour
Tennarit/sneakers: New Balance
Aurinkolasit/sunglasses: MICHAEL Michael Kors
Laukku/bag: Marc by Marc Jacobs

Tämä viikonloppu sujunee ihan vain verkkareissa ja rönttövaatteissa yläkertaa tyhjentäessä. Nyt nimittäin näyttää siltä, että meillä alkaa ensi viikolla yksi remonttiproggis, jonka jälkeen otetaan toivottavasti erinäisiä askeleita kohti asumishaaveiden toteuttamista. Huijee! Voin muuten sanoa yhden asian. Kunhan vihdoin ollaan siinä pisteessä, että pääsen fundeeraamaan sisustusratkaisuja, niin ehkä sekoan innosta. It's been too long! 

Ja ai niin, venekin pitäisi huoltaa ja saada veteen. Aika paljon kaikkea siis. Älkää ihmetelkö, jos olen nyt vähän hiljaisempi välillä. 

Kivaa viikonloppua, kaverit!

Translation: Friday, yay!

3 kommenttia:

  1. Huisin hyviä syitä olla hiljaisempi! :) Mukavaa weekendiä! :) Heli

    VastaaPoista
  2. Täydellinen viikonloppuasu! Taidanpa poimia samat lenkkarit mukaan reilun viikon päästä koittavalta Nykin reissulta. Katsoin, että tänne verrattuna hintaero oli aika suuri. Laukkukin ehkä vähän himottais. Kujan brunssi pitää ehdottomasti kokeilla. Eilen testasin Salutorgetin Afternoon Tea:n, siinäpä olikin vasta hauska konsepti. Rentouttavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!