perjantai 16. toukokuuta 2014

A Friday thing


Törmäsin missäs muualla kuin Pinterestissä hauskoihin printtipaitoihin. Yleensä en oikein osaa samaistua tekstipaitoihin ja saan niistä liikaa niitä negatiivisia ysäriviboja (sellaisiakin on). Nyt löysin kerralla oikein koko joukon paitoja, joiden tekstit olisivat ihan täydellisiä. Nauratti. 

Minulla ei ole mitään käsitystä, voiko tuosta nettikaupasta tilata Suomeen, en jaksanut alkaa kokeilla. Kertokaa joku, jos tiedätte. Arvostin kyllä riittävää määrää harmaata valikoimassa. Ovat selvästi ymmärtäneet, mistä narusta vetää. Koska jos yhdistetään harmaa t-paita, pizza, kahvi, purjehdus, jäätelö ja Justin Timberlake, ollaan selvästi oikeilla jäljillä. Miehelle löytyi myös täydellinen paita. Translation: I found the coolest retailer. I just love these print tees!


6 kommenttia:

 1. Kiitos päivän piristyksestä! =D Kelpais mullekin (no toi JT ei ehkä ole ihan mua mutta noi muut <3), ja tietty siipalle toi alin olis ihan kesän ykköspaita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä! Nää oli niin hyvät naurut, että oli pakko jakaa. :)

   Poista
 2. Täydellinen tuo miesten paita :)

  Mama L

  VastaaPoista
 3. Oli pakko tarkistaa tuo toimitus ja kyllähän me Suomeenkin saadaan näitä tilattua. Tiedä sitten onko positiivinen juttu vai ei, kun kaapista löytyy jo ennestään se 20 harmaata t-paitaa :D

  Toimituskulut ovat 16 dollaria (n. 12€) mikä ainakin omassa nettishoppailussani kategorioidaan melko tyyriiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika suolaista, mutta houkuttelisi silti... No, nyt ensin olen tiukkana uuden vaatepolitiikkani kanssa ja mietin ainakin kaksi viikkoa. :D

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!