lauantai 31. toukokuuta 2014

Almost there!


Olen ehkä maininnut jossain sivulauseissa, että elämme remontin keskellä. Meille on siis tekeillään massiivinen energiatehokkuusremontti, jonka myötä saamme tänne lämmön talteenottavan ilmastoinnin ja koko yläkerta on mennyt samalla uusiksi koolauksia ja eristyksiä myöten. Kattoikkunat napattiin pois, koska ne eivät vain toimi Suomessa, suurten lumimäärien kanssa. Seinässä olevaa ikkunaa taas laajennettiin. Remppaa on kestänyt nyt pian pari kuukautta ja nyt ollaan siinä ihanassa vaiheessa, että seinät on maalattu ja lattia laitettu paikalleen. Pääsen toivottavasti näyttämään teille kuvia valmiista lopputuloksesta ensi viikon loppupuolella. Nyt näyttää vielä tältä. Valitsin seiniin yhden kaikkien aikojen suosikkiväreistäni, Vihervaaran harmaan. Näin sen aikanaan ensimmäistä kertaa Hämeenlinan asuntomessuilla Kannustalon kohteessa, joka oli Helena Karihtalan suunnittelema ja rakastuin ikihyviksi. Jos joku kiinnostui, niin varsinainen värikoodi on Teknos S2005-Y20R.

Suojapahvien alla odottelee valkoinen laminaattilattia. Laminaatit ovat nykyään niin hyviä ja laadukkaita, että koiraperheessä valinta tuntui melkein itsestäänselvältä. 


Yläkerrasta tulee niin ihana ja upea, että aloimme jo arpoa, haluammeko sittenkään muuttaa tästä mihinkään. Tähän saakka yläkerta on palvellut telkkari- ja pleikkarihuoneena, joka on ollut lähinnä miehen käytössä. Yhdessä olemme katselleet leffoja, mutta muuten huone on ollut meko vähällä käytöllä. Nyt, kun se on ihan viimeisen päälle ihana, aloin miettiä, että voisihan sitä käyttää muuhunkin. 

Yläkerrasta saisi esimerkiksi todella tunnelmallisen makuuhuoneen. Tai sitten siitä saisi kaikkien aikojen eeppisimmän ja suurimman vaatehuoneen. Mikä unelma! Tai se voisi olla työtila, vierashuone, mitä vain. Yhtä kaikki, mahtavaa kun aletaan olla jo tässä vaiheessa! 


Translation: We've had some renovation going on. 

4 kommenttia:

 1. Hei, näyttää todella ihanalta jo nyt. Mä tekisin tuonne master bedroomin ihan ehdottomasti! Varsinkin jos tila on iso, kuten se vaikuttaa olevan, jää siihen tilaa vielä jollekin ihanalle pukeutumistilalle peileineen jne.. Mulla kävi mielessä jo aiemmin, että maltatteko muuttaa, jos remontin lopputulos onkin aivan extraihana? Amelie x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se. :) Samaa mäkin olen pyöritellyt, mutta meidän sänky on niin iso, että en tiedä, saisiko sitä millään tuonne...

   Ja joo, katsotaan nyt, miten tässä vielä käy. :D

   Poista
 2. Olen käsittänyt, että makkarinne on ylhäällä? Siis, että ylhäällä on kaksi huonetta ja alhaalla keittiö ja mh. Olenko käsittänyt väärin? No seuraavaksi sitten remppaatte varmaan alakerran... :-). Muutokset yleensä saa aikaan lisämuutoksia :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylhäällä on tosiaan vain tuo yksi suuri huone, joka on ollut telkkarihuoneena. Makkari on alakerrassa kaiken muun kanssa. :)

   Ja joo, lisämuutoskuume on kyllä aika voimakas tällä hetkellä! :D

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!