perjantai 30. toukokuuta 2014

Hopes and dreams for the weekend


Olisi kiva, jos kesä tulisi takaisin ja voisi lähteä retkelle. Olisi kiva, jos kesä tulisi takaisin ja voisi pukeutua muuhun kuin merinovillaiseen kalsariasuun ja useisiin kerroksiin sen päällä. 


Olisi kiva, jos kesä tulisi takaisin ja olisi vaikka spinnutuulia. Tai ihan mitä vain lämpimiä tuulia. Tai no, ei ole pakko edes tulla, kyllä koneellakin toki pääsee. Mutta jospa olisi vain lämmintä, kesäistä, eikä sataisi? Siinäpä onnen ainekset tulevalle viikonlopulle. 

Onni potkaisee myös yllättäen Henri Lloydin purjehduspäivän suhteen vielä Annaa tällä kommentilla: 


Yksi aiemmista voittajista nimittäin joutui valitettavasti perumaan osallistumisensa, joten Anna, otathan pikaisesti yhteyttä sivupalkin sähköpostiosoitteeseen. 

Koska viikonloppuun kuuluvat olennaisesti myös kukat, niin muistutan, että toukokuun loppuun saakka eli vielä tänään ja huomenna lukijani saavat kukkakauppa Cawellista, Töölöstä 15% alennuksen, kun mainitsevat kassalla olevansa lukijoitani. Jos perjantaipuska tai valmistujaiskukat ovat siis vielä hankkimatta ja liikut tuolla suunnalla, niin piipahda käymään. Omasta kimpustani mainittakoon, että se kesti kauniina huikeat kaksi ja puoli viikkoa!Translation: Summer, please come back!

10 kommenttia:

 1. Yöretkihaaveissa elellään täälläkin. Vähän saisi tosiaan olla lämpöisempää, jospa lauantaina pääsisi karkamaan lakkiaisjuhlintojen jälkeen merelle? Muutimme retkikamat veneeseen tällä viikolla ja sen myötä iski kauhea pesimisvietti: veneellä pitäisi olla koko ajan - edes kotisatamassa värjöttelemässä. Tässä on enää kaksi viikonloppua ennen kuin ranne leikataan seuraavan kerran - lämpöä ja tuulta siis kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika viileältä tuntuu vielä, mutta jospa se tästä? Peukut pystyssä! :)

   Poista
 2. Voi eiiiii! Kun ei arpaonni osunut ekalla kerralla, ehdin jo buukata illaksi töitä :(( laitan sulle vielä viestiä, voi harmin harmi!

  VastaaPoista
 3. Olisi todella kiva, jos kesä tulisi takaisin! En ole edelleenkään oppinut tykätä purjehtimisesta kylmällä kelillä... Nyt en tiedä pitaisiko olla tyytyvainen tai surullinen siitä, että tänä viikonloppuna en pääse merelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin täytyy sanoa, että sateen kestän kyllä, mutta kylmyys on jotain niin kamalaa. :(

   Poista
 4. Toivotaan lämpöisempiä ilmoja, ettei ainakaan sataisi! Oli ihan kauheaa, että ensin oli helle, sitten jäätävän kylmä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, ihan kauhea pudotus viime viikonlopusta!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia jälleen! Voinko tiedustella, että mistä olet löytänyt tuollaisen ihana tuikkujutun? :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!