sunnuntai 11. toukokuuta 2014

ViikkokatsausViikko alkoi ei ihan niin tavallisissa merkeissä. Olin nimittäin ystäväni avecina katsomassa Hyvien ja huonojen uutisten nauhoitusta. Se kuvattiin Maikkarilla, vaikka onkin Nelosen ohjelma. En ole koskaan ollut telkkariohjelman kuvauksissa, joten tämä oli tosi mainio kokemus. Kaikki ohjelman panelistit ja tämänkertainen vieras olivat ihan hulvattomia. 


Aurinkoiset aamut näyttivät niin lämpimiltä, mutta eivät tosiaankaan olleet sitä. Eräänä aamuna mies lähti samaan aikaan bussilla kaupungille, en sentään pyytänyt ketään ventovierasta nappaamaan itsestäni kuvaa. Aloin toteuttaa "pukeudu vain lempivaatteisiin" -teemaa ja viikon pari ekaa päivää menivätkin raitahameessa ja trenssissä. Sukkiksista ei vieläkään ole päässyt eroon. Hrrr.


Sitten oli vuorossa Larochen chablis-tilaisuus, jo toinen iltameno putkeen ja sellainen, että ei ihan joka päivä tule kutsuja moisiin. 


Aina Laiviskaan ei jaksa poseerata. Älä laihduta -päivän teemaselfie ei selvästikään ollut haukulle riittävän kiinnostava aihe. 


Yhtenä aamuna panostin hiusten laittamiseen useamman minuutin ja väkersin nutturan. Eikä siinä vielä kaikki, vaan kieputtelin vielä äidin vanhan Diorinkin hiusten ympärille. Tuli heti vähän fiinimpi olo. Selvästi moista pitäisi harrastaa useamminkin. 


Uudessa Annassa oli kiva juttu naispurjehtijoista. Suosittelen sitä kaikille, joita aihe vähääkään kiinnostaa. Cawellista saadut kukat olivat eeppisen pitkäikäiset ja kestivät hyvinä yli kaksi viikkoa.


Viikko vierähti nopeasti. Perjantaina kävin tekemässä hieman ostoksia äitienpäivää silmällä pitäen ja nappasin samalla ne pakolliset sushit mukaani. Satoi kaatamalla ja jännitin koko matkan kotiin, että leviävätkö kostuneet paperikassit ennen kuin pääsen perille. Hyvin kävi. 


Illan kaava oli juuri sellainen kuin eilen kuvailinkin. Noutoruoka, lueskelu, Mad Men. 


Tämän vuoden Roska-Roope-merkki saapui. 30 euroa on kyllä todella vähän, kun ottaa huomioon, miten valtavan hyvin jätehuolto on saaristossa järjestetty ja miten siistejä PSS:n vessat aina ovat. Toivottavasti kaikki vesillä liikkuvat lukijani ovat Pidä Saaristo Siistinä RY:n jäseniä. Huomenna muuten alkaa Siisti Biitsi -kampanja, josta kirjoitin aiemmin. 


Viikonlopun aamiaisella kokeilin jotain uutta, nimittäin minttua. Se sopi ihanan raikkaasti mustikoiden, banaanin, pähkinöiden ja turkkilaisen jugurtin kaveriksi. 


Sporttisaldo jäi köyhäksi, vain kahteen lenkkiin. Ei jotenkin huvittanut, eikä myöskään kulkenut. Liekö vielä siitepölyn vaikutuksia, mutta jotenkin juoksu on tuntunut tosi tukkoiselta ja siltä, että hengästyn ihan liian helposti. No, tehty lenkki on tehty lenkki ja parempi kuin ei mitään. 


Eilen vietimme tyttökavereideni kanssa yhteistä iltaa. Söimme ensin Lungissa ja jäimme sitten istuskelemaan talon skumpan ympärille. Oli ihan mahtavan hauska ilta, joka päättyi Euroviisujen katseluun. En voi uskoa, että olen viettänyt iltaani näin, en ole nimittäin mikään varsinainen viisufani. No, nytpähän ainakin tiedän, mistä puhutaan ja löysin myös aivan mahtavan Twitter-tilin seurattavaksi. Ja tuolla porukalla nyt on hauskaa, vaikka tekemisenä olisi perunoiden kuoriminen. 


Tänään oli vuorossa äitienpäivälounas vanhempieni luona. Täytyypä laittaa muistiin, että paitavalinta oli erityisen epäonnistunut. Jos sattuu olemaan kova sottaamaan ja ruokana on mitään tomaattista, kuten melanzane alla parmiggianaa, niin tuollaiset lärpäkkeet ja valkoinen väri eivät ainakaan edesauta siistinä pysymistä. Housut vaihdoin viime hetkellä toisiin. Ostin tuollaiset satiiniset verkkarihousun tapaiset joku aika sitten ja pidän niistä todella paljon, mutta niiden yhdistäminen ennen sandaalikauden alkua on osoittautunut melko hankalaksi. Vaatteiden yhdistelystä puheen ollen, seuraavaksi on sitten vuorossa jo klassikoksi muodostunut "mitä mä laitan töihin päälle huomenna" -show. 

Viikko meni jotenkin tosi hurjaa vauhtia, viikonlopusta puhumattakaan. Ensi viikolle ei ole ihan yhtä paljon iltamenoja tiedossa. Jospa saisin silloin vähän asujakin kuvailtua ja vaatekaappiprojektiani edistettyä. Toivottavasti kaikilla äideillä on ollut ihana äitienpäivä!

Translation: Happy Mother's Day to all the mothers reading this! 

P.S. Jos joku potee vieroitusoireita Nykki-postauksista, niin kannattaa vilkaista Kuvakulmien puolelle. 

1 kommentti:

  1. Helou, sellasta vaan, että veneilykausi on korkattu!! Käytiin Gula Villanissa äitienpäivää juhlistamassa ja ihanaa oli, vaikka asuna olikin toppapuku 😊 .

    Miten kaikilla muilla huivi hiuksissa on tyylikästä, mutta mä olen sitä pyykkimuija-osastoa???

    Kivaa alkavaa viikkoa!!

    VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!