lauantai 28. kesäkuuta 2014

I can't wait


Edellisessä työpaikassani vaihtui muutamia vuosia sitten logo. Myös koko muu ulkoasu työvaatteita myöten meni uusiksi. Muista silloin sen fiiliksen, kuinka alkuoutouden jälkeen se vanha ilme näytti yhtäkkiä todella vanhalta. Vähän sama on nyt käynyt kodin kanssa. Kun on visualisoinut päässään uuden ilmeen, ei todellakaan jaksaisi katsella sitä vanhaa enää yhtään. En malta odottaa, että saamme uuden, raikkaan lattian, tuoreet maalit seiniin ja vähän uusia kalusteitakin. Sisustuksemme on nimittäin ollut tällainen todella monia vuosia. Kivaa saada vähän uutta. 


Sain miniannoksen uutta eilen, kun petasin sänkyyn Beach Housen kesälahjaksi lähettämät lakanat. Ennen en voinut sietää valkoisia lakanoita. Niistä tuli hotelli mieleen ja halusin kotini muistuttavan kaikkea muuta kuin hotellia. En edelleenkään tavoittele hotellimaisuutta, mutta nyt valkoinen näyttää oikeastaan vain raikkaalta. Ainakin ennen kuin eräs kuratassu on käynyt omin lupinensa pyörimässä sängyssä. Miehelleni taas lupasin, että yritän funtsata erityisesti makuuhuoneeseen sellaisia ratkaisuja, jotka eivät keräisi ihan kauheasti pölyä. Niinpä kangasvarjostimelliset valaisimet muuttavat muualle ja hommasin tilalle metalliset. Ja niin kivat kuin nuo vanhat laatikot mielestäni ovatkin yöpöytinä, myös ne saavat jotain muuta käyttöä. Ne ovat nimittäin varsinaisia superpölyyntyjiä. Olen myös ehkä vähän kyllästynyt vanhaan sängynpäätyyn ja sitten vielä... Varsinainen ketjureaktio tästä taitaa tulla. 
Muistinko jo sanoa, etten malta odottaa? 

Translation: I want to renovate our home and I can not wait. 

10 kommenttia:

 1. En malta nyt minäkään! ;) Innolla odotan!

  VastaaPoista
 2. Valkoisessa Harmajassa on kiva Diy sängynpääty. Googlaas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo mä muistinkin tuon jostain vuosien takaa! Se on tosiaankin kiva. :)

   Poista
 3. Näyttää ihan kivalta tuo vanhakin sisustus noilla Beach Housen lakanoilla. Mäkin haluuuuuunnn !:)

  VastaaPoista
 4. Olen vähän kateellinen, nyt haluan itsekin sisustaa kämppä uusiksi. Mutta jos haluat päästä sängynpäädystä ja yöpöydistä eroon niin ostaisin mielellään ne sinulta pois :)
  -Jessica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöpöydät pidetään muussa käytössä, mutta sängynpäädyn suhteen laitan toiveen muistiin. :)

   Poista
 5. Mä heivaisin sängynpäädyn. Se on liian maalaisromanttinen. En tykkää ja muutenkin se rikkoo sisustustasi. Mihin yläkerran sohva joutui? Ainoa ns. maalaisromanttinen mistä tykkään on suomalainen talonpoikaisantiikki (puusohvat yms.) muu on jotenkin teennäistä. Tosin joku raffi maali voisi kyllä pelastaa tuon sängynpäädyn... Tai sitten ei. Ihan peittävä ja kiiltävä valkoinen maali...?

  VastaaPoista
 6. Olipas mielenkiintoinen tuo liikunta-analyysi. Itse olen päivätöissä ja kypsä firmaan, enkä kauheesti jaksa liikkua. Ihan pakolliset. Olen ajatellut että tämä 9 to 5 vie kyllä naisesta mehut. Iltaan pitää mahduttaa niin paljon asioita. Toisaalta jos tekisi 3-vuorotyötä, olisin varmaan vielä enemmän kaput. Tuo vertaus korkeapaikan leiriin oli mielenkiintoinen, en ole ennen kuullutkaan! Terv ingrid

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!