perjantai 13. kesäkuuta 2014

Suburban lifeKun teimme päätöksen jäädä tähän asumaan, päätin oitis ostaa pallovalot. Sellaiset tietynlaiset, joita oli tehnyt mieli pitkään, mutta joita en ollut viitsinyt hankkia, kuten en mitään muutakaan sisustuskamaa. Ostin valot tänään Granitista, asensin ne paikalleen ja totesin, että kymmenestä valosta kuusi ei pala. Olin jo kiikuttamassa valoja takaisin ja nakkaamassa koko ajatusta chuck it in the fuck it bucketiin. Mies tutki valoja ja totesi, etten vain ollut vääntänyt niitä kunnolla kiinni. Vinkki siis muille ylikärsimättömille samaisten valojen hankkineille: vaikka tuntuisi siltä, että valot on kierretty pohjaan saakka, niin eivät ne ole. 
Piha edustaa tällä hetkellä vähän sellaista äärimmilleen vietyä rappioromantiikkaa, toisin sanoen kalusteet alkavat vedellä viimeisiään. Niihin(kin) pitäisi siis ehkä paneutua vähän tässä kesän aikana. 


Laattojen välistä tunkee vihreää, mutta toisaalta sieltä tunkeva vihreä on rucolaa, jota kasvatin pari vuotta sitten kasvimaassa. Kylläpä se leviää! Että ehkä sitä ei kannatakaan riuhtoa juurineen pois vaan napsaista parhaat palat salaattiin?


Ehkä sillä puunaamisellakaan ei ole niin kiire. Kyllähän tuossa kahvit juo. Ja viinit iltaiseen aikaan. Toinen älytön vinkki: Muutama vuosi sitten mies kokeili, mitä tapahtuu, kun puhaltaa Soda Streamerilla kuplia halpaan roseviiniin. Kelpo kesäjuomaahaan siitä tuli helteiseen yöhön. Sellaisia perjantaifiiliksiä täällä. Pallovalot paikallaan ja jädet nautittu. Näin on hyvä 

Translation: TGIF

11 kommenttia:

 1. Ihana hyvän mielen postaus. Olen haaveillut samoista valoista pihaan (kiitos näkemäni kuvan Pinterestissä). Valot ovat varmasti aivan ihanat pimenevissä illoissa! Katsoitko ovatko ne tarkoitettu ulkokäyttöön? Itse olen lähiaikoina pitkän modernin kauden jälkeen palaamassa tuohon rappioromantiikka kauteen, joten kuvat miellyttävät kovasti silmääni. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne ovat kyllä ulos sopivat. :) Mä kaipaan jotain vähän vähemmän rappiota. :D

   Sinne kans!

   Poista
 2. Miksi päädyitte hautaamaan Töölön asuntohaaveen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin jo noissa aiemmissa asiaa koskevissa postauksissa kirjoittelin, yläkerrasta tuli meidän mielestä niin ihana, että päätettiin sittenkin jäädä tähän ja remontoida loputkin. :D

   Poista
 3. Kivalta näyttää! Kyllä se on mukava, kun saa uutta pintaa ja paikat nätiksi. Meillä hieman samoja ajatuksia, että pitäis joko löytää uusi asunto tai alkaa remontoida nykyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanaa ja inspiroivaa, oon ihan sisustushuumassa. :D Ja joo, tässäkin tuli tosiaan just tuo tilanne, että joko lähdetään tai sitten vedetään kaikki uusiksi.

   Poista
 4. Tykkään niin noista valoista! Itse hommasin vastaavat pari vuotta sitten Clasulta, mutta niissä oli vain valkoiset muovikuoret. Valo ei tule niin kivasti esiin, kuin noissa. Muuten, meillä on täällä ihmisillä "jouluvaloja" asennettu taas kesäksi. Eli niitä käytetään ulkona kesäiltojen valoina kyllä paljon enemmän, kuin Suomessa. Ihan sellaisia "pikkuvaloja" jos tiedät mitä tarkoitan. Niitä mitä joulun aikaan Suomessa kaikilla puskissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän ne Clasunkin valot, nekin on kivat. :) Ja joo, mäkin olen nähnyt noita "fairy lights" ja mietin, että voishan niitäkin tosiaan laittaa.

   Poista
 5. Meinaatteko uusia keittiön vai mitä? Säilytätkö olkkarin tehosteseinän? Muuttuuko värimaailma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedetään aika lailla kaikki uusiksi, lattiat, keittiö, kylppäri ja vessa... Värimaailma muutttuu asteen verran raikkaampaan suuntaan, mutta olkkarin seinästä tykkään edelleen, joten se saattaa kyllä jäädä. :)

   Poista
 6. Ihana tunnelma näissä kuvissa!! :) Tosi kauniita ja ihanat noi teidän talon ruutuikkunat. Parasta oli kun rucola kasvaa tuolta laattojen välistä! :D Meidän piha on myöskin hyvin rappioromanttinen, sille pitäisi tänä kesänä tehdä ehkä jotain. Ja noi pallovalot! Tuli taas kipinä niihin, pitää käydä poimimassa pois!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!