keskiviikko 6. elokuuta 2014

Fall style preview

For fall

Vaikka en haluakaan vielä edes ajatella syksyä, kun kesälomakin on vielä pitämättä, niin vaatteita on aina kiva ajatella. Syysmuoti on muodeista paras ja syyskuu on yksi lempparikuukausistani. Olen edelleen uudehkoista työpukeutumismahdollisuuksistani haltioissani. Kesä- ja hellekaudella toimistoonkin tulee toki pukeuduttua huomattavasti rennommin, mutta syksyn tullen skarpataan. Silloin pätkäistään hiuksista kuolleet latvat pois, vaihdetaan aurinkopuuteri poskipunaan ja palautetaan pitkät hihat. Pitkän ballerina- ja sandaalikauden jälkeen tekee mieli jo vähän ulkoiluttaa korkkareitakin. Itselleni mieluisin korko on kitten heel. Se antaa sopivasti ryhtiä, mutta on kuitenkin mukavan matala. Olen viettänyt elämässäni niin monta työpäivää jaloillani korkeissa koroissa, että kiintiö sitä lajia on nyt hetkeksi täynnä. 

Syksyn ostoslistalta löytyy kaksi kolme asiaa (aion edelleen pitää kiinni siitä, ettei niitä vaatteita tarvitse niin kauheasti haalia): siistit, mutta rennot suorat housut ja mustat kivat kitten heel -korkkarit. Housut saisivat olla sellaiset ylhäältä vähän löysät, mutta särmät ja mielellään aavistuksen vajaamittaiset. Ja tämä vuosi on nyt se, kun hankin uuden talvitakin. Olen nyt lykännyt tätä asiaa ainakin kolme vuotta. 

For fall 2

Asusuunnitelmissa on mustaa alaosaa (eli taloudesta on löydyttävä aina riittävä määrä tarrarullia) ja vaihtelevasti beigeä, harmaata ja mustaa yläosaa. Jos oikein hurjaksi heittäydyn, saatan laittaa vaaleansinisen kauluspaidan. Oikeaa värien ilotulitusta, siis. Ainekset löytyvät jo omasta kaapista. Korujen suhteen olen todella kyllästynyt kaikkeen vähänkään statementiin vivahtavaan. Haluan pientä, siroa ja klassista ja mieluummin aitoja materiaaleja kuin kullattua, muovia tai emalia. Tämä on jokavuotinen ilmiö - keväällä tekee mieli raikasta ja näyttävääkin, syksyn tullen taas mitä hillitympi, sen parempi. 

Ysärifanitukseni ei sen sijaan ole kadonnut minnekään, se on vain muuttanut muotoaan. Jos keväällä tupeerasin oikein kunnon otsaheiton, niin syksyllä tyylimottoni olkoon what would CBK do

Mitä stylesuunnitelmia teillä on?

P.S. Se hiustenpätkäisyjuttu oli itse asiassa pakko tehdä jo. Ei ollut mitenkään mahdollista mahduttaa kampaajakäyntiä tähän väliin, joten laitoin miehen hommiin. Klips klips. 

Translation: I'm planning what to wear this fall.


4 kommenttia:

 1. Meillä myös "mieskampaaja"sujuvasti mm. laittaa raidat tai levittää värin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tää oli eka kerta tätä tässä taloudessa. Vai oiskohan munkin mies joskus laittanut mulle jotkut raidat? Hmmm...

   Poista
 2. Syksyn ostoslistalla: musta villapoolo (hello 90's!). Tyylisuunnitelmissa: mustia neuleita, tummansinistä kapeaa farkkua, rentoja kauluspaitoja valkoisena ja vaaleansinisenä, harmaan eri sävyjä (villaneuleita ja harmaa tweedjakku, joka kaapista on onneksi löytyy!), konjakinruskeaa nahkaa (chelsea-nilkkurit, please, jos budjetti sallii), ripaus viininpunaista kasmiria. Aijai, kyllä se syysvaateintoilu jo alkaa nostaa päätään, syksy on minunkin lempiaikani pukeutumisen suhteen :) Mutta sama ideologia täälläkin tänä syksynä, mahdollisimman vähän ostoksia, muuta en aio itselle poolon ja nilkkureiden lisäksi sallia!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!