tiistai 2. syyskuuta 2014

Kysymyksiä, joiden pitäisi olla lailla kiellettyjä"No eiks se teidän remppa oo jo valmis?"

Joo, ei oo. Voitte olla aivan varmoja, että kun se on valmis, huudan ja riemuitsen siitä niin, että kuuluu Pohjois-Afrikkaan saakka. Uskoisin, että viimeisillään raskaana olevat, joilta hyväntahtoisesti tiedustellaan, joko vauva on syntynyt, jakavat tämän tuskan. Ja varmasti moni muukin. 

No, tosi ihana tulee - sen voimalla edetään. Ja nyt pieni pause, huomenna saamme nimittäin vieraan Amerikasta ja vietämme vajaan viikon hänen kanssaan. Suunnitelmat ruuvattiin uusiksi, onneksi se oli mahdollista. Kiitos äiti, isi ja lähellä Helsinkiä sijaitseva mökki. I love you. 

Palataan loppuviikosta. Ehkä varmuuden vuoksi jo eilen ostamani ensimmäiset siivouspäivän kukat kuukausiin ja Glorian Ruoka ja viini pääsevät muuttamaan makkarin tasolta sinne, minne ne oikeasti kuuluvat eli valmiiseen keittiöön. Heippa!

Translation: Yep, still renovating.

12 kommenttia:

 1. We love you too!

  Mama L

  VastaaPoista
 2. Maailman lyhytjännitteisempänä ihmisenä pystyn tuntemaan tuskasi luissa ja ytimissä. Tsemppiä, siitä näyttää tulevan tosi hyvä!

  VastaaPoista
 3. I feel for you! Meillä oli kylppärirempparumba, kun saimme ulkomailta vieraita. Olivat ensivisiitillä Suomessa ja meillä piti pestä tukka keittiön lavuaarissa ja nousta aamulla kuudelta, että ollaan poissa remppamiesten tieltä. Ja niin edelleen... Tsemppiä viime metreille! Lopputulos on vaivan väärti.

  VastaaPoista
 4. No mutta näyttää siltä, että teille on tulossa tosi hieno keittiö! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa piiitkästä aikaa! Olen aikonut kommentoida sata kertaa sun postauksiin, mutta joku asia on tullut väliin ja se on jäänyt. Remonttinne lopputulos näyttää ihanalta jo nyt ja uskon, että valmistuttuaan se on ihan pööfekt. Teet sitten kunnos keittiöpostauksen, jookos? Tsemppiä loppurutistukseen! Amelie

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää keittö, mistä päädyitte ostamaan kaapit? Itse suunnittelen keittiöni samalla ovimallilla ja "subway tiles", tosin yläkaapit pystyyn. Olen saanut tarjouksia jo sieltä täältä, mutta en ole vielä lyönyt lukkoon.

  VastaaPoista
 7. Sun blogissa melkeinpä parasta on noi lopun translationit :) Olen hymyillyt niille monta kertaa :)

  VastaaPoista
 8. On sulla ongelmat :-).

  VastaaPoista
 9. Hyvä keittiömaku teillä; meillä on vain erilaiset vetimet ;D tsemppiä ja rentouttavaa mökkiviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Lupaan olla kysymättä remontista ;), mutta voin todeta, että ihana keittiö teille tulossa:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille tsempeistä, ne todella tulivat tarpeeseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!