sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikkokatsaus


Menipä viikko nopeaan. Olen nauttinut aamuisista metsälenkeistä Laiviksen kanssa. 


Löysin uuden Ben and Jerry's -maun. Se oli tavallaan kuin Strawberry Cheesecake, mutta raikkaampi.


Iloitsin siitä, että oli niin lämmin, että vieläkin saattoi huidella ilman sukkia ja ballerinoissa. 


Hain matkalaukun kellarista ja pakkasin sen, ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Edessä oli nimittäin ensimmäinen työmatka uudessa pestissä. 


Otin lempineuletakkini taas käyttöön. Tämä on yksi parhaita heräteostoksiani. Olin kerran Nykissä kävelyllä ja totesin pukeutuneeni liian kevyesti. Tein paniikkiratkaisun ja kävin hakemassa Abercrombielta lämmikettä ja kas, uusi luottovaate oli löytynyt. 


Ennen lentokentälle lähtöä söin vähän jäätelöä, eihän sitä sopinut jättää pakastimeen. Täällä Riiassa sitä nyt sitten ollaan, edelleen. Työmatkan luonne on täysin vastakohtainen edelliseen elämään verrattuna. Tässä kuvassa nimittäin tiivistyy aika lailla se, mitä olen ennättänyt täällä nähdä. Päivät ovat pitkiä - alkavat aikaisin ja loppuvat myöhään. Niinpä viikkokatsauskin on tällä kertaa tällainen typistetty versio. Palaan kotiin ensi viikolla, kuullaan sitten. Mukavaa sunnuntaita! 

3 kommenttia:

 1. Nämä viikko katsaukset ovat kyllä huippuja! Tykkään tosi paljon! Odotan innolla, että näen teidän kodista lisää kuvia! Tähän mennessä teidän koti on näyttänyt erittäin tyylikkäältä!! Remonttikärpänenhän tässä alkaa iskeä itsellekin. :) Sitten ihan eriasiaan kysymys: mitä hajuvettä suosittelisit? Mitä itse käytät? Näin syksyllä kaipaa aina jotain uutta ja sinun tyylitajullasi tuoksukin on varmasti hyvä. ;) -Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa, että pääsen kuvailemaan kuvia. :)

   Mä olen tuoksujen suhteen todella, todella kaavoihin kangistunut. Käytän jo viidettätoista vuotta putkeen Ralph Laurenin Romancea syksyllä (olisikin itse asiassa aika siirtyä siihen) ja alkutalvesta ja DKNY:n vihreää omenatuoksua muun vuoden.

   Poista
 2. Ihan pikkujuttu osui silmään :). Pakkaatko kengät sellaisenaan eli ei kenkäpusseihin tms?

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!