lauantai 11. lokakuuta 2014

Henri Lloyd stripes, The Office Edition

Yhteistyössä Henri Lloydin kanssaSain Henri Lloyd -vierailultani mukaani kolme vaatekappaletta, enkä olisi oma itseni, ellei yksi näistä olisi raitapaita. Tällä kertaa yritin miettiä, mistä saisi hyvän työvaatteen, joten valitsin astetta skarpimmat raidat. Miten sitten taipuu raitapaita toimistoon?

Mallailin aluksi Cosilta muutama viikko sitten hankittujen villahousujen kanssa. Voisi kai melkein sanoa, että villaverkkareiden. Ne eivät nyt ehkä ole aivan parhaimmillaan näissä kuvissa ja totesinkin, että löysien housujen kanssa vartalonmyötäisempi yläosa toimii paremmin. Mietin myös, että helmet: yes or no. Testailin raitoja myös hameen kanssa. Tämäkään yhdistelmä ei tuntunut ihan omalta, mutta näen sen kyllä jonkun muun päällä. 


Mihin sitten päädyin? Turvallisiin vahapintaisiin farkkuihin. Helmet jätin pois ja laitoin tukan kiinni. Seuraavaksi ajattelin yhdistää raitapaidan kapeisiin chinoihin ja mustiin ratsastussaappaisiin. 

Translation: Wondering what to wear. 

10 kommenttia:

 1. Minä tykkäsin kovasti tuosta hame-raitapaita -yhdistelmästä. Vahapintaiset farkut ovat tietysti aina varma valinta. Mistä muuten hame?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin siitä teoriassa, mutta itseni päällä tuntui jotenkin väärältä. :D

   Hame on Henkkamaukasta, joka on IMO ihan paras työhamekauppa.

   Poista
  2. Tuo hame on tosi kiva - minulla on itse asiassa se sama :) Kaipailen ideoita erilaisista asuyhdistelmistä, mitä tuon hamosen ympärille voisi rakentaa. Olisiko kiinnostusta tehdä aiheesta postausta? Kiitos vielä tosi kivasta blogista, ihan suosikkini! -Anna-

   Poista
  3. Olisi kiinnostusta, laitan toiveen muistiin. :)

   Ja kiitos, ihanasti sanottu! :)

   Poista
 2. Hei! Minkä merkin ovat nuo vahapintaiset farkut? Ihanalta näyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne taitaa olla Zarasta, jos en ihan väärin muista. :)

   Poista
 3. Mun mielestäni kaikki vaihtoehdot toimivat, mutta laittaisin kaikissa tapauksissa hiukset kiinni, niin keventäisi vähän. Ensimmäisessä vaihtoehdossa toimisi hyvin valkoiset converset. Ja helmet ehdottomasti vain korviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten ihan totta, että tukka kiinni keventäisi ja parantaisi kaikkia versioita. :)

   Poista
 4. Wautsi, kiva paita. Ihana yksityiskohta tuo hihan nappi, ja muutenkin paitismaiset hihat. Tykkään tästä viimeisestä asukokonaisuudesta.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!