torstai 9. lokakuuta 2014

October accessories


Suosikkiasusteita juuri nyt:


Kaksi suosikkihuiviani yhdistettynä. Ne ovat molemmat sellaisia, että sopivat lähes kaikkien vaatteideni kanssa yhteen, joten joudun usein tilanteeseen, etten yhtään tiedä, kumman valitsisin. Niinpä olen päätynyt viime aikoina laittamaan molemmat. Tuntenette leppymättömän vihani laihoja huiveja kohtaan - tämän yhdistelmän kanssa ei ainakaan tule pelkoa liian hentoisesta kaula-asusteesta. 

Päällimmäinen Mulberryn villahuivi on synttärilahja parin vuoden takaa. Vaalea kasmirhuivi taas on Gauharilta blogiyhteistyön merkeissä reilu vuosi sitten saatu. Famun vanha savukvartsisormus. Olen aiemmin käyttänyt tätä vain pikkumustan kanssa. Pikkumustajuhlia on kuitenkin sen verran harvoin, että uuden "turha säästellä" -periaatteeni mukaisesti aloin käyttää sitä myös arkisin. Tulee muuten datailuun toimistolla ihan pikkuisen lisää glamouria. Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä ovat uudet kumisaappaat, jotka saapuivat juuri parahiksi syyssateiden alkuun. Olen jo parina päivänä ehtinyt käyttää näitä ja nyt on vahvasti sellainen olo, että nämä kumpparit tulivat jäädäkseen. 

Lokakuun suosikkivaatteisiin palataan sitten ensi viikolla. Leppoisaa iltaa ja sateen ropinaa!

Translation: My favorite accessories of the moment. 

6 kommenttia:

 1. Oi miten hieno sormus! Minulla on omalta mummoltani saadut melko vastaavat sormus ja siihen kuuluvat korvikset ja ihan pokkana pidän töissä. Jos aina odottaa juhlaa, ei juuri koskaan voi käyttää mitään kivaa :) Ihanaa viikonloppua! ps. Yläkerrassa näyttää tosi kivalta, onnistunut remppa kaikin puolin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, ei kannata liikaa odotella. :)

   Sitä samaa ja kiitti! :)

   Poista
 2. Mulla on myös mummun vanha savukvartsisormus mutta harvoin tulee pidettyä. Pitäisi käydä kultasepällä varmistamassa, että kivi pysyy kiinni, näyttää vähän kuluneelta se kiinnitys mun omassa. Mutta ihanaa blingiähän tuosta saa arkeenkin, mitä turhaan juhlia odottelemaan.

  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, olisi tosi kurjaa, jos kivi tippuisi. :(

   Sitä samaa sulle! :)

   Poista
 3. Ihana ruska ja mielettömän kaunis sormus. Olisipa kiva nähdä se sormessakin. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!