keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Parka parka

Parka3

Ostin tällä viikolla ihan hetken mielijohteesta oliivinvihreän parkan. Jos sitä lapsena halusi suurin piirtein nukkuakin uusien lelujen tai muiden tavaroiden kanssa, niin nyt aikuisena uusi vaate houkuttelee pukeutumaan itseensä. Olin aluksi ajatellut, että parka on rentoon viikonloppukäyttöön. Sitten alkoi tehdä kovasti mieli laittaa se töihinkin päälle. Niinpä kokosin inspiraatioksi itselleni työkelpoisia pukeutumisideoita parkan kanssa yhdistettäväksi.

Ylimmässä kollaasissa on muitakin tämän hetken pukeutumisajatuksia. Lyhyempi paita kiehtoo taas vuosien jälkeen, mutta napapaita ei konseptina tule palaamaan vaatekaappiini - se muoti oli ihan ok 15-vuotiaana, mutta jääköön niihin ikävuosiin. Tämänikäisenä ajattelen ylilyhyistä yläosista, että ne tarjoavat metkan tavan kerrospukeutua. Lyheyn musta neuleen alla ihan perusvaate eli valkoinen kauluspaita voisi toimia hyvin. Kollaaista löytyy myös aarrekarttakamaa (mollukat timanttikorvikset ja Cartierin Love Bracelet) ja seuraava kelloni. Se on oleva Cartierin Tank Francaise, vaikka siihen menisi vuosia. En aio ostaa enää yhtään muotikelloa vaan olen vaikka ilman siihen saakka, että voin hankkia tuon.

Parka2

Minusta on kivaa pukeutua töihin astetta vapaa-aikaa siistimmin, joten pitäisin muun asun tosi hillittynä ja klassisena. Parka tuo sitten juuri sen sopivan pienen rentoutuksen, jota eräs lukijani kuvasi hyvin. "Dress down one." Otin sen ajatuksen heti käyttöön.

Parka

Kaikki tämän postauksen asut ovat sellaisia, että ainekset löytyvät omasta vaatekaapista. Seuraava vaateaiheinen postaus on sitten asukuvajuttu siitä täydellisesti duffelista, lupaan! Tarvitaan vain yksi valoisa päivä ja siihen valoisaan aikaan ajoittuva joutilas hetki. Takki on nimittäin niin ihana, että ansaitsee ihan oman esittelynsä.

Tuotetiedot ja kuvat Polyvore

Translation: Just planning work outfits to come.

3 kommenttia:

 1. Näistä kollaaseista saa monesti hyviä ideoita omaankin työpukeutumiseen, kiitos!

  Kiinnostavaa, että otit tämän kelloasian esiin. Olen pitkään miettinyt, että blogeissa ei juurikaan ole hehkutettu laatukelloja, vaikka sieltä vasta löytyisikin monta haaveiltavaa merkkiä ja mallia. Itse olen ollut Omega-tyttö jo yli kymmenen vuotta! Klassinen laatukello käy aina - eikä sitä edes halua vaihdella.

  T:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, jos kelpaa. :)

   Jaa, enpäs tiedä, mistä tuo kelloasia voisi johtua. Mulla on ollut sama haave vaikka kuinka pitkään, mutta koska en ole mikään varsin järjestelmällinen säästäjä, niin ei ole tullut hankittua. Pitäisi varmaan skarpata. :)

   Poista
 2. Heh, olen haaveillut oliivinvihreästä parka -takista nyt kuukauden (niin kauan, kun erästä ihanaa sovitin…).
  Ja olen täysin samaa mieltä laatukelloista. Olen Tag Heur -tyttö, ja seuraava kelloni tulee olemaan Rolexin Oyster Perpetual Datejust. Tag minulla on ollut nyt 7 vuotta ja 4 vuotta, enkä yhdenkään muotikellon perään ole haikaillut, laatukello on kädessä arjesta juhlaan, joka päivä.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!