perjantai 24. lokakuuta 2014

TGIFAsioita, jotka ilahduttavat minua juuri nyt (sen lisäksi, että on perjantai): 

- Ihanat kyläilytuliaiset, joita saimme viime viikonloppuna. Osa niistä näkyy näissä kuvissa. Sen lisäksi, että ystävämme toivat aivan mahtavia tarjottavia, meitä lahjottiin muun muassa Nicolas Vahén tekstikassilla, joita olen hehkutellut jo aiemminkin. Myös saman brändin ihanat ruokapakkaukset ovat kiinnittäneet huomiotani. Nyt saimme merkin suolaa, jossa on myös kaikenlaisia yrttejä seassa. Se on ihanaa. Noita etikettihullun unelmatuotteita olen nähnyt ainakin Perobassa ja White on Whitessa. Ja netissä myy Herttanen

- Ja hei, Nooran aamukahvi? Ihan mahtavaa. Olen suuressa armollisuudessani antanut miehenkin juoda sitä. Myös kahvi oli tuliainen. Myös tieto siitä, että huomenna aamulla saan juoda aamukahvia niin pitkään kuin huvittaa, on hyvin mukava asia. 
- Kauniit kynttilät. Tämäkin oli tuliainen. 

- Aikatauluttamaton viikonloppu, mutta silti kivaa hengailua tiedossa. 


- Lasillinen viiniä ja Vain Elämää. Kärsimättömien kerho katsoo Ruutu Plussasta jo seuraavaa jaksoa. En ole yhtään kiinnostunut niistä päivän tehtävistä sun muista aktiviteeteistä, mutta laulukohdat ovat kivoja, samoin tarinat biisien takana. Ehdoton suosikkini on Elastinen. Ja Paula Vesala, mikä lahjakkuus!

Rentoa iltaa muillekin!

Translation: TGIF, she said, opening a bottle of wine. 

4 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama suhde Vain elämään: voisin hyvin skipata tehtävät, laulut ja niiden taustat kiinnostavat. Elasta ja Paula Vesalastakin olen samaa mieltä. Elastisen versiot muiden biiseistä on huippuja, Paula sekä sanoittajana että tulkitsijana on vertaansa vailla. Toki myös muilla on ollut hetkensä.

  Mukavaa viikonloppua! Meillä se menee huomisen osalta Horse show'n katsomossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Sanasta sanaan samaa mieltä. :)

   Toivottavasti oli ihana heppailuviikonloppu!

   Poista
 2. Samat suosikit minullakin. Ela on niin ihanan positiivinen ja muutenkin todella symppis tyyppi. Ja se vaiva, jonka hän on nähnyt biisien eteen! Se on kyllä kätevää, kun biisit voi kuunnella ilman, että seuraa koko ohjelman.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ela on niiiiin mahtava, miten kukaan voi olla niin positiivinen?

   Kiitti ja ihanaa sunnuntaita sinne!

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!