tiistai 11. marraskuuta 2014

What to wear

Cords

Tiedättekö sen tunteen, kun istuu vaatekaapin edessä ja tuijottaa sinne tyhjin katsein? Kun tuntuu siltä, ettei ole mitään hajua, mitä laittaisi päälle töihin. Olen nyt todennut, että siitä tuijottamisesta ei oikeasti ole mitään iloa, se vain lamaannuttaa. Niinpä olen käyttänyt apuna vanhaa kaveriani Polyvorea. Siellä on jotenkin havainnollistavaa keräillä asukokonaisuuksia kasaan.

Tällä kertaa yritin ratkaista, miten tulisi käytettyä eräitä viininpunaisen ja violetin väliltä olevia samettihousuja, jotka meinasin kerran heittää jo kirppiskasaan, mutta jotka vielä pelastin. Ne ovat kivat, mutten jotenkin ole osannut yhdistellä niitä töihin. Ekasta yrityksestä tuli vähän turhan Casual Friday. Toinen alkoi jo olla lähempänä. 

Cords2

Ja kolmas kerta sanoi sitten toden. Alla on minun huominen asuni. Kyllä se sieltä lopulta tuli, taas kerran. Aikaa tämä systeemi ei sitten säästä yhtään, mutta välttyypähän siltä tuskalta, kun on kiskonut kaiken ulos kaapista pitkin poikin.

Toinen vinkki työasujen ja miksei muidenkin asujen suunnitteluun on asukuvien ottaminen. Tämä muuten koskee myös niitä, jotka eivät bloggaa. Valokuva paljastaa nimittäin niin paljon enemmän kuin peili ja siitä näkee hyvin, mitkä asut toimivat ja mitkä kannattaa unohtaa.

Cords3Tuotetiedot Polyvore

Tyylikästä työpäivää kaikille huomenna! Ja hauskaa, tietty.

Translation: Planning what to wear to work tomorrow.

3 kommenttia:

 1. Kivoja kokonaisuuksia kaikki, mutta keskimmäinen olis mun suosikki.
  Mulle on iskenyt se kuuluisa pukeutumiskriisi, raskauden jälkeen kun on tullut käytettyä lähinnä imetyspaitoja (jotka on 99,9%:sti kauheita) ja liian isoja farkkuja. En haluais olla täti, mutta en haluais olla kolmekymppinen joka pukeutuu kuin teini. Kaupassa ahdistun vaaterekeillä, enkä osaa ostaa muuta kuin niitä hiivatin trikooriepuja. Ärsyttää.

  VastaaPoista
 2. Sama tunne täällä, nyt jo melkein pari kuukautta! Vaatekaapissa ei ole mitään innostavaa. Toisaalta ei ole myöskään mielessä mitään uutta ja ihanaa, millä tilanteen korjaisi (toisin kuin yleensä aikaisemmin, terveisin ex-shopaholic). Vaatemasennus, sitä tämä kait on!

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaihtoehtoja, kakkonen ja kolmonen olivat myös minun suosikit. Blogissani on sinulle luettavaa (tunnustus).

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!