Syömään!

Veneastiaston ei välttämättä tarvitse olla ankkurikuvioitu tai köysien kuvilla somistettu. Sen verran perinteinen olen minäkin, että kannatan sinivalkoisuutta väreissä, mutta muuten olen avoin hieman erilaisillekin astiastoille. Perusvalkoinen astiasto on tietysti helppo - pelkästään serveteillä kattaukseen saa helposti vaihtelua ja astiasto itsessään ei määritä sitä, millaisia kukkien (kyllä, ajattelin kerätä silloin tällöin luonnonkukkia kattaukseen, hullua tai ei) tai servettien pitää olla. Ja näyttäähän se ruoka houkuttelevimmalta valkoisella lautasella. Melamiini lienee materiaalina järkevin, koska posliini särkyy helposti ja muovista voi irrota ruokaan ties mitä myrkkyjä.



Sagaformilla voisi shoppailla hyvinkin hövelisti, niin paljon hauskoja ideoita kuvastosta löytyi. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa ja hienostunutta.




Ne, joiden veneen koko lähentelee ruotsinlaivaa, voivat harkita myös posliinisia astioita. Sagaformin Papercup-sarja on kekseliäs, merihenkinen ja hauska.



Lapsille löytyisi vaikka mitä raikasta ja reipasta, itse asiassa nämä Greengaten melamiiniastiat ovat niin ihastuttavia, että melkein voisin syödä niiltä itsekin. Annoskoko tosin saattaisi jäädä pienehköksi.




Kuvat Sagaform, Greengate, Amazon

Kommentit