tiistai 7. kesäkuuta 2011

Issa-mekon siniset köydet ja muuta tärkeääMies oli ostanut meille uudet keulaköydet. Hän taitaa tuntea vaimonsa, koska valitsi kauneimman väriset arvaten vaimon arvostavan elettä. Ja kas, nehän ovatkin aivan samanväriset kuin Kate Middletonin kihlajaismekko (by Issa). Muitakin tyylijuttuja on tullut viime päivinä mieleen:

- Jos olet pitkähiuksinen, hiukset kannattaa todella pitää kiinni. Vaikka pipon alla on mukavinta pitää hiuksia auki, kannattaa silti harkita lettiä tai lettejä. Niskatakku on nimittäin aivan eeppinen merellä vietetyn päivän jälkeen. Selvitin omaani aamulla puoli tuntia ja olin sentään jo käyttänyt pitkien hiusten selvittävää hoitoainetta...

- Ponnari on kiva, mutta vaarallinen. Varo erityisesti ponnaria yhdistettynä lauseeseen "mä taidan vähän skuutata kireämmälle tuota keulapurjetta". Lauseen kuullessasi siirry välittömästi pois vinssin läheisyydestä. Omasta pehkostani kolmasosa oli jäädä juurineen kiinni köyden kierteiden väliin. Au.

- Aurinkorasva on tietysti must, jollei halua ihonsa näyttävän käsilaukkunahalta muutaman vuoden päästä. (TJEU: Ruotsin Hagasessor eli Kalle Kustaan sisaret, joille on bruna maistunut.) Minun ihoni vain on tosi hankala, koska se vihaa tukkivia aurinkorasvoja. Niinpä olin onnessani bongatessani Bare Mineralsilta, jonka meikkeihin olen ollut hyvin tyytyväinen, jauhemaisen aurinkosuojan. Hinta hirvittää, mutta aion silti testata tätä. Sitä voi kaltaiseni turhamainen nainen varmaan vedellä myös meikin päälle. Tai ainakin luulisi, että senhintaisella tökötillä voi tehdä mitä vaan...

6 kommenttia:

 1. Feeluniquesta saat sen halvemmalla! Ostin omani sieltä viime kesänä. Ainoa, mikä siinä on vähän hankala on se, ettei se kestä vettä tai hikeä, joten veneessä se voi olla välillä hankala. Mutta tosi kätevä, kun ei tarvi läträtä rasvojen kanssa. Ja kaupunkilomilla ihan superb!

  VastaaPoista
 2. Voi, sun olis pitänyt ostaa se Nykistä! Sephorassa hintaa jäi 22euroa...

  VastaaPoista
 3. Se oliskin varmasti kätevä! Varsinkin, jos sitä voisi sutia päälle. Kerrothan kokemuksesi, jos päätät sen ostaa.

  VastaaPoista
 4. Ja piti jatkaa, että Sephorasta sen saa kaikista edullisimmin. Mä sudin tuota pitkin poikin naamaa ja kaulaa meikin päälle ja toimii. Ainoa, mikä tuossa on vaikeaa, ettei siitä tiedä oikein, kuinka paljon sitä on tupsutellut iholle, mutta kertaakaan en ole palanut.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen kokeilemaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tavallinen kosmetiikka sisältää maaöljyä ja silikonia, joka tukkii ihon ja on hoitavuudeltaan aika köyhää tavaraa. Markkinoilla on luonnonkosmetiikasta aurinkovoiteita Santella, Laveralla ja esim. joitain ranskalaisia sarjoja. Ruohonjuuri ja esim Sokos on hyviä ostospaikkoja.
  Kylmäpuristettu kookosöljy on loistava ihonhoitoon ja tehohoitona tukakalle. Kookosöljy rauhoittaa myös auringonpolttamaa ihoa. Kostealle iholle ja pieni määrä riittää. Suosittelen :-)

  VastaaPoista
 6. Miss P ja flygirl: Hitsi, kun olisinkin muistanut tuon, kun lähettyvillä oli Sephora! No, mulla on muitakin unohdettuja Sephora-ostoksia eli täytynee laittaa tilausta Feeluniqueen vetämään...

  Kaitaliina: Ilman muuta kerron! Meikin päälle laitettava aurinkosuoja olisi niin super. En tiedä, toimiiko tuo niin, kunhan kuvittelen.

  Viherrys: Kiitos vinkistä! Noitakin voisin kokeilla. Luonnonkosmetiikan filosofia on kovasti mieleeni ja joitain juttuja olenkin hyvällä menestyksellä kokeillut. :) Kookosöljy menee ilman muuta myös kokeiluun, rakastan kookosta sen kaikissa muodoissa!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!