Veneen sisustustekstiilit

Minun mielestäni kaikki sisustusmahdollisuudet kannattaa hyödyntää, niin mukavaa puuhaa värien miettiminen ja kotijuttujen mallailu on. Veneemme edellistä edellinen omistaja on tehnyt kovan työn lakatessaan kaikki puuosat kerrassaan upeiksi. Minun osuudekseni on siis Båtilla jäänyt tekstiilien valinta.

Maailman parhaat pyyhkeet ovat miehen joskus ammoisina aikoina työmatkaltaan tuomat. Ne sopivat veneen väritykseen paremmin kuin kotimme. Pyyhkeet unohtuivat viime kesänä saareen yli kuukaudeksi, mutta onnekseni ne kuitenkin löytyivät ja palasivat kotiin. Raidallinen pieni pyyhe on Laivakoiran.



Lexingtonin keittiöpyyhkeet ostin viime vuonna juhlistaakseni sitä, että tarjouksemme Båtista oli mennyt läpi. Samppanjapullo keskellä työviikkoa olisi kai ollut hieman huono idea, joten valitsin seuraavaksi parhaan vaihtoehdon eli sisustustekstiilit. Kaapeista löytyy astioiden kuivaamiseen myös ihan perus-Ikeaa. Minusta on mukavaa käyttää kankaisia lautasliinoja, kun oikein katamme pöydän ruokailua varten. Paperiservetit ovat sitten rentoja kansiruokailuja varten. Lautasliinat ovat Gantin ja Ikean.



Pesin ja silitin juuri äsken keulapiikin ja salongin välisen verhon, se on kuvassa ylimmäisenä. Ikkunoiden verhot ovat samaa, ruudullista kangasta. Verhot tulivat Båtin mukana, enkä ole katsonut tarpeelliseksi vaihtaa niitä. Ne ovat raikkaat ja toimivat. Lakanat ovat Hästensin ja varmaan laadukkaimmat, jotka kaapistamme löytyvät. Erityisen hyvää niissä on napitus - inhoan sitä, kun peitto alkaa valua pussilakanasta ulos!



Sisustustyynyjen kanssa olen pulassa. Olen kerta kaikkiaan luvannut miehelleni, etten ylistailaa kelluvaa kesämökkiämme liiallisella määrällä tyynyjä. Kaikki olisivat ihania, mutta maksimissaan kaksi pääsee tänä vuonna Båtille. Tai ehkä kolme...

Kommentit